Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
nass έγραψε:Πάντως ΙΜΗΟ τα "σάπιο forum" είναι χοντράδες για το μέρος που μας φιλοξενούσε τόσα χρόνια (και αφού δε φεύγαμε κάτι καλό θα βρίσκαμε)

+πολλα :s_yes

Οσον αφορα αυτο που γινεται στο αλλο φορουμ, ειναι εντελως παιδικη η συμπεριφορα ορισμένων. Εχετε πλέον καινουριο σπιτι, και μερικοι εχετε και τα ιδια ή μεγαλυτερα προνόμια. It is time to grow a pair.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#5722 Εγώ πάντως διαμαρτύρομαι εντόνως στην διαχειριστική ομάδα για το κατάντημα του φόρουμ:
Image
Πρέπει να μπει μια τάξη πια και να μπουν νέοι άξιοι moderators που να έχουν όρεξη για δουλειά. :s_no :s_yes

Από εκεί και μετά, "σάπιο" δεν ήταν. Μέχρι τώρα. Δυστυχώς. :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
rx8_drifter έγραψε:Περαν όλων είναι πραγματικά ευχάριστο που πολλά μέλη που στην αρχή εβλεπαν απο αδιάφορα έως και θετικά τις εξελίξεις είναι κοντά μας :s_smile

Τουλάχιστον διατήρησαν κάποια αξιοπρέπεια

Είμαι ένας απο αυτούς που αρχικά δέν με άγγιζε το ότι έγινε. Επίσης θεωρούσα πως πολλοί δέν θα ακολουθούσαν σε ενδεχόμενη μεταφορά και θα έμεναν πίσω.

ΑΥτό που έγινε ήταν οτι η καραγκιοζιά στη διαχείρηση τις επόμενες ημέρες έφτασε επίπεδα over 9000 και παράλληλα μόλις φτιαχτηκε το νέο φόρουμ η έξοδος ήταν μαζική και το παλιό νέκρωσε.
Άβαταρ μέλους
By nass
#5727 Σωστά.
Ομολογώ όμως ότι δεν καταλαβαίνω τους λόγους για τρολάρισμα της όποιας διαχειριστικής ομάδας στο παλιό Forum.
Δηλαδή ποιό είναι το επόμενο βήμα, DDOS attack ?
Live and let live.

Αν σας ενδιαφέρει πάντως, επειδή χάθηκαν με την "επίθεση" (από την εμπειρία μου λέω ότι δεν υπήρξε επίθεση αλλά κατάρρευση των indices της βάσης λόγω συνεχών διαγραφών) και επανήλθαν μετά, ιδού κάποιες δημοσιεύσεις, που νομίζω εξηγούν κάποια πράγματα.

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=3085240#p3085240 και εξής
Άβαταρ μέλους
By t_m
#5737 Αν βγήκε ο Μαθιός από admin, νομίζω ενισχύεται η άποψη ότι ο πυραμίδας πήρε το φόρουμ και κάνει κουμάντο.
Ζήτω οι πολλαπλασιασμένες επιστροφές και χρηματοροές!
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:καλά σοβαρά τώρα πιστεύετε ότι ο realzeus έγινε mod/admin;

Έλα ντε... :s_no

it doesn't play...
Άβαταρ μέλους
By nass
t_m έγραψε:Αν βγήκε ο Μαθιός από admin, νομίζω ενισχύεται η άποψη ότι ο πυραμίδας πήρε το φόρουμ και κάνει κουμάντο.

Ο Μαθιός έτσι κι αλλιώς ήταν ανενεργός, είχε να μπει χρόνια.
Ειλικρινά νομίζω ότι ο sv2 δεν έχει πλέον καμία σχέση.
Και επίσης (ξέρω ότι θα φάω ξύλο με αυτό που θα πω) νομίζω η προώθηση της πυραμίδας δεν ήταν πρωταρχικός σκοπός του hostile takeover αλλά περισσότερο ένα παιχνίδι εξουσίας, "θα τους δείξουμε ποιός είναι το αφεντικό", που πήγε στραβά λόγω του ξεμπαναρίσματος+μοντεροποίησης του Braker (χωρίς αυτά ίσως να μην είχε γίνει τίποτα δραματικό) και της σοβαρής υποτίμησης των αντιδράσεων.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
nass έγραψε:Σωστά.
Ομολογώ όμως ότι δεν καταλαβαίνω τους λόγους για τρολάρισμα της όποιας διαχειριστικής ομάδας στο παλιό Forum.
Live and let live.

Αν σας ενδιαφέρει πάντως, επειδή χάθηκαν με την "επίθεση" (από την εμπειρία μου λέω ότι δεν υπήρξε επίθεση αλλά κατάρρευση των indices της βάσης λόγω συνεχών διαγραφών) και επανήλθαν μετά, ιδού κάποιες δημοσιεύσεις, που νομίζω εξηγούν κάποια πράγματα.

(Αν και συμφωνώ ότι δεν έχει πλέον κανένα νόημα να ασχολούμαστε) να πω εδώ ότι το να αντιμετωπίζεις εκατοντάδες μέλη μιας παρέας σαν καθυστερημένους ή νήπια, ειδικά όταν πολλοί από αυτούς υπήρξαν μέλη αυτής της παρέας για πάνω από 10 χρόνια, είναι πάνω απ' όλα ασεβές. Το τρολάρισμα, λοιπόν, είναι το λιγότερο.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στην πυραμίδα, στην υιοθεσία της από την ιδιοκτησία του περιοδικού και στις "επιχειρηματικές" επιλογές και λογική αυτής της ιδιοκτησίας.
Αναφέρομαι στην απροκάλυπτη κοροϊδία με τις συνεχείς αλλαγές διαχειριστικής ομάδας (πίσω από την οποία βεβαίως είναι τα ίδια πρόσωπα, που κάνουν κι εδώ τη βόλτα τους για να κόψουν κίνηση :s_biggrin ), το άκομψο και ερασιτεχνικό ανακάτεμα της βάσης για να απομακρυνθούν θέματα και χρήστες που δεν συμφέρουν και τις αστείες προσπάθειες συγκάλυψης.
Να ρωτήσω και κάτι "τεχνικό" που δεν το ξέρω: αν όντως ο admin ή κάποιος moderator κι ο REALZEUS είναι το ίδιο πρόσωπο, υπάρχει περίπτωση να "ζαλίστηκε" η βάση με τα συνεχή login/logout για να αλλάξει ο χρήστης και να τον εμφάνισε ως moderator;
Γιατί μου φαίνεται χαζό (στην καλύτερη...) να έσπευσαν να τον ανακοινώσουν πριν καταλαγιάσει το πράγμα και να κατάλαβαν μετά το λάθος τους :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By nass
Asimov έγραψε:
nass έγραψε:Σωστά.
Live and let live.

(Αν και συμφωνώ ότι δεν έχει πλέον κανένα νόημα να ασχολούμαστε) να πω εδώ ότι το να αντιμετωπίζεις εκατοντάδες μέλη μιας παρέας σαν καθυστερημένους ή νήπια, ειδικά όταν πολλοί από αυτούς υπήρξαν μέλη αυτής της παρέας για πάνω από 10 χρόνια, είναι πάνω απ' όλα ασεβές. Το τρολάρισμα, λοιπόν, είναι το λιγότερο.

Συμφωνώ, είναι ασεβές. Και οι χρήστες τους τιμώρησαν, παίρνοντας τα κουβαδάκια τους και πηγαίνοντας σε άλλη παραλία. End of story. Το τρολάρισμα δεν έχει νόημα, βγάζει κάτι σαν παρατημένη (υστερική) γκόμενα.

Asimov έγραψε:Να ρωτήσω και κάτι "τεχνικό" που δεν το ξέρω: αν όντως ο admin ή κάποιος moderator κι ο REALZEUS είναι το ίδιο πρόσωπο, υπάρχει περίπτωση να "ζαλίστηκε" η βάση με τα συνεχή login/logout για να αλλάξει ο χρήστης και να τον εμφάνισε ως moderator;

Οχι, η βάση "ζαλίστηκε" από τις χιλιάδες διαγραφές (πχ. μόνο ο sv2 διέγραψε >8000 δικά του ποστ, ίσως και περισσότερα)
Άβαταρ μέλους
By t_m
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί; Θεωρείς πως δεν έχει τα προσόντα; :s_dunno

Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι κοροϊδο, αλλά να νομίζεις ότι είσαι έξυπνος!
Άβαταρ μέλους
By t_m
nass έγραψε:
t_m έγραψε:Αν βγήκε ο Μαθιός από admin, νομίζω ενισχύεται η άποψη ότι ο πυραμίδας πήρε το φόρουμ και κάνει κουμάντο.

Ο Μαθιός έτσι κι αλλιώς ήταν ανενεργός, είχε να μπει χρόνια.
Ειλικρινά νομίζω ότι ο sv2 δεν έχει πλέον καμία σχέση.
Και επίσης (ξέρω ότι θα φάω ξύλο με αυτό που θα πω) νομίζω η προώθηση της πυραμίδας δεν ήταν πρωταρχικός σκοπός του hostile takeover αλλά περισσότερο ένα παιχνίδι εξουσίας, "θα τους δείξουμε ποιός είναι το αφεντικό", που πήγε στραβά λόγω του ξεμπαναρίσματος+μοντεροποίησης του Braker (χωρίς αυτά ίσως να μην είχε γίνει τίποτα δραματικό) και της σοβαρής υποτίμησης των αντιδράσεων.

Άλλο ανενεργός και αν χρειαστεί μπαίνω και άλλο τελείως έξω.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
nass έγραψε:Συμφωνώ, είναι ασεβές. Και οι χρήστες τους τιμώρησαν, παίρνοντας τα κουβαδάκια τους και πηγαίνοντας σε άλλη παραλία. End of story. Το τρολάρισμα δεν έχει νόημα, βγάζει κάτι σαν παρατημένη (υστερική) γκόμενα.

Ε, καλά για αυτό με κατηγόρησε "φίλος" :shifty: της νέας διαχειριστικής ομάδας, όταν αναρωτιόμουν για τις συνέπειες στον ίδιο τον sv2 :s_biggrin
Εμ δεν είχαν την αξιοπρέπεια, μετά από όλη αυτή τη φασαρία, να κόψουν κεφάλια, που έλεγε κι ο tazio (προφανώς γιατί παραμένουν "συνεργάτες" με την πυραμίδα, ακόμα κι αν δεν αποφασίζει πλέον ο sv2), εμ βγαίνουν κι αποπάνω. Επίσης εγώ δεν τρόλαρα σε καμία περίπτωση: λογικές ερωτήσεις έκανα που δεν πήραν καμια απάντηση.
nass έγραψε:
Asimov έγραψε:Να ρωτήσω και κάτι "τεχνικό" που δεν το ξέρω: αν όντως ο admin ή κάποιος moderator κι ο REALZEUS είναι το ίδιο πρόσωπο, υπάρχει περίπτωση να "ζαλίστηκε" η βάση με τα συνεχή login/logout για να αλλάξει ο χρήστης και να τον εμφάνισε ως moderator;

Οχι, η βάση "ζαλίστηκε" από τις χιλιάδες διαγραφές (πχ. μόνο ο sv2 διέγραψε >8000 δικά του ποστ, ίσως και περισσότερα)

Αυτό το κατάλαβα, αναφερόμουν αποκλειστικά στη χτεσινή... μοντεροποίηση κι απομοντεροποίηση :s_biggrin του REALZEUS.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Asimov έγραψε: με τις συνεχείς αλλαγές διαχειριστικής ομάδας (πίσω από την οποία βεβαίως είναι τα ίδια πρόσωπα, που κάνουν κι εδώ τη βόλτα τους για να κόψουν κίνηση :s_biggrin )

Για λέγε λεπτομέρειες... :s_wink