- 09 Σεπ 2014, 08:53
nass έγραψε:Σωστά.
Ομολογώ όμως ότι δεν καταλαβαίνω τους λόγους για τρολάρισμα της όποιας διαχειριστικής ομάδας στο παλιό Forum.
Δηλαδή ποιό είναι το επόμενο βήμα, DDOS attack ?
Live and let live.
Αν σας ενδιαφέρει πάντως, επειδή χάθηκαν με την "επίθεση" (από την εμπειρία μου λέω ότι δεν υπήρξε επίθεση αλλά κατάρρευση των indices της βάσης λόγω συνεχών διαγραφών) και επανήλθαν μετά, ιδού κάποιες δημοσιεύσεις, που νομίζω εξηγούν κάποια πράγματα.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=3085240#p3085240 και εξής
(Αν και συμφωνώ ότι δεν έχει πλέον κανένα νόημα να ασχολούμαστε) να πω εδώ ότι το να αντιμετωπίζεις εκατοντάδες μέλη μιας παρέας σαν καθυστερημένους ή νήπια, ειδικά όταν πολλοί από αυτούς υπήρξαν μέλη αυτής της παρέας για πάνω από 10 χρόνια, είναι πάνω απ' όλα ασεβές. Το τρολάρισμα, λοιπόν, είναι το λιγότερο.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στην πυραμίδα, στην υιοθεσία της από την ιδιοκτησία του περιοδικού και στις "επιχειρηματικές" επιλογές και λογική αυτής της ιδιοκτησίας.
Αναφέρομαι στην απροκάλυπτη κοροϊδία με τις συνεχείς αλλαγές διαχειριστικής ομάδας (πίσω από την οποία βεβαίως είναι τα ίδια πρόσωπα, που κάνουν κι εδώ τη βόλτα τους για να κόψουν κίνηση

), το άκομψο και ερασιτεχνικό ανακάτεμα της βάσης για να απομακρυνθούν θέματα και χρήστες που δεν συμφέρουν και τις αστείες προσπάθειες συγκάλυψης.
Να ρωτήσω και κάτι "τεχνικό" που δεν το ξέρω: αν όντως ο admin ή κάποιος moderator κι ο REALZEUS είναι το ίδιο πρόσωπο, υπάρχει περίπτωση να "ζαλίστηκε" η βάση με τα συνεχή login/logout για να αλλάξει ο χρήστης και να τον εμφάνισε ως moderator;
Γιατί μου φαίνεται χαζό (στην καλύτερη...) να έσπευσαν να τον ανακοινώσουν πριν καταλαγιάσει το πράγμα και να κατάλαβαν μετά το λάθος τους
She'd kicked me out again without my clothes, so I figured I'd hit the bar, but that's when I started to get an inkling something was afoot...