JimClark έγραψε:Είπαμε , αν απο Καυκά χρειαστείτε κάτι βαρβάτο ή βοήθεια / συμβουλή, ακόμα κ pm εδώ είμαι!
JimClark έγραψε:Είπαμε , αν απο Καυκά χρειαστείτε κάτι βαρβάτο ή βοήθεια / συμβουλή, ακόμα κ pm εδώ είμαι!
Νίκος Παππάς έγραψε:Αγορασα αυτην την λαμπα την Μαυρη Παρασκευη απο τον Καυκα στα 35€.

corsair έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Αγορασα αυτην την λαμπα την Μαυρη Παρασκευη απο τον Καυκα στα 35€.
Κατάμαυρη ηταν αυτη η Παρασκευη... οχι απλά μαύρη. Σχεδόν οσο 3 xiaomi. Πως και ξέφυγες απο το μαντρι εσυ?
Στο σχολασμα την εκανα δικια μου
KiloMeater έγραψε:Πήρα ένα πίνακα και θέλω να τον φωτίσω ώστε να αναδειχθεί.
Είμαι ανάμεσα σε κάτι σαν σποτ από την πάνω μεριά του , δεν έχω βρει όμως κάτι καλό να προεξέχει αρκετά για να περνάει το πάχος της κορνίζας, η να φτιάξω στο ταβάνι εμπρος του.
Εμπειρίες και προτάσεις για συγκεκριμένα φωτιστικά, καλοδεχούμενες.
panos2171 έγραψε:JimClark έγραψε:Είπαμε , αν απο Καυκά χρειαστείτε κάτι βαρβάτο ή βοήθεια / συμβουλή, ακόμα κ pm εδώ είμαι!
Τώρα το είδα. Γενικά χρειάζομαι αυστηρώς μαύρα καλώδια 12Χ1, 4Χ1 και 1.5, LIYCY 1mm 2-3-4κλωνα και μαύρα σπιράλ καλωδίων τα οποία δεν βλέπω να κυκλοφορούν στο εμπόριο. Αν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν σου στέλνω ακριβώς τι θέλω σε μέτρα γιατί όποτε έχω πάει εκεί είτε έχουν μόνο λευκά κάποια από αυτά είτε καθόλου.
Tombazis on what happened during the formation lap[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]