Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#574727 Εσυ πιστεψες τωρα οτι αυτο

Εικόνα

εβγαινε την δεκαετια του 60 δλδ και οχι καμια 30αρια χρονια μετα. :svivhaha:

Ξεκαθαρα απατη, ακου εκει φουλ ηλεκτρονικο πανελ :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Anonymous Founder έγραψε:Εγγύηση για την ακτινοβολία έχει;

Ο τελευταίος που ρώτησε κάτι τέτοιο, κείτεται σε χωματερή. Και δεν ήταν καν κλεφτοκοτάς. :shifty:

g8777 έγραψε:Sharp 12 χρονια τωρα , κανενα προβλημα.

==τουρκικα Vestel.

Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις λεφτά για κάτι τέτοιο, εκτός αν ψάχνεις εντοιχιζόμενο.
Θεωρώ εκ των προτέρων πως θα χρησιμοποιείται για ζέσταμα ή ξεπάγωμα και όχι κάτι άλλο (που δεν κάνει και για κάτι άλλο εδώ που τα λέμε... άντε και βράσιμο στο τσακίρ κέφι!).

ΟΚ, μπορεί να σε βολεύει εσένα (και πολύ κόσμο) το απλό σκέτο φουρνάκι μικροκυμάτων, είναι όμως λίγο στενόμυαλο να γράφεις τέτοια πράγματα. Είναι σαν να λέει κάποιος "Δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για Land Cruiser, Lancer Evo ή S Class, πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερο αυτοκίνητο από το Seat Arosa μου. :rtfm: "

Ένα combi φουρνάκι (με μικροκύματα, γκριλ και θερμό αέρα) μπορεί να υποκαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις τον κανονικό φούρνο, μαγειρεύοντας πιο γρήγορα, πιο βολικά και πιο οικονομικά. :iconcool:

Asimov έγραψε:Πιο πεταμένα λεφτά από τα 400+ για εντοιχιζομενο δεν πρέπει να έχω δώσει

Πηγαίνοντας σε εντοιχισμένα ξέρεις από πριν οτι θα πληρώσεις κερατιάτικα για -συνήθως- υποδεέστερη τεχνολογία, δυστυχώς. Σε αυτό το βαλάντιο πάντως είσαι πολύ κοντά σε compact φούρνους (με μικροκύματα + κανονικό φούρνο) των 40-50 λίτρων. Αν νομίζεις πάντως ότι τα εντοιχιζομενα φουρνάκια μικροκυμάτων είναι ακριβά, που να δεις και τις τιμές των θερμοθαλάμων. Μιλάμε για παραπλήσια λεφτά, για κάτι που στην ουσία είναι ένα μεταλικό συρτάρι, 1 θερμοστάτης, 2 κουμπιά και 1 αντίσταση σιλικόνης. :dizzy:

dimik έγραψε:Να σας δω με χαλασμένο περιστροφικό ψηφιακό, αν πηδάει με 1 μοίρα περιστορφή κατα 20-30sec και να θέλει 0,5 μοίρες προς τα πίσω για να έρθει στον χρόνο που θέλετε και κάθε φορά να θέλει άλλη περιστροφή :lol:

Από την περιγραφή μου μυρίζει μπίχλα στο rotary encoder. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#574732 Όλες μου συσκευές κουζίνας είναι Teka, η ισπανική πίτσος (δηλαδη Siemens) και 12 χρόνια τώρα έχει καεί μόνο ένα λαμπάκι στον αποροφητήρα.
Το ψυγείο είναι κορυφαίο, δεν έχει πιάσει ποτέ πάγο, ούτε απόψυξη ούτε τίποτα.

Και στο πατρικό μου ψυγείο teka, 15 χρόνια έχει κάψει μια πλακέτα κόστους 100€, λόγω διακοπής ρεύματος είπε ο μάστορας.

Για τους φούρνους μικροκυμάτων είχα διαβάσει (δεν ξέρω αν ισχύει) για να τσεκάρεις αν είναι ασφαλείς, βάζεις ένα κινητό μέσα, κλείνεις την πόρτα και πρέπει να χάσει το σήμα από το δίκτυο.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Andreasdik έγραψε:Για τους φούρνους μικροκυμάτων είχα διαβάσει (δεν ξέρω αν ισχύει) για να τσεκάρεις αν είναι ασφαλείς, βάζεις ένα κινητό μέσα, κλείνεις την πόρτα και πρέπει να χάσει το σήμα από το δίκτυο.

Anonymous Founder έγραψε:Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μια εξαιρετικά ασφαλής συσκευή :
1. Επειδή τον λειτουργούμε με κλειστή την πόρτα, η όποια ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία περιορίζεται εντός του. Το περίβλημά του λειτουργεί σαν κλειστός κλωβός Faraday και δεν διαφεύγει (σχεδόν, γιατί δεν είναι τέλειος κλωβός) τίποτε εκτός.

Για αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#574734 Χαίρομαι γιατί τον χρησιμοποιώ πάρα πολύ τον φούρνο μικροκυμάτων!
Μόνο εκεί ζέσταμα, τα πάντα!
Άβαταρ μέλους
By markvag
gakost έγραψε:
Το πρώτο λάθος στο σενάριο που περιγράφεις είναι ότι θα αφήσεις παιδιά χωρίς επίβλεψη. Το δεύτερο λάθος είναι ότι πιστεύεις ότι ο μικροκυμάτων είναι ασφαλής. Στην δουλειά ήθελε να ζεστάνει scone μια κυρία και αντί για 1' τον έβαλε στα 10. Ξέρεις για πότε γέμισε ο τόπος καπνούς ενεργοποιήθηκε η πυρανίχνευση εκκενώθηκε το τμήμα και ήρθε η πυροσβεστική;

ΟΚ, προφανώς και μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά σαν ενδεχόμενο είναι πολύ πιο πιθανό να ξεχαστεί αναμένο κάποιο μάτι στην κουζίνα... Εδώ κι εμείς καμιά φορά το ξεχνάμε... :vava: Για να ζεστάνει ένα ποτήρι γάλα ο δικός μου θέλει 2,5-4 λεπτά (εγώ που πίνω μισόλιτρο θέλω τα 4 λεπτά... :oops: ) και μόλις περάσει ο χρόνος κλείνει αυτόματα. Το έχω δείξει στη μεγάλη μου (11 χρονών σχεδόν) και θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να το βάλει πχ στα 10 λεπτά κατά λάθος. Ιδίως ο δικός μας που δεν έχει ψηφιακή ένδειξη, αλλά έναν περιστροφικό διακόπτη. Θα πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη ΠΟΛΥ περισσότερο.

Τώρα, αν το κάνει επίτηδες, για αυτό με τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Μόνο ελπίζεις να καταλαβαίνει όταν της εξηγείς. :lol: Όπως με όλα τα παιδιά βεβαίως... :lol:

dimviii έγραψε:
ο κυριος εχει δισεγγονα Μαρκο :rtfm:

Έλα μωρέ... έτυχε τώρα... :shifty: :shifty: Ας μην γενικεύουμε από ένα παράδειγμα... :shifty: :shifty: :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
markvag έγραψε:
gakost έγραψε:
Το πρώτο λάθος στο σενάριο που περιγράφεις είναι ότι θα αφήσεις παιδιά χωρίς επίβλεψη. Το δεύτερο λάθος είναι ότι πιστεύεις ότι ο μικροκυμάτων είναι ασφαλής. Στην δουλειά ήθελε να ζεστάνει scone μια κυρία και αντί για 1' τον έβαλε στα 10. Ξέρεις για πότε γέμισε ο τόπος καπνούς ενεργοποιήθηκε η πυρανίχνευση εκκενώθηκε το τμήμα και ήρθε η πυροσβεστική;

ΟΚ, προφανώς και μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά σαν ενδεχόμενο είναι πολύ πιο πιθανό να ξεχαστεί αναμένο κάποιο μάτι στην κουζίνα... Εδώ κι εμείς καμιά φορά το ξεχνάμε... :vava: Για να ζεστάνει ένα ποτήρι γάλα ο δικός μου θέλει 2,5-4 λεπτά (εγώ που πίνω μισόλιτρο θέλω τα 4 λεπτά... :oops: ) και μόλις περάσει ο χρόνος κλείνει αυτόματα. Το έχω δείξει στη μεγάλη μου (11 χρονών σχεδόν) και θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να το βάλει πχ στα 10 λεπτά κατά λάθος. Ιδίως ο δικός μας που δεν έχει ψηφιακή ένδειξη, αλλά έναν περιστροφικό διακόπτη. Θα πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη ΠΟΛΥ περισσότερο.

Τώρα, αν το κάνει επίτηδες, για αυτό με τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Μόνο ελπίζεις να καταλαβαίνει όταν της εξηγείς. :lol: Όπως με όλα τα παιδιά βεβαίως... :lol:

Εγώ 10 χρονών έφτιαχνα γάλα για τους μικρούς σε εστία γκαζιού... και λέμε ότι τα σημερινά παιδιά δεν θα καταφέρουν να λειτουργήσουν έναν φούρνο μικροκυμάτων χωρίς επίβλεψη; Μάλλον κατά τύχη μεγαλώσαμε εμείς :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By corsair
markvag έγραψε:(εγώ που πίνω μισόλιτρο θέλω τα 4 λεπτά... :oops: )

ακομα? και το ζεσταινεις κιολας? :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By markvag
corsair έγραψε:

Ναι και βάζω και nesquik... :innocent: :lol: :lol:

Μιας και δεν μπορώ ούτε καν να μυρίσω αυτό το αηδιαστικό καφέ υγρό που πίνετε όλοι τα πρωινά και το λέτε καφέ...
Άβαταρ μέλους
By g8777
markvag έγραψε:
corsair έγραψε:

Μιας και δεν μπορώ ούτε καν να μυρίσω αυτό το αηδιαστικό καφέ υγρό που πίνετε όλοι τα πρωινά και το λέτε καφέ...

Τι ειπες ρε ΑΡΑΒΙΔΙ για τον καφε; :x :x :x :x :x :x :x

Εικόνα

ΑΓΙΑΣΜΟΣ. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
markvag έγραψε:

Ετσι εξηγειται γιατι εισαι τοσο μα τοσο baby face. Γαλατακι με nesquik Μαρκο μου? :s_tongue :s_tongue :s_tongue

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:Ετσι εξηγειται γιατι εισαι τοσο μα τοσο baby face. Γαλατακι με nesquik Μαρκο μου? :s_tongue :s_tongue :s_tongue

:oops: :oops: :oops:

Όχι θα είμαι σαν τον άλλον, που ούτε καν να κουοτάρω δεν θέλω, που πάει και μου βάζει αυτόν τον εμετό στο φόρουμ! :protest: :protest: Και δεν ντρέπεται κιόλας! :rant: :protest:

Τι κάνει η διαχείριση;;;

Πότε θα σταματήσει αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά;;

Γιατί δεν μιλάει ο αντμίν;;

Ποιος θα απαντήσει στα καυτά ερωτήματα;;;

Το baby face είναι κάλυψη για τον αδίστακτο δολοφόνο που βρίσκεται κάτω από τη μάσκα... :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#576090 Δεν ξέρω για τον αντμίν αλλά κι εγώ θεωρώ απαράδεκτο σε θέμα λευκών συσκευών να εμφανίζεται αυτό το αηδιαστικό θέαμα. Που μου θυμίζει κάτι τρομακτικό που θα συνέβαινε μέσα σε εξωγήινο διαστημόπλοιο κακών εξωγήινων που ετοιμάζονται να καταλάβουν τον πλανήτη μας.
Για τον καφέ υπάρχει ήδη σχετικό θέμα για όσους εξαρτημένους. Αλλά οι προσπάθειές τους να προσελκύσουν κι άλλους στον βόθρο τους είναι καταδικαστέα. :rant:
Κι εσύ ρε παιδί μου χάθηκε να το πιείς κρύο το γαλατάκι σου; Δείτε τη δική μου επιδερμίδα, με κρύο γάλα ακόμα πιο παιδική. :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#576091 On topic :shifty:
Εικόνα