Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By VPap
Geo f1 έγραψε:
g8777 έγραψε:Kαλα βρε Γκεακο, 40 χρονων ανθρωπος, ακομα δεν εχεις μαθει να διακρινεις τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που φυτρωνουν σαν ανθεμιδες στη γλαστρα της ελιας του Dimviii σε καθε blogspot του πισινου;

Εκει , αμασητο; :help: Μπαινεις σε ενα site δηθεν επιστημικοφανες (στην ουσια eshop μαντζουνιων, απλα πρεπει να τους ριξουμε επικαλυψη με γλασσο ΕΡΕΥΝΑΣ) και αντι να κλεισεις καρτελα εδω

Το φαγητό μαγειρεμένο στα μικροκύματα προκαλούσε μεγάλες αλλαγές στη χημεία του αίματος!!!

(φφς , ουτε ο Zorz 3ο ετος δεν τα εγραφε αυτα)

κανεις αντιγραφη συνδεσμου και επικολληση στο φορουμ; :vava:

Βρε ανθρωπε 1000 δικια εχεις. Δεν το διαβασα ολο. Ειπε ο γιαννης για μανουλες.γρ και του απαντησα αυτο
Geo f1 έγραψε:https://healthia.gr/blog/3_fournos-mikrokimaton-kindynoi-gia-tin-ygeia.html

:P

Σημερα το βρηκα αυτο

Οταν σουταρα το φουρνακι προφανως και δεν ειχα διαβασει το παραπανω αρθρο. Τεσπα το περιστατικο ειναι παρεξηγηση αλλα δεν περιμενω απο τα γνωστα ατομα..να καταλαβουν.
Το φουρνακι το εδωσα το 2011

Aν ενδιαφέρεσαι, ξέρω κάποιον που πουλάει ένα φουρνάκι σε πολύ καλή κατάσταση. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
VPap έγραψε:Aν ενδιαφέρεσαι, ξέρω κάποιον που πουλάει ένα φουρνάκι σε πολύ καλή κατάσταση. :lol: :lol: :lol:

Βαλτο αβαταρ οπως στο κανονικο προφιλ σου :shifty:
Άβαταρ μέλους
By VPap
Geo f1 έγραψε:
VPap έγραψε:Aν ενδιαφέρεσαι, ξέρω κάποιον που πουλάει ένα φουρνάκι σε πολύ καλή κατάσταση. :lol: :lol: :lol:

Βαλτο αβαταρ οπως στο κανονικο προφιλ σου :shifty:

?
Άβαταρ μέλους
By markvag
gakost έγραψε:Εμείς πάλι είχαμε μικροκυμάτων και τον χρησιμοποιούσαμε αρκετά. Πλέον δεν υπάρχει λόγο ότι το σπίτι ήταν επιπλωμένο και πλέον έχουμε αγοράσει δικιά μας οικοσκευή και δεν αγοράσαμε. Δεν μας λείπει καθόλου. Για το γάλα που αναφέρθηκε υπάρχει και το μικρό μάτι της κουζίνας και μπρίκι, τηγανάκι για ζέσταμα φαγητού. Αν είστε σε φάση μπουκάλι μέσα σε μεγάλη κούπα με νερό από τον βραστήρα να κολυμπήσει και σε 3 λεπτά είναι έτοιμο. ΑΝ θα έπερνα, θα αγόραζα το μεσαίο μοντέλο από την πιο φθηνή μάρκα όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά για μένα.

Εμείς είχαμε πάρει φούρνο μικροκυμάτων μικροί (ήμουν 12) όταν έπρεπε να μένουμε μόνοι μας πλέον και έπρεπε να ζεσταίνουμε φαγητό και γάλα. Το πιο ασφαλές για τα παιδιά, μιας και απλά πατάς ένα κουμπάκι και σβύνει μόνο του. Ένα παιδί παίζει και να ξεχάσει τον φούρνο αναμμένο και να έχεις άλλα... :help: Με τον μικροκυμάτων το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χυθεί κανένα γάλα...

Παρεπιπτόντως, ακόμα και σήμερα το ίδιο φουρνάκι έχω, Phlips, 27 ετών. :lol: :lol: Δουλεύει σαν καινούριο. Χρησιμοποιείται κάθε μέρα από το 1992! :rtfm: :twisted: :lol: :lol:

beat that Japan! :rtfm: :twisted: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
markvag έγραψε:Παρεπιπτόντως, ακόμα και σήμερα το ίδιο φουρνάκι έχω, Phlips, 27 ετών. :lol: :lol: Δουλεύει σαν καινούριο. Χρησιμοποιείται κάθε μέρα από το 1992! :rtfm: :twisted: :lol: :lol:

Το δικο μου ειναι daewoo, δωρο γαμου απο το '98. Οχι κι ασχημα για Κορεατη
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Anonymous Founder έγραψε:Και οι ειρωνείες είναι χειρότερες από την άγνοια υποθέτω... :lol:

Δεν έχει σημασία τι κάνει ο Γιώργος και ο κάθε Γιώργος στο σπίτι του. Από την στιγμή που δεν επηρεάζει τους υπόλοιπους δεν μας ενδιαφέρει. Το θέμα είναι να υπάρχει σεβασμός και σωστή συμπεριφορά προς τον συνομιλητή μας, ακόμα κι ας λέει πως η Γη είναι τρίγωνη. Δεν σε επηρεάζει κάπου αυτό.

Δεν είναι ωραίο λοιπόν για την δημόσια εικόνα σου, σαν άρχων του φόρουμ, να πετάς το λιθαράκι της ειρωνίας. Μετά είναι λογικό να ακολουθούν και οι υπόλοιποι παρόμοια γραμμή.

Το ξέρω ότι τα παραπάνω όπως θα μπουν έτσι θα βγουν :shifty:

Πάμ' πάλι στα αντρικά θέματα :shifty:
Πώς βρίσκουν το χρώμα τους τα ξεθωριασμένα μαύρα; Κάνουν δουλειά τα ειδικά απορρυπαντικά πχ https://www.ab.gr/click2shop/Katharisti ... /p/7115040 ;
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
gakost έγραψε:Εμείς πάλι είχαμε μικροκυμάτων και τον χρησιμοποιούσαμε αρκετά. Πλέον δεν υπάρχει λόγο ότι το σπίτι ήταν επιπλωμένο και πλέον έχουμε αγοράσει δικιά μας οικοσκευή και δεν αγοράσαμε. Δεν μας λείπει καθόλου. Για το γάλα που αναφέρθηκε υπάρχει και το μικρό μάτι της κουζίνας και μπρίκι, τηγανάκι για ζέσταμα φαγητού. Αν είστε σε φάση μπουκάλι μέσα σε μεγάλη κούπα με νερό από τον βραστήρα να κολυμπήσει και σε 3 λεπτά είναι έτοιμο. ΑΝ θα έπερνα, θα αγόραζα το μεσαίο μοντέλο από την πιο φθηνή μάρκα όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά για μένα.

Εμείς είχαμε πάρει φούρνο μικροκυμάτων μικροί (ήμουν 12) όταν έπρεπε να μένουμε μόνοι μας πλέον και έπρεπε να ζεσταίνουμε φαγητό και γάλα. Το πιο ασφαλές για τα παιδιά, μιας και απλά πατάς ένα κουμπάκι και σβύνει μόνο του. Ένα παιδί παίζει και να ξεχάσει τον φούρνο αναμμένο και να έχεις άλλα... :help: Με τον μικροκυμάτων το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χυθεί κανένα γάλα...

Παρεπιπτόντως, ακόμα και σήμερα το ίδιο φουρνάκι έχω, Phlips, 27 ετών. :lol: :lol: Δουλεύει σαν καινούριο. Χρησιμοποιείται κάθε μέρα από το 1992! :rtfm: :twisted: :lol: :lol:

Story of my life, σε μικροκυμάτων έκανα τα πρώτα μου μαγειρικά βήματα :lipsealed:

Είχε αφήσει πχ φακές η δόλια μάνα να ζεστάνω πριν πάω σχολείο (απογευματινός γαρ), εγώ έριχνα ένα κομμάτι κασέρι και περίμενα να βγει σαγανάκι :lol: τελικά και το φοντύ καλό ήταν :eat:

Ο ίδιος -γερμανικός :iconcool: - μικροκυμμάτων δουλεύει απροβλημάτιστα μέχρι και σήμερα
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:
Ο ίδιος -γερμανικός :iconcool: - μικροκυμμάτων δουλεύει απροβλημάτιστα μέχρι και σήμερα

Τελικά όλα τα γερμανικά πολύ καλά βγήκαν... :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By gakost
markvag έγραψε:Εμείς είχαμε πάρει φούρνο μικροκυμάτων μικροί (ήμουν 12) όταν έπρεπε να μένουμε μόνοι μας πλέον και έπρεπε να ζεσταίνουμε φαγητό και γάλα. Το πιο ασφαλές για τα παιδιά, μιας και απλά πατάς ένα κουμπάκι και σβύνει μόνο του. Ένα παιδί παίζει και να ξεχάσει τον φούρνο αναμμένο και να έχεις άλλα... :help: Με τον μικροκυμάτων το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χυθεί κανένα γάλα...

Το πρώτο λάθος στο σενάριο που περιγράφεις είναι ότι θα αφήσεις παιδιά χωρίς επίβλεψη. Το δεύτερο λάθος είναι ότι πιστεύεις ότι ο μικροκυμάτων είναι ασφαλής. Στην δουλειά ήθελε να ζεστάνει scone μια κυρία και αντί για 1' τον έβαλε στα 10. Ξέρεις για πότε γέμισε ο τόπος καπνούς ενεργοποιήθηκε η πυρανίχνευση εκκενώθηκε το τμήμα και ήρθε η πυροσβεστική;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#574693 12 χρονων παιδι μια χαρα μπορει να πατησει ενα κουμπακι για να ζεστανει το φαγητο του. Μην λεμε υπερβολες.

Οσο για την ασφαλεια του φουρνου μικροκυματων, ειναι ασυγκριτα πιο ασφαλης συσκευη απο τα οποιαδηποτε γκαζακια/ματια κουζινας/φουρνοι/τοστιερες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
markvag έγραψε: Phlips, 27 ετών. :lol: :lol: Δουλεύει σαν καινούριο. Χρησιμοποιείται κάθε μέρα από το 1992! :rtfm: :twisted: :lol: :lol:

ο κυριος εχει δισεγγονα Μαρκο :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:.

Οσο για την ασφαλεια του φουρνου μικροκυματων, ειναι ασυγκριτα πιο ασφαλης συσκευη απο τα οποιαδηποτε γκαζακια/ματια κουζινας/φουρνοι/τοστιερες.

Εκτός αν έχεις διαβάσει τον τσελεμεντέ του αναρχικού και βάλεις τα γκαζακια μέσα στο φούρνο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:
markvag έγραψε: Phlips, 27 ετών. :lol: :lol: Δουλεύει σαν καινούριο. Χρησιμοποιείται κάθε μέρα από το 1992! :rtfm: :twisted: :lol: :lol:

ο κυριος εχει δισεγγονα Μαρκο :rtfm:

Εικόνα

Mας εχει κουρασει :s_bored

Οριστε, Αγγλια. :s_roses

Ποια Ιαπωνια τωρα :shifty:

saxon_747 έγραψε:
g8777 έγραψε:.

Εκτός αν έχεις διαβάσει τον τσελεμεντέ του αναρχικού και βάλεις τα γκαζακια μέσα στο φούρνο.

Θες να με εξοργισεις τωρα; Τι θες; :x
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:

Mας εχει κουρασει :s_bored

Οριστε, Αγγλια. :s_roses

Ποια Ιαπωνια τωρα :shifty:

It's never had to have any sort of maintenance and the only thing that's ever gone is the lightbulb for the door,' added Mr Stephens.

στα 40 χρονια αλλαξε ενα λαμπακι στην πορτα.
Σε προβληματικο επεσε,ατυχος ηταν. :(