Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By xenos
#56733 Μετά από σχετική αναζήτηση δεν βλέπω φως στο θέμα της 4κίνησης. :( Πωλούνται ελάχιστα 2009+ και όλα από εμπόρους ή πολύ ακριβά. Στα 2κίνητα υπάρχει αρκετά μεγάλη γκάμα.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
CARυοθραύστης έγραψε:Aαααα για ρεβο μιλάτε τόση ώρα...... :lipsealed: :s_whiteflag

Έχεις κάποιες ενστάσεις για το ρεβο;
Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει κ εμένα να το βάλω στο Α3 1.8tsi. Βέβαια έχει πάνω 115.000χλμ και δεν ξέρω αν αξίζει...

Σχετικά με τον κινητήρα αυτό το μόνο παράπονο που έχω είναι ο πολύ τραχύς θόρυβος λόγω καδένας... από εκεί και πέρα πραγματικό διαμάντι σε όλα!
Άβαταρ μέλους
By IKE
xenos έγραψε:Μετά από σχετική αναζήτηση δεν βλέπω φως στο θέμα της 4κίνησης. :( Πωλούνται ελάχιστα 2009+ και όλα από εμπόρους ή πολύ ακριβά. Στα 2κίνητα υπάρχει αρκετά μεγάλη γκάμα.

Τι φως περιμένεις να δεις? Η 4κίνηση έχει κάποια συγκεκριμένη χρησιμότητα, αν τη θεωρείς χρήσιμη, την προτιμάς, αν όχι, το ανάποδο. Απλό είναι. Αν δε σε ενδιαφέρει, πάρε 2 κίνητο, φθηνότερο και καίει και λίγο λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#57215 Εννοεί φαντάζομαι πως δεν υπάρχουν προσιτά ή αρκετά μεταχειρισμένα με τετρακίνηση.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Anonymous Founder έγραψε:Εννοεί φαντάζομαι πως δεν υπάρχουν προσιτά ή αρκετά μεταχειρισμένα με τετρακίνηση.

Το αυτο.

< >
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#57243 Αμα δεν τη χρειάζεσαι την τερτρακίνηση (98% πιθανότητα) πάρε προσθιοκίνητο. Που το πρόβλημα. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#57305 O άνθρωπος είπε γιατί ψάχνει quattro...

xenos έγραψε:To quattro το σκεφτομαι ως εξης. Λογω αξονα μεταδοσης και γενικοτερα τυπου αυτοκινητου θα ξενερωσω λιγο, οποτε βαζοντας την 4κινηση στην εξισωση δινω κατι απο καλυτερη οδικη συμπεριφορα/αςφαλεια κλπ. ιπποδυναμη πανω απο απο κανα προγραμμα δε νομιζω.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#57312 Αμα το οδηγεί σε νορμάλ συνθήκες τι παραπάνω περιμένει σε ασφάλεια. Με τα ηλεκτρονικά που έχουν πλέον ολα τ'αμάξια δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Το ξενέρωμα του οτι δεν έχει σήμα quattro είναι δικό του θέμα καθαρά. Στην τελική βάζει ενα αλα Μπεμεβε Μ3. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By xenos
j.marr έγραψε:Αμα το οδηγεί σε νορμάλ συνθήκες τι παραπάνω περιμένει σε ασφάλεια. Με τα ηλεκτρονικά που έχουν πλέον ολα τ'αμάξια δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Το ξενέρωμα του οτι δεν έχει σήμα quattro είναι δικό του θέμα καθαρά. Στην τελική βάζει ενα αλα Μπεμεβε Μ3. :shifty:

Ναι, θα υπογράψω συμβόλαιο ότι θα το οδηγώ σε νορμαλ συνθήκες. Αν πχ χιονίσει όπως τώρα θα το κλειδώνω. Πραγματικά δεν μπορώ να το γράψω πιο ξεκάθαρα αυτό που εννοώ.

Επίσης ποια ηλεκτρονικά διορθώνουν την υποστροφή; Το esp;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#57335 Έχεις οδηγήσει κουατρο; Πώς ακριβώς περιμένεις να διορθωθεί η υπερστροφη;
Άβαταρ μέλους
By xenos
#57338 Όχι.
Με περισσότερη πρόσφυση ίσως; Λέω εγώ μια ιδέα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#57343 Αν μιλάμε για λιγότερα από 150 χορσεζ τότε δεν έχει Και πολύ νόημα.

Οδήγησε ένα πρώτα να σού λυθεί η απορία.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#57352 Πάντως Ξένο, το dtm που είχα οδηγήσει ήταν σβέλτο, οκ...αλλα απίστευτα ξενέρωτο και δεν είδα πουθενά το όφελος του Quattro.

Όταν πιάσει χιόνι και φοράς χειμερινά λάστιχα οκ...αλλα τωρα σε κανονικές συνθήκες, νομίζω καλύτερο grip θα πάρεις απο ενα καλο σύστημα πρόσφυσης και ελαστικών παρα απο το Quattro.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By xenos
CARυοθραύστης έγραψε:Αν μιλάμε για λιγότερα από 150 χορσεζ τότε δεν έχει Και πολύ νόημα.

Οδήγησε ένα πρώτα να σού λυθεί η απορία.

Δλδ αν μετα το παω εγω 250 αλογα; Θα εχει; Να το σκεφτω;
Επισης που να βρω ενα να το οδηγησω γρηγορα (και που;) για να βγαλω ασφαλες συμπερασμα;;;

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
Nikos! έγραψε:Πάντως Ξένο, το dtm που είχα οδηγήσει ήταν σβέλτο, οκ...αλλα απίστευτα ξενέρωτο και δεν είδα πουθενά το όφελος του Quattro.

Όταν πιάσει χιόνι και φοράς χειμερινά λάστιχα οκ...αλλα τωρα σε κανονικές συνθήκες, νομίζω καλύτερο grip θα πάρεις απο ενα καλο σύστημα πρόσφυσης και ελαστικών παρα απο το Quattro.

Sent from a mobile device

Νικο σε τι συνθηκες το ειχες οδηγησει;

Οταν λες συστημα προσφυσης εννοεις τυπο αναρτησης ή αλλο σετ αμορτισερ; Με μπερδεψες σε αυτο.

< >