Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#572520 ουτε εγω ξεχναω τι σημαινει ΔΕΞΙΑ και τι καταστροφη εκανε και συνεχιζει να κανει στην χωρα.

παμε παρακατω....

δεν πειραζει ας μην τον βλεπεις καλα τον αλεξη. ηρθε η ωρα σου για πρεσβυωπικα γυαλια ουτως η αλλως.

συνεχιζε να πιστευεις το αγιο φως και ολα καλα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#572523 στις τελευταίες εκλογές κυβέρνησαν με το 1/4 του εκλογικού σώματος και τώρα μας λέει αυτή η δημοσκόπηση ότι θα κυβερνήσουν με ακόμα λιγότερο;

φοβερή δημοκρατία :dizzy:

σε πιο ρεαλιστικούς προβληματισμούς πάντως, η συγκυβέρνηση σύριζα νδ έρχεται, ετοιμαστείτε και για κωλοτούμπες αλλά και για άγριο σεξ :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By elteo
popolaros έγραψε:ουτε εγω ξεχναω τι σημαινει ΔΕΞΙΑ και τι καταστροφη εκανε και συνεχιζει να κανει στην χωρα.

παμε παρακατω....

δεν πειραζει ας μην τον βλεπεις καλα τον αλεξη. ηρθε η ωρα σου για πρεσβυωπικα γυαλια ουτως η αλλως.

το ΠΑΣΟΚ στην απόξω ποπολάρε μου; :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#572532 Κουβεντα για τα σκισμενα μνημονια ο συριζαιος φιλος..
Η δεξια ειτε κυβερναει ειτε οχι καταστρεφει τη χωρα..
Το μαθαμε και αυτο.
Αυτοκριτικη καμια..

.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#572533 ^Το επιχείρημα ναι, αλλά οι sυριζαίοι μοιάζει επικίνδυνα με το αντίστοιχο που φορέθηκε πολύ μετά το οάκα (ναι, αλλά η Ριζούπολη και ναι, αλλά άι σκρουντ γιου).

Κολατσό για σκέψη. :)
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#572540 Μοιάζει θα λέγαμε επικίνδυνα με το επιχείρημα
" τόσα χρόνια λεγόταν έτσι, τώρα σας πείραξε ? " ή το άλλο αγαπημένο
"τόσα χρόνια ήταν έτσι τα πράγματα, σας πείραξαν 1-2-359032854 απευθείας αναθέσεις/διορισμοί/ κλπα κλπα"

:lol:

Το πιο όμορφο απ'όλα είναι βέβαια οτι είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα κ είναι λες κ ο κάθε Αλέξης/Κυριάκος/Φώφη/Βασίλης/Δημήτρης (λέμε τώρα) έχουν πάμπολα περιθώρια ελιγμών, πολύ χρόνο μπροστά τους κ πακτωλό χρημάτων για να δοκιμάσουν πριν βρουν τη τελική λύση μπας κ αναστηθεί αυτό το ξεσκισμένο κουφάρι που λέγεται ελληνική οικονομία
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#572541 O διαχωρισμός που κάνω στο ποστίδιό μου δεν αφορά το whataboutism του επιχειρήματος, αλλά την ποδοσφαιροποίηση κάθε πιθανής και απίθανης πτυχής της ελληνιόλικης ζωής.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
elteo έγραψε:
popolaros έγραψε:ουτε εγω ξεχναω τι σημαινει ΔΕΞΙΑ και τι καταστροφη εκανε και συνεχιζει να κανει στην χωρα.

παμε παρακατω....

το ΠΑΣΟΚ στην απόξω ποπολάρε μου; :shifty:

που σε πειραξε το πασοκ; ποια χρονικη διαρκεια;

και πες τον φιλο σου οτι με στρουφοκαμηλους δεν μιλαω.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#572548 81-89 πρασινοφρουροί-αφισοκολλητές-κλαδικές "προσλήψεις" κτλ

96-04 χρηματιστήριο-σκάνδαλα Τσοχατζό κτλ

θες κι άλλα?

εκτός και αν μετράς ένα κόμμα με το αν σε "έφτιαξε" προσωπικά...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
QsisVTS έγραψε:στις τελευταίες εκλογές κυβέρνησαν με το 1/4 του εκλογικού σώματος και τώρα μας λέει αυτή η δημοσκόπηση ότι θα κυβερνήσουν με ακόμα λιγότερο;

φοβερή δημοκρατία :dizzy:
:

Να πάει να ψηφίσει ο κόσμος, να μην επιτρέψει στο 1/4 να κυβερνήσει τα 3/4.

Αν δεν πάει όμως δεν δικαιούται να ομιλεί, όπως έλεγαν κάποτε.

Η δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
elteo έγραψε:81-89 πρασινοφρουροί-αφισοκολλητές-κλαδικές "προσλήψεις" κτλ

96-04 χρηματιστήριο-σκάνδαλα Τσοχατζό κτλ

θες κι άλλα?

εκτός και αν μετράς ένα κόμμα με το αν σε "έφτιαξε" προσωπικά...

οκ, δεκτον.

παρατηρηση : ουτε εμενα ουτε κανενα μελος της ευρυτερης οικογενειας μου δεν ''εφτιαξε'' ΠΟΤΕ , ΚΑΝΕΝΑ κομμα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#572553 Μία από τα ίδια. Για αυτό και δεν με αφορά κανείς τους.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
diplomat έγραψε:O διαχωρισμός που κάνω στο ποστίδιό μου δεν αφορά το whataboutism του επιχειρήματος, αλλά την ποδοσφαιροποίηση κάθε πιθανής και απίθανης πτυχής της ελληνιόλικης ζωής.

δεν διαφώνησα , πρόσθεσα :)

Είναι κ η απίθανη πολιτική ζωή του τόπου , παρακολουθώ κ τα αυτοδιοικητικά , μια υπέροχη παιγνιώδης ατμόσφαιρα παντού

Εικόνα