edmond έγραψε:Ότι η Ferrari κρύβεται.
Για πόσο δεν ξέρω.
Corto Maltese έγραψε:Τζάμπα ξυπνήσαμε

sparticle έγραψε:Επίσης, ο Leclerc και σαν φυσιογνωμία σου βγάζει κάτι το ήρεμο και λογικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είναι και μικρό παιδί και οι αντίστοιχες περιπτώσεις συνομιλήκων του που βρέθηκαν σε μεγάλες ομάδες, κάνανε τις ταρζανιές τους.
Το λέω γιατί ήταν πολύ ψύχραιμη και σωστή η αντίδρασή του να αφήσει το γκάζι στην πρώτη στροφή και να αποφύγει την επαφή με τον Vettel (που λογικά ούτε που τον είχε δει εκεί). Έτσι βέβαια έχασε την ευκαιρία να περάσει τον Verstappen. Δεν θέλω να τον βλέπω να χαντακώνεται για τον Vettel, αλλά σε εκείνο το σημείο αυτός έπρεπε να σηκώσει και το έκανε και μπράβο του.
Επίσης για το μετά, εγώ είχα δεδομένο ότι η Ferrari θα τον έβαζε για pit stop δυο γύρους πριν το τέλος, καθώς είχε 30φεύγα δευτερόλεπτα διαφορά από τον Μάγκνουσεν. Έτσι θα "γλύτωναν" την ανάγκη να δώσουν εντολές και θα διεκδικούσαν τον βαθμό του Fastest Lap.
Ο λόγος που δεν το έκαναν; Θα μας πουν ότι δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο ενός ακόμα pit stop (τη στιγμή που αυτά τα πληρώματα μέχρι πριν λίγα χρόνια έκαναν τέσσερα stops ανά αγώνα, σχεδόν πάντα τέλεια).
Η πικρή αλήθεια είναι ότι μάλλον φοβόντουσαν πως και με φρέσκο λάστιχο θα ήταν πιο αργοί από τον Bottas
Corto Maltese έγραψε:Αυτό που έπρεπε να δείξει σήμερα ο Λεκλέρκ το έδειξε. Όσοι έπρεπε να δούμε είδανε. Ότι παραπάνω αν έκανε θα ήταν καραγκιοζλίκια ανωριμότητας και εντυπωσιασμού.
Charles: "Should I stay behind Sebastian? Yes or no?" "Yes and back off to have some margin" Charles: "Ok"
Mercedes Toto Wolff says Valtteri Bottas and his engineer ignored his pre-race instructions not to take a risk by going for fastest lap in the Australian Grand Prix.
Mercedes has discovered that the floor on Lewis Hamilton's Formula 1 car was damaged during the Australian Grand Prix, which could explain his lack of pace in the race
Geo f1 έγραψε:
Ρε Βαλτερι σοβαρα τωρα fuck you?
Με μια (εμφατικη δεν λεω) νικη?
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]