Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
mirage έγραψε:Δεν ξερω βρε Κιούση μου πως λειτουργούν τα κράτη εγω. 10+ χρόνια εκτος Ελλάδας εχω αλλοτριωθεί. Βέβαια εγω, και αυτό παει και στον Μάρκο, δεν σχολίασα τις συλλήψεις αλλα το σχόλιο με τις δικτατοριες του προλεταριάτου.
Επίσης καθε φορα που γράφω κατι σε αυτά τα θέματα το μετανιώνω.

Εννοείται ότι δεν γράφεις σε αυτά τα θέματα για τη δικαίωση, αυτή δεν έρχεται ποτέ :lol:

Αλλά μιας και έχεις δει τα άλλα κράτη που δουλεύουν, θα βλέπεις πού λειτουργεί και πού όχι η Ελλάδα και ότι το πρόβλημα της δεν είναι αν θα βγουν να φωνάξουν μερικοί γραφικοί ή να γράψουν κάτι στο ίντερνετ

Αλλα πράγματα πρέπει να δουλέψουν και δε δουλεύουν

Το να κάνουν το κομμάτι τους οι αριστεροπαρμενοι τώρα που είναι στα πράγματα είναι απλά φαιδρο και ο λόγος που θα πάνε σπίτι τους είναι αυτός, η φαιδροτητα τους όχι επειδή οι άλλοι είναι καλύτεροι
Άβαταρ μέλους
By dimik
#570369 Πέρα από όλα αυτά και την πολιτική χροιά η ιδιωτικοτητα-ελευθερια στα ίντερνετς είναι πολύ σημαντική και προσωπικά πιστεύω ότι εμπίπτει στο απόρρητο των τηλεπικοινωνιων.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα έτσι απλά και προληπτικά το κράτος να μπορεί να παρακολουθεί συζητήσεις μου σε οποιαδήποτε δικτυακή πλατφόρμα.
Φυσικά δεν μιλάω για παρακολουθήση επικίνδυνων ατόμων μετά από τις απαραίτητες άδειες από την δικαιοσύνη.

< >
Άβαταρ μέλους
By pro
mirage έγραψε:Βασικά ολη αυτή η φάση με τις χούντες και τις δικτατορίες κουράζει αφάνταστα είτε αφορά την ΝΔ είτε το προλεταριάτο είτε οτιδήποτε άλλο.

Α γειά σου.

mirage έγραψε:Επίσης καθε φορα που γράφω κατι σε αυτά τα θέματα το μετανιώνω.

ΑΑΑΑΑΑ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε: Βέβαια εγω, και αυτό παει και στον Μάρκο, δεν σχολίασα τις συλλήψεις αλλα το σχόλιο με τις δικτατοριες του προλεταριάτου.

Αϊ κνόου. αφορμή πήρα! :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
dimik έγραψε:Πέρα από όλα αυτά και την πολιτική χροιά η ιδιωτικοτητα-ελευθερια στα ίντερνετς είναι πολύ σημαντική και προσωπικά πιστεύω ότι εμπίπτει στο απόρρητο των τηλεπικοινωνιων.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα έτσι απλά και προληπτικά το κράτος να μπορεί να παρακολουθεί συζητήσεις μου σε οποιαδήποτε δικτυακή πλατφόρμα.
Φυσικά δεν μιλάω για παρακολουθήση επικίνδυνων ατόμων μετά από τις απαραίτητες άδειες από την δικαιοσύνη.

< >

Τα έλεγε ο υποβρυχιάκιας αλλά κάποια ζώα δεν τον πίστευαν. Τώρα θα τον πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα. :rtfm:

ΥΓ: όταν γράφεις κάτι στο φβ ή στο τουίτερ δεν τίθεται θέμα απορρήτου τηλεπικοινωνιών (δεν μιλάμε για dm). Τα ίδια προφανώς ισχύουν και αν γράψει κάποιος στο indymedia λχ ότι θα κάψει την Χ πρεσβεία.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Zorz έγραψε:
dimik έγραψε:Πέρα από όλα αυτά και την πολιτική χροιά η ιδιωτικοτητα-ελευθερια στα ίντερνετς είναι πολύ σημαντική και προσωπικά πιστεύω ότι εμπίπτει στο απόρρητο των τηλεπικοινωνιων.

< >

Τα έλεγε ο υποβρυχιάκιας αλλά κάποια ζώα δεν τον πίστευαν. Τώρα θα τον πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα. :rtfm:

ΥΓ: όταν γράφεις κάτι στο φβ ή στο τουίτερ δεν τίθεται θέμα απορρήτου τηλεπικοινωνιών (δεν μιλάμε για dm). Τα ίδια προφανώς ισχύουν και αν γράψει κάποιος στο indymedia λχ ότι θα κάψει την Χ πρεσβεία.

Χμ… Όταν ο Ρουβικώνας στοχοποιει ατομα δικαια η αδικα εστω η Αστυνομια που ξερει ποιοι είναι (εχουν και νομιμη μορφη σωματιου νομιζω) μπορει να μαζεψει πχ τον εκπροσωπο τους και να του απαγγειλει μια κατηγορια αναλογη με την στοχοποιηση?? Ρωταω γιατι νομικος δεν είμαι....
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#570495 Έχουν προαχθεί πολλές φορές αυτοί του Ρουβικωνα.
Και στα Γιαννιτσά προσαγωγές έγιναν btw. Καμία σύλληψη, καμία κατηγορία.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Asimov έγραψε:Έχουν προαχθεί πολλές φορές αυτοί του Ρουβικωνα.
Και στα Γιαννιτσά προσαγωγές έγιναν btw. Καμία σύλληψη, καμία κατηγορία.

Ναι εστι είναι για πραξεις που εκαναν, όμως αν εχουν αναρτησει ότι πρόκειται να κανουν κατι…. τοτε αναλογα προληπτικα θα επρεπε να τους πανε στη ΓΑΔΑ και μετα να τους αφησουν...
Άβαταρ μέλους
By 224v
Anonymous Founder έγραψε:Πώς το ξέρεις πως δεν έγιναν και προληπτικές προσαγωγές;

δεν διαβαα κατι, η δεν ακουσα στα παραθυρα κατι τετοιο. πιστευω δε ότι αν ειχε γινει κατι πρώτοι αυτοι θα διαμαρτύρονταν/Τωρα παλι αν θεωρούμε ότι υπαρχει ατυπη συννενοηση με το Μαξιμου και παίρνουν πρασινο φως η όχι, δεν το ξερω και δεν θα το ηθελα βεβαια…. γιατι θα μου θυμιζε παρακράτος δεξιας το 60...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#570521 Το ότι δεν ακούστηκε στα παράθυρα, δεν σημαίνει πως δεν έγινε κιόλας... Δεν νομίζω πάντως τα παράθυρα να έδιναν βήμα στον Ρουβικώνα να εκφράσει τυχόν παράπονα για άδικη μεταχείριση από το κράτος... :s_sarcastic Να δω Ρουβικώνα στον ΣΚΑΕΙ να μιλάει για κρατική καταστολή από την κυβέρνηση του σύριζα και Σία - Μπάμπη να συμφωνούν και μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος, ξέροντας πως τα έχω δει όλα. :lol: :lol:

Άσχετο, είναι εκπληκτικό πόση παραπληροφόρηση παίζει... Μιλούσα με συνάδελφο τις προάλλες που είναι πεπεισμένος πως ο Ρουβικώνας είναι παρακλάδι του σύριζα, τη στιγμή που κυριολεκτικά η ΠΡΩΤΗ του ενέργεια ήταν επίθεση σε γραφεία του σύριζα... :lol: Και η δεύτερή του... :lol:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#570946 https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... -to-rebate

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#570953 Πολυ ωραια η αρβυλα χθες.

Εδω ενα αποσπασμα

https://www.protothema.gr/life-style/ar ... uhiatreio/

Έξαλλος έγινε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα. Ο λόγος που ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του ήταν οι «προληπτικές συλλήψεις» πολιτών στα Γιαννιτσά πριν την ομιλία του Φώτη Κούβελη και της Θοδώρας Τζάκρη, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Αντώνης Κανάκης, μάλιστα, τόνισε, μεταξύ άλλων ότι «η αριστερή κυβέρνηση που υποτίθεται ότι θα περπατούσε ελεύθερη στους δρόμους χωρίς την προστασία της αστυνομίας, προχωράει σε προληπτικές συλλήψεις», ενώ επισήμανε ότι «οι άνθρωποι είναι για το ψυχιατρείο κανονικά».
Άβαταρ μέλους
By VPap
#570960 Email και ηχητικά που ενοχοποιούν τον Κεφαλογιάννη στα χέρια της OLAF

Στοιχεία της Ευρωπαϊκή Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) που καίνε τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ευρωβουλή, Μανώλη Κεφαλογιάννη, έρχονται στη δημοσιότητα, την ώρα που η OLAF έχει βάλει τον γνωστό πολιτικό στο μικροσκόπιο για παραβίαση του ευρωπαϊκού κανονισμού.