Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
g8777 έγραψε:Κοιτα, απ οτι εχω καταλαβει δεν το λες και πολυ στ' αστεια αυτο. Μαλλον σε εχει διαφθειρει η υπεβολικη ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
Θυμησου: With great power comes great responsibility.

5 άτομα στο σπίτι, 5 ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες :metalo: :metalo:

της σχολής Τσίπρα ? :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#57006 Παιδια ειναι θεμα υγιεινης...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:Παιδια ειναι θεμα υγιεινης...

Ποια υγιεινή πασά μου ?

Ο καθένας έχει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ κεφαλή του, την οποία μόλις τελειώσει ξεπλένει -μαζί με την βάση αν χρήζει καθαρισμού- και την τοποθετεί στην ειδική ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του θήκη...

βλέπεις κάτι ανθυγιεινό ?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Παιδια ειναι θεμα υγιεινης...

δεν νομίζω....

To get more bang for your buck you could buy just one body and then change the heads for the different members of your family.
http://www.todaysdentistry.com.au/ask-a ... rush-best/
Άβαταρ μέλους
By bill33
#57012 Ίσως να χρειαστεί και ένα
Εικόνα
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#57015 Παιδια εμενα πολλες φορες λερωνεται και το σωμα ειδικα μια περιοδο που ματωναν τα ουλα.

Ενταξει μπορει να ειμαι και ατσουμπαλος δεν ξερω.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
kobulis έγραψε:
Gilles_27 έγραψε:Καλά, το πόσο απολαυστικό, με ή χωρίς εισαγωγικά, ήταν το μάθημα του Κούβελα δεν είναι κριτήριο για να πληγεί η ακρίβεια όσων λέει.

Ακριβώς!
Ο Κούβελας μάλιστα ήταν από τις πολύ καλές περιπτώσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές που πέρασαν από τη συγκεκριμένη έδρα.

< > 2

καραγιοζακος ολκης ηταν και αυτος με το μυαλο του στον ποδογυρο
Τελευταία επεξεργασία από blackpug106 και 31 Δεκ 2014, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Παιδια εμενα πολλες φορες λερωνεται και το σωμα ειδικα μια περιοδο που ματωναν τα ουλα.

Ενταξει μπορει να ειμαι και ατσουμπαλος δεν ξερω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
red_monster έγραψε:
g8777 έγραψε:Κοιτα, απ οτι εχω καταλαβει δεν το λες και πολυ στ' αστεια αυτο. Μαλλον σε εχει διαφθειρει η υπεβολικη ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

Mην γινεσαι ανοητος και μην χρησιμοποιεις εμοτικον που δεν απευθυνονται σε φλωρους.
Ο ογκος που καταλαμβανει μια ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα ειναι ασημαντα μεγαλυτερος απο αυτον της συμβατικης. Και επειδη πολυ το κουρασαμε , για σκεφτειτε ρε παλικαρια μου, εκτος απο το βαλε βγαλε της κεφαλης (υποθεση sec οπως μας αποκαλυψε ο Kilomeater-hooray for kilomeater) η οποια να υποθεσω οτι ερχεται σε επαφη με περισσοτερο μικροβιακο φορτιο οταν ακουμπαει σε μια επιφανεια -Μr Monk excluded- για σκεψου ποσο μειωνεται η διαρκεια ζωης της οδοντοβουρτσας οταν καλειται να ανταπεξελθει τετραπλασια χρηση απο την τυπικη, αν οι μπαταριες της εμφανισουν φαινομενο μνημης απο την ανωμαλια φορτισης-εκφορτισης (συνεχεια πανω στον φορτιστη για να μην μεινετε με την βουρτσα στο χερι) και σε 1 χρονο κραταει για ενα βουρτισμα ο καθενας και τελος και αυτο αφορα τον φιλο που με περισση ειρωνεια μας ανεφερε οτι η oral b μαλακιζεται που δινει 4 κεφαλες σε συστημα των 200 ευρω (επρεπε να σου πει, κυριε g8777, σκασε 800 ευρω., να δουμε τι θα πουλαγε το σουπερ ντουπερ συστημα της).Τεσπα, το κουρασαμε και ψοφησε. Δεν πα να χει ο καθενας και 1 iphone με 4 sim για ολους, bushclaasρια δεν θα πουνε εμενα. :)
Άβαταρ μέλους
By JBT
#57023 Λεωφοριοκλασαρία; :hmmm:

Στην τουαλέτα διαβάζετε;
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:
red_monster έγραψε:

Mην γινεσαι ανοητος και μην χρησιμοποιεις εμοτικον που δεν απευθυνονται σε φλωρους.
Ο ογκος που καταλαμβανει μια ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα ειναι ασημαντα μεγαλυτερος απο αυτον της συμβατικης. Και επειδη πολυ το κουρασαμε , για σκεφτειτε ρε παλικαρια μου, εκτος απο το βαλε βγαλε της κεφαλης (υποθεση sec οπως μας αποκαλυψε ο Kilomeater-hooray for kilomeater) η οποια να υποθεσω οτι ερχεται σε επαφη με περισσοτερο μικροβιακο φορτιο οταν ακουμπαει σε μια επιφανεια -Μr Monk excluded- για σκεψου ποσο μειωνεται η διαρκεια ζωης της οδοντοβουρτσας οταν καλειται να ανταπεξελθει τετραπλασια χρηση απο την τυπικη, αν οι μπαταριες της εμφανισουν φαινομενο μνημης απο την ανωμαλια φορτισης-εκφορτισης (συνεχεια πανω στον φορτιστη για να μην μεινετε με την βουρτσα στο χερι) και σε 1 χρονο κραταει για ενα βουρτισμα ο καθενας και τελος και αυτο αφορα τον φιλο που με περισση ειρωνεια μας ανεφερε οτι η oral b μαλακιζεται που δινει 4 κεφαλες σε συστημα των 200 ευρω (επρεπε να σου πει, κυριε g8777, σκασε 800 ευρω., να δουμε τι θα πουλαγε το σουπερ ντουπερ συστημα της).Τεσπα, το κουρασαμε και ψοφησε. Δεν πα να χει ο καθενας και 1 iphone με 4 sim για ολους, bushclaasρια δεν θα πουνε εμενα. :)

Sorry αλλά δικαιολογίες, την τελευταία πρόταση ήθελες να γράψεις μόνο και τα υπόλοιπα είναι ολίγον πρόλογος.
Όταν η εταιρεία σου δίνει και βάση για 4 κεφαλές προφανώς δεν ακουμπάει σε διαφορετική επιφάνεια η κεφαλή, επίσης το ασφαλέστερο είναι να μπαίνουν οι κεφαλές σε ποτηράκι με διάλυμα όπως αυτό που βάζουν τις μασέλες, αλλιώς είτε πάνω στον οδοντόβουρτσα είτε σε κουτάκι βακτήρια κλπ θα αναπτύξουν.
Η μπαταρία μιας οδοντόβουρτσας των 35€ κρατάει 1 εβδομάδα, με 4πλη χρήση θα πάει περίπου 2 μέρες, μια φόρτιση ανα 2 μέρες πόσο κακό μπορεί να κάνει τελοσπάντων? υπολογίζω ότι 2ετία θα την βγάλει, οι ακριβότερες οδοντόβουρτσες φαντάζομαι θα έχουν καλύτερες μπαταρίες. Σε ότι αφορά το μέγεθος, όχι δεν είναι τόσο απλό, 4 ηλεκτρικές δεν χωράνε στο ποτηράκι που μπαίνουν οι απλές, πρέπει να στέκουν όρθιες στον νιπτήρα, αν δεν είσαι μπασκλασαρία και έχεις 2 τετραγωνικά νιπτήρα πάει κι έρχεται, στους συνηθισμένους όμως πιάνουν χώρο και συνήθως δεν χωράνε καθ ύψος ούτε στο ντουλαπάκι πάνω απο τον νιπτήρα (αν κι εφόσον υπάρχει).
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#57032 εγώ όταν χρησιμοποιώ ηλεκτρική χρειάζομαι υπερδιπλάσιο χρόνο σε σχέση με συμβατική...
για αυτό κ βαριέμαι τα πρωινά...
είχα πάρει κ μηχάνημα που πετάει νερό της braun, κάτι κάνει, αλλά κ αυτό κανένα ΣΚ το χρησιμοποιώ...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
g8777 έγραψε:
red_monster έγραψε:

1) το σχόλιο με τα μικρόβια το προσπερνάω, υπάρχουν τόσα αντεπιχειρήματα ή σαφώς χειρότερες συνθήκες ανάπτυξης μικροβίων που είναι τουλάχιστον ΓΕΛΟΙΟ αυτό που ευαγγελίζεσαι....
2) τις μπαταρίες με το memory effect που τις θυμήθηκες ? ξανασκέψου σε ποια δεκαετία ζούμε... :omg: που και τις αρχαίες μπαταρίες νικελίου να χρησιμοποιούσαν, η χρήση που προτείνεις είναι σαφώς χειρότερη.
3) σε χώρο μπάνιου που για λόγους ασφαλείας δεν έχουμε πρίζες (μια για το πλυντήριο και αυτή οριοθετημένη) ο αγαπητός g8777 θωρεί φυσιολογικό να φτάσει να έχουμε εν δύναμή μέχρι και 5 υποδοχές -θα τραβήξουμε και πολύπριζο? :dizzy: -