Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
VPap έγραψε:
trident1971 έγραψε:Καθε δευτερο ποστ παιζει το τραγουδι "Ναι, αλλα οι Σαμαροβενιζελοι" σε διαφορες διασκευες, απο το συγκροτημα "οι αντικειμενικοι" :lol:

Vpap πρεπει να πληρωνεσαι καλα ρε μπαγασα. :metalo:
Ευχομαι να μη σε πληρωνουμε εμεις οι υπολοιποι, αν και χλωμο το βλεπω. :(

Το αν θα με πληρώσεις ή όχι δεν είναι στο χέρι σου γλυκούλη. :adminpower:

Που να ήμουν και γΈλλην δηλαδή. :lol:

Αγαπημένος Αρκάς ....Βι-Πάπια μου. :shifty:

Εικόνα

:svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
QsisVTS έγραψε:Ποτέ έγινε αυτό;

- Φόρος εισοδήματος 22% από 26% για την 1η κλίμακα.
- Μείωση εισφορών ΕΦΚΑ.

Μιλάμε πάντα για όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#569826 με αυξημένη προκαταβολή φόρου και αυξημένο φπα (με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την αγορά) όποιο χαμηλό εισόδημα κατάφερε να επιβιώσει (αν και ξέρεις την άποψή μου για εκείνα τα "χαμηλά" εισοδήματα που πρακτικά φοροδιαφεύγουν και στην ουσία επικροτείται η λαμογιά) ναι θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένο που.. δεν έχει κλείσει ακόμα;; γιατί αν τολμήσει να ανοίξει η δουλειά του θα πάρει πούλο..
Άβαταρ μέλους
By popolaros
popolaros έγραψε:
georgetz έγραψε:Καλά , έχει ένα σωρό ακόμη, τράπεζες, ρουσφέτια (πρόεδρος ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης ποιος είναι είπαμε ? :shifty: ) κ εννοείται το μεγάλο τσιμπούσι έγινε με μεταναστευτικό , που θα το δούμε μετά απο καιρό τι εκτάσεις πήρε...

Για πες κάτι που δεν ξέρουμε.

Γιατί παλι |λογοκρισία| γράφονται...

Περιμένω προσωπικά να μου πεις ένα ένα τα στοιχεία για τα παραπάνω. Ένα ένα.

Edit, mod + warn θα απαντησει επιτελους;
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#569834 Edit, mod
Τιμή μου να με βρίζεις :inlove:

Κ θες διάλογο κιόλας :s_laughat

To edit, mod δεν πήγαινε σε εσένα αλλά στην επανάληψη της έκφρασης. [Mod]
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#569849 πω ρε μλκς, τι καούρες έχετε!? :dizzy:
Αξίζει όλο αυτό!? :protest:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#569852 Καλά ο ποπολάρος όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα το πάει όπως στο στρατό μου φαίνεται μια μέσα μια έξω.
Άβαταρ μέλους
By Govus
REALZEUS έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Ποτέ έγινε αυτό;

- Φόρος εισοδήματος 22% από 26% για την 1η κλίμακα.
- Μείωση εισφορών ΕΦΚΑ.

Μιλάμε πάντα για όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα.

Η οποία πρώτη κλίμακα πήγε στα 20.000 για το 2016. Η δεύτερη (20.000,01 €- :shifty: -έως 30.000) πήγε στο 29% και στα 40.000 στο ...37%.
Στους δε μισθωτούς, η πρώτη κλίμακα ήταν το 2015 25.000, με φόρο 22% και έκπτωση 2.100 μέχρι τα 21.000 και πήγε το 2016 στα 20.000, με 22% ξανά και έκπτωση 1.900 μέχρι τα 20.000.
Είσαι τόσο σίγουρος πως υπήρξε όντως ελάφρυνση :roll: ;

https://www.taxheaven.gr/pages/klimakes
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#570286 Καλό ήταν ενώ κ το κομικ του για τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού έχει διάφορα νόστιμα :lol:

Με τετοια θλιβερή πολιτική επικαιρότητα, καλύτερα τα κομικ :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#570288 O Αρκάς έχει δικαίωμα όπως και κάθε άλλος να έχει συμπάθειες και αντιπάθειες. Κριτική δεν γίνεται επειδή δεν συμπαθεί τους ΣΥΡΙΖΑίους, κριτική του γίνεται πως η εν λόγω αντιπάθεια έχει χειροτερεύσει το προϊόν του. Ίσως η συνεχής έκθεση, έχει να κάνει και με αυτό ασφαλώς... Είναι σαφέστατα χειρότερο το προϊόν του τώρα, από το παρελθόν. Πιθανόν φυσικά σε αυτό να φταίει και η ηλικία: δεν έχεις πάντα την ίδια δημιουργικότητα και προφανώς τα νιάτα είναι μια φορά...
Εννοείται πως θεωρώ την πολιτική του στροφή εντελώς λάθος κίνηση, έπρεπε να μείνει στις απολίτικες ιστορίες του.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#570291 Εικόνα

Εξάλλου είναι και ακονισμα του μυαλού η ανάγνωση Αρκά. :lol:
Συνιστώ κουράγιο, αε 4 μήνες θα ηρεμήσει η ψυχούλα του και θα ξαναγυρίσει στην θεματολογία των πανανθρώπινων αιωνίων ερωτημάτων

(Πότε θα πάρει πρωτάθλημα η Λίβερπουλ γτχμκτπμ)