Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
gianik έγραψε:Popολαρε που εχει καλα επιπλα ρε συ;;;;

Εικόνα

σου φαινονται πολλα;

για γελια η παρεμβαση σου και οτι προσπαθεις να πεις κατι με αυτο το εγγραφο....
γυρνα πισω στο πεοσαιτ που το βρηκες και κανε delete το ιστορικο.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#569421 Τα προηγουμενα επιπλα δεν του εκαναν;;;; :(
Ρε τον ερμο....... :shifty:

Ποπ ακου ,καταλαβαινω οτι ισως εσενα δεν σου φαινονται πολλα ή περιττα τετοια εξοδα..Ζμπουτσα σου ,απ την τσεπη σου θα τα βαλει;;;;

εγω θα πω οτι με 10 χιλιαρικα αλλαζαμε λαστιχα σε 40 περιπολικα ... :roll:

Δλδ υμαρτον ρε γμτ ,αντι να πειτε ναι |λογοκρισία| του ,3 μερες υφυπουργος ζητησε αλλα επιπλα ,εκει να την πειτε για το πρωκτο θεμα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#569422 εχεις ιδεα αν πραγματικα χρειαζονται αυτα τα επιπλα και ειδους επιπλα ειναι ή οχι;

το να καθεσαι να μου λες οτι θα μπορουσαν να βαλουν 160 λαστιχα με αυτα τα χρηματα ειναι λιγο παρατερο.

πηρες μια δηθεν σημαντικη πληροφορια απο ενα πεο σαιτ και προσπαθησες να το μεταφερεις στο ''προβλημα'' της υπηρεσιας σου. χανεις το νοημα....

και μετα 75 μυρια που πηρε και θα παιρνει η κυβερνηση απο τους εφοπλιστες ( ασχετα αν φωναζει ο μαρκος με αυτο / και εχει δικιο δεν αντιλεγω) θα πληρωνονται οι ετησιοι μισθοι 5.200 εκπαιδευτικων μεσης εκπαιδευσης
δεν σε ειδα να σχολιαζεις πανω σε αυτο....γιατι πολυ απλα δεν το εγραψε το πεοσαιτ.

ας γυρισουν καποιοι τα κλεμμενα και ας αγοραζουμε επιπλα καθε χρονο....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#569425 Για την καρεκλα ειπαμε..Απλα ο τυπος ηθελε καινουρια καρεκλα.
Κλαιν. Ποσο θα κατσει αλλωστε :roll:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#569427 ξερεις εσυ αν ηθελε καινουργια καρεκλα...
λαικιστη της πλακας.

θεωρεις δεδομενο οτι θα φυγει....

θελω να σε δω να σφιγγεσαι και να υδρωνεις αν χασουν τα σμερφς

αλλα τι να περιμενει κανεις απο ενα ατομο που φαινεται να μην εχει ζοριστει ποτε στην ζωη του, να μην εχει προσπαθησει ουσιαστικα ποτε για κατι. ενα υλιστικο ανθρωπακι που ακομα (γιατι δεν ξερουμε τι επιφυλασει το μελλον) η καρεκλα του εινια ζεστη... ας αρχισει να κρυωνει....
Τελευταία επεξεργασία από popolaros και 03 Μαρ 2019, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By popolaros
elteo έγραψε:Ποπολαρε πολύ πορωση ρε φίλε. Τι έγινε; :s_omg :hmmm:

ποια ειναι η πορωση;

αν οριζεται πορωση η εχθρα μου σε αυτους που κατεστρεψαν χωρις ιχνος ντροπης εμενα, την γενια μου και τις επομενες γενιες. ΝΑΙ ειμαι πορωμενος.

και επειδη μαλλον τα εχεις μπερδεψει. δεν ειμαι ΥΠΕΡ του συριζα, ειμαι ΚΑΤΑ των λαμογιων με λαικιστικη σημαια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#569430 Παπαπα τι ειναι αυτος ρε συ. Απο ενα φορουμ εχει βγαλει τοσα συμπερασματα..Μια κυριακατικη χαλαροπιτα παρακαλω

.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#569436 Εγω παντως καταλαβαινω την αγωνια του giannik γιατι το ζει καθημερινα και μαλιστα σε μια υπηρεσια που ειναι στην πρωτη γραμμη, στα χαρακωματα και βλεπει οτι δεν εχουν τα στοιχειωδη να κανουν τη δουλεια τους. Απο την αλλη ομως αυτο που εβγαλε το πρωκτο θεμα ειναι οχι σταγονα στον ωκεανο αλλα το απολυτο τιποτα. Και βεβαια πρεπει στην ακρη του μυαλου μας να εχουμε ποιος τα βγαζει και γιατι τα βγαζει. Οταν το αφεντικο του πρωκτου θεματος εκανε τον κομιστη στην Ελβετια ηταν οκ?
Ειναι τοσο χαμηλου επιπεδου αυτη η προπαγανδα που βγαζουν τα αρδακια του Κυριακου που εγω θα χαιρομουνα. Μακαρι το μονο 'σκανδαλο' μιας κυβερνησης (γιατι αν υπηρχε αλλο προφανως καο θα το τσιμπαγαν με την πρωτη και θα το βγαζαν) να ειναι η αγορα επιπλων 8000 ευρω ή το εξυπηρετουμενο δανειο του Πολακη με υποθηκη το σπιτι του που μας τα κανανε να.
Οποιος θελει πραγματικα να ψαξει και να βρει τον ενοχο για τις σημερινες ελλειψεις σε αστυνομια, νοσοκομεια, σχολεια, υποδομες και θελει να ειναι αντικειμενικος ας παει λιγο πιο πισω, τις δεκαετιες του ενενηντα και του 2000 στα c4i, στη siemens αλλα και μετα στη novartis κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 03 Μαρ 2019, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
#569443 Και μετά θυμάμαι το κόστος των ΕΠΙΠΛΩΝ στο γραφείο του δημάρχου (του φτερωτού, αυτού που μπήκε στη φυλακή) συν μίας αίθουσας συνεδριάσεων που ανήλθε σε 389.000 ευρώ :s_omg και τα 10Κ μου φαίνονται τίποτα. Ή τα άπειρα 45άρια απ' ευθείας αναθέσεων του Πανίκα (ο Νομάρχης της καρδιάς μας)

Προφανώς βέβαια και αν δεν χρειάζονταν κακώς, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ δόθηκαν αυτά τα λεφτά, τη στιγμή ιδίως που όπως σωστά παρατήρησε ο γιανίκ υπάρχουν άπειρες άλλες πολύ πιο άμεσες και σοβαρές ανάγκες, αλλά μέσα στο γενικότερο κακό κλίμα της ελ διαφθοράς είναι το μικρότερο πρόβλημα αυτά τα 10χιλιάρικα.

Εάν το επιχείρημα είναι "και οι συριζαίοι είναι ίδιοι με τους παλιούς", προφανώς και είναι, ποιος πέφτει από τα σύννεφα πλέον;;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
markvag έγραψε:........

Εάν το επιχείρημα είναι "και οι συριζαίοι είναι ίδιοι με τους παλιούς", προφανώς και είναι, ποιος πέφτει από τα σύννεφα πλέον;;; :lol:

Προφανως αυτος ειναι ο στοχος της προπαγανδας του Κουλη.
Βλεπω οτι δεν τους βγαινει ομως.
Γιατι οπως και σε ολα τα αλλα ειναι τελειως μπουρδελα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#569459 Η ΝΔ λέει πως οι ΣΥΡΙΖΑιοι είναι οι χειρότεροι όλων (για να κλείνει το μάτι στο Κιν.Αλλ φυσικά...). Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια από τα ίδια.
Δεν καταλαβαίνω όλη την βαβούρα δηλαδή...
Η σαπίλα πάντως που βγάζει ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου και τα ΜΜΕ του Μαρινάκη, υπέρ της ΝΔ, θα έπρεπε να προβληματίζει. Γιατί αυτά δεν γίνονται για την ψυχή της μάνας τους, αλλά κάποια στιγμή θα ζητηθούν ανταλλάγματα.