Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#56895 Eγω είμαι στο ψάξιμο πορτοφολιού, είδα στις προηγούμενες σελίδες τι προτάθηκε στον vasilis, ένα πολύ ωραίο (και ακριβό) Hugo Boss. Κοιτάζω μήπως βρω και τίποτε άλλο. Αλλά αυτές οι διαστάσεις της ταυτότητας, μας "σκοτώνει".... Any ideas? ebay, amazon,...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#56921 Δεν ξερω τι ψαχνεις απο διαστασεις, εγω θα χτυπησω αυτο:

http://www.montblanc.com/en-us/collecti ... t-6cc.html

Σε μαυρο η καφε. Εχω ενα παρομοιο παλιοτερο της montblanc και εχει βγει παλικαρι. Οσο πρεπει για κωλοτσεπη και χωρις ψιλα ωστε να μη γινεται 2 κιλα.

< G3
Άβαταρ μέλους
By italakias
#56923 Μου φαινεται πολυ παραξενο ν αψαχνει καποιος για πορτοφολι μεσω ιντερνετ στο εξωτερικο.
Τραβα σε ενα μαγαζι δες τι εχει και διαλεξε ενα.
Μην γινομαστε και υποχονδριοι.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Deleted User 1 έγραψε:Δεν ξερω τι ψαχνεις απο διαστασεις, εγω θα χτυπησω αυτο:

http://www.montblanc.com/en-us/collecti ... t-6cc.html

Σε μαυρο η καφε. Εχω ενα παρομοιο παλιοτερο της montblanc και εχει βγει παλικαρι. Οσο πρεπει για κωλοτσεπη και χωρις ψιλα ωστε να μη γινεται 2 κιλα.

< G3

Καλα θα δωσεις 245 δολαρια για ενα πορτοφολι και θα το βαζεις και στην κωλοτσεπη;
Τοσο πλουσιος εισαι;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#56926 Stefan με αυτήν την τιμή να πάρεις και δυο πενηνταευρα για να το τυλιγεις οταν βγαινεις εξω.
Άβαταρ μέλους
By italakias
g8777 έγραψε:Stefan με αυτήν την τιμή να πάρεις και δυο πενηνταευρα για να το τυλιγεις οταν βγαινεις εξω.

Δεν χρειαζεται,τα εχει το πορτοφολι μεσα ,με την αγορα του δυο πενηνταευρα δωρο . :shifty:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#56929 Καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του αλλά όταν στο ένα τοπικό διαβάζω για 32GB Ram σε οικιακό PC και στο άλλο για 200+€ πορτοφόλι νομίζω ότι γράφω στο φόρουμ κατόχων Ferrari. :lol:
Άβαταρ μέλους
By italakias
panos2171 έγραψε:Καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του αλλά όταν στο ένα τοπικό διαβάζω για 32GB Ram σε οικιακό PC και στο άλλο για 200+€ πορτοφόλι νομίζω ότι γράφω στο φόρουμ κατόχων Ferrari. :lol:

Μπα,μην νομιζεις.
Οι κατοχοι φερραρι δεν ασχολουνται με υπολογιστες και πορτοφολια.
Ασχολουνται με λεφτα και πουτανες.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
panos2171 έγραψε:Καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του αλλά όταν στο ένα τοπικό διαβάζω για 32GB Ram σε οικιακό PC και στο άλλο για 200+€ πορτοφόλι νομίζω ότι γράφω στο φόρουμ κατόχων Ferrari. :lol:

Το να δώσεις 3 χιλιάρικα πχ για κάτι (είτε είναι πορτοφόλι είτε μουσικό οργανο είτε οτιδήποτε) είναι πολύ πιο εφικτό για πολύ μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού απο τα 300Κ που εχει μια Ferrari. Η αλλιώς το οτι δεν μπορείς να πάρεις φερραρι δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να δώσεις 1000 για παπούτσια πχ.
Άβαταρ μέλους
By italakias
j.marr έγραψε:

Το να δώσεις 3 χιλιάρικα πχ για κάτι (είτε είναι πορτοφόλι είτε μουσικό οργανο είτε οτιδήποτε) είναι πολύ πιο εφικτό για πολύ μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού απο τα 300Κ που εχει μια Ferrari. Η αλλιώς το οτι δεν μπορείς να πάρεις φερραρι δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να δώσεις 1000 για παπούτσια πχ.

Το θεμα ομως ειναι αυτα τα παπουτσια των 1000 ευρω,να τα φορας και οχι να σε φορανε.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
italakias έγραψε:Το θεμα ομως ειναι αυτα τα παπουτσια των 1000 ευρω,να τα φορας και οχι να σε φορανε.

δηλαδή;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dodger έγραψε:Eγω είμαι στο ψάξιμο πορτοφολιού, είδα στις προηγούμενες σελίδες τι προτάθηκε στον vasilis, ένα πολύ ωραίο (και ακριβό) Hugo Boss. Κοιτάζω μήπως βρω και τίποτε άλλο. Αλλά αυτές οι διαστάσεις της ταυτότητας, μας "σκοτώνει".... Any ideas? ebay, amazon,...

πριν λιγες μερες εψαχνα και εγω,και δεν ηταν ευκολο να βρεις κατι σε λογικη τιμη που να χωραει και την ταυτοτητα.Βρηκα στον πεζοδρομο στο Περιστερι(σε ενα καθετο δρομο στο πεζοδρομο) τελικα με 20 ευρακια.Με 40 και πανω ειχε και επωνυμα απο οικους.
Άβαταρ μέλους
By italakias
j.marr έγραψε:
italakias έγραψε:Το θεμα ομως ειναι αυτα τα παπουτσια των 1000 ευρω,να τα φορας και οχι να σε φορανε.

δηλαδή;; :hmmm:

Δλδ εχει να κανει με το ατομο,τι προσωπικοτητα εχει,το υφος του και την τσεπη του.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#56941 Δεν είναι απαραίτητο να είσαι φιγουρατζής ή/και λεφτάς για να ντύνεσαι όμορφα ή ακριβά.

Και σε πολλούς λεφτάδες -βλ. διάφορους σαπιοκοιλιάδες- κάποιο ντύσιμο δεν πάει.