Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
VPap έγραψε:3) Τι βλέπεις εσύ δηλαδή;

Οι απαντηση στο 3 βρισκεται εδω

Geo f1 έγραψε:vpap ποιος ο κανονικος λογαριασμος σου? :hmmm:

Μας ελεγες πριν λιγες μερες οτι δεν ξερεις πολλα απο Φ1 και τωρα μας κανεις αναλυσεις για peak sensitivity slip vs λαστιχοδύναμης?? :lol: :lol: :lol:

VPap έγραψε:
Δεν καταλαβαινω την ειρωνεία σου. Μπορει να μην ξερω πολλα απο F1 αλλα αυτο δεν νομιζω να σου δινει το δικαιωμα να μου συμπεριφέρεσαι με αυτον τον τρόπο.

Τελος απο μενα.
Άβαταρ μέλους
By STK
#567960 Για να επιστρέψουμε και σε κάτι εντός θέματος:

Άβαταρ μέλους
By VPap
Geo f1 έγραψε:
VPap έγραψε:3) Τι βλέπεις εσύ δηλαδή;

Οι απαντηση στο 3 βρισκεται εδω

Geo f1 έγραψε:vpap ποιος ο κανονικος λογαριασμος σου? :hmmm:

Μας ελεγες πριν λιγες μερες οτι δεν ξερεις πολλα απο Φ1 και τωρα μας κανεις αναλυσεις για peak sensitivity slip vs λαστιχοδύναμης?? :lol: :lol: :lol:

VPap έγραψε:
Δεν καταλαβαινω την ειρωνεία σου. Μπορει να μην ξερω πολλα απο F1 αλλα αυτο δεν νομιζω να σου δινει το δικαιωμα να μου συμπεριφέρεσαι με αυτον τον τρόπο.

Τελος απο μενα.

Όπως είχε πει και μια άλλη ψυχή εδώ μέσα, το να κοιτάς προς την τιβι οταν παίζει φ1, δεν σημαίνει οτι βλέπεις και φ1. :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
VPap έγραψε:Mercedes: Switching front wing concepts would take months

Αυτο διαβαζα τωρα.

:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry

Καμια αναβαση Μυκονου εχει φετος να μην σκουριασει Ο ΛΟΥΗΣ ΜΟΥ; :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By STK
#568316 Σώπασε g μου:

[AMuS] Mercedes has built a transition-car for 4 days to get some mileage and check systems. The car is seen today in Test Week 2.

Mercedes engineers: "We wanted to get our Melbourne specification ready as late as possible, but still early enough to test it."

Mercedes engineers: "Compared to the presentation car, every aerodynamic surface has changed."

According to Mercedes there is not a single aero part, that hasn't been changed. This spec will also be used at Melbourne.

Βρε βρε τα παιδιά...

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#568336 Vpap, ευχαριστώ για την ιδιαίτερα λεπτομερή απαντησή σου.

Δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να κρίνω όσα μου παρουσίασες και συνεπώς με κάνεις πιο σκεπτικό στην προσέγγισή μου. Εμμένω όμως ότι η Pirelli δεν έχει τα κατάλληλα δεδομένα για να κάνει κοντρόλ για όλες τις μεταβλητές. Ίσως έχω άδικο, όμως μου φαίνεται αδύνατο.

Το άρθρο που έπεσε στην αντίληψη μου, έκανε σαφές ότι η προσέγγιση για το effect του φορτίου καυσίμου δεν θεωρείται ακριβής από την Pirelli.

Επιπλέον οι ρυθμίσεις που αφορούν την λειτουργία του κινητήρα και το εύρος των επιλογών, θεωρώ ασφαλές να υποθέσω ότι δεν είναι γνωστά στην Pirelli και συνεπώς δεν μπορεί να έχει ένα ορθό υποθετικό μέγιστο για κάθε μονοθέσιο.

< 4A >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#568337 Γιατί θεωρείς πως δεν γίνεται να ξέρει το φορτίο καυσίμου; Θεωρώ πως ακριβώς το αντίθετο: η Pirelli για να κάνει την δουλειά της σωστά απαιτεί απ' όλες τις ομάδες να της δίνουν ό,τι στοιχείο χρειάζεται. Επομένως, αν πχ βάλει κάποιος λάστιχα, μπει να κάνει κάποιους γύρους, η Pirelli μόλις τελειώσει θα εξετάσει θερμοκρασία, φθορά και φυσικά θα καταγράψει κάπου και το φορτίο/βάρος του μονοθεσίου (που θα συμπεριλαμβάνει και τα καύσιμα). Με την υπολογιστική ισχύ που υπάρχει σήμερα, όλα καταγράφονται και όλα αναλύονται.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#568342 STK,

Σημαντικό είναι και το εξής:
„Um es klar zu sagen: Dieser runderneuerte Silberpfeil ist keine Reaktion auf den Super-Ferrari. Das geht nicht innerhalb einer Woche. Dieses Aero-Paket entstand schon Anfang Januar und wurde so getimt, dass es pünktlich zur zweiten Testwoche fertig ist.”

Το παραπάνω προκύπτει από πηγή την οποία, όπως με συμβούλεψαν αφότου έγινε η δημοσιοποίηση, είναι καλύτερο να μην γνωστοποιήσω.

< 4A >
Τελευταία επεξεργασία από Silberpfeil και 26 Φεβ 2019, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#568346 Silberfeil Θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις αυτό το άρθρο :rtfm:
σκέψου τι θα γίνει αν οι φίλοι μας οι τιφόζι αρχίζουν και ποστάρουν άρθρα από ιταλικό τύπο. :omg:
ΑΙ ΠΥΛΑΙ ΤΉΣ ΚΩΛΑΣΕΩΣ :help:

STK ξέρω τι θες να κάνεις. :s_yes
Να με κάνεις να χαρώ για να αγοράσω κι άλλα ρούχα από την κολεξιόν του Λουη ΜΟΥ.
Μην ανησυχείς.
Θα τα αγόραζα ούτως ή άλλως. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
g8777 έγραψε:Silberfeil Θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις αυτό το άρθρο :rtfm:
σκέψου τι θα γίνει αν οι φίλοι μας οι τιφόζι αρχίζουν και ποστάρουν άρθρα από ιταλικό τύπο. :omg:
ΑΙ ΠΥΛΑΙ ΤΉΣ ΚΩΛΑΣΕΩΣ :help:

STK ξέρω τι θες να κάνεις. :s_yes
Να με κάνεις να χαρώ για να αγοράσω κι άλλα ρούχα από την κολεξιόν του Λουη ΜΟΥ.
Μην ανησυχείς.
Θα τα αγόραζα ούτως ή άλλως. :yahoo:
Το ανακαλώ αμέσως.

< 4A >
Άβαταρ μέλους
By g8777
Dear Soula
years and zamania.

What kittens you are. :s_sarcastic
When I told you that bangmegood.com should have the Baby for ambassador as the right person to spread the spirit of bangmegood I WAS ON THE THIRD BOTTLE. :s_sarcastic
And you bought it like Asimov a shemale prostitute of Nigeria.

THIS YOU ARE. :s_rofl :s_rofl

Ελπίζω να είναι το Chromecast που παρήγγειλα από το μαγαζί. :x