Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Nikos! έγραψε:Οπότε για να καταλάβω η πρόταση του φορουμακιου τούτου είναι υψηλότερο προφίλ και μικρότερο πέλμα στο cupra του Στεφ που φοράει 19άρες???

Και το φόρουμ λέγεται πετρολχετζ?

< >

Σε φόρουμ πετρολεζ καταρχήν δε μπαίνεις να πεις ο κατασκευαστής ξέρει καλυτερα :iconcool:

Κατά δεύτερον, όσο πιο ΦΛΙΔΑ τόσο πιο αισθαντικο? Ούτε σε τελειωμένα καγκουραδικα τέτοιοι αφορισμοι :lol:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#568345 Την προηγούμενη βδομάδα είχαν σκάψει ένα δρόμο στη νέα Ιωνία για να ρίξουν καινούργια πίσσα και εξείχαν 2 φρεάτια :rant: ,όπως πέρναγα με καμία 50αρια χιλιόμετρα και μπροστά μου είχα αμάξι δεν πρόλαβα να τα δω και ακόμα απορώ πως δεν πήρα στο χέρι ζάντες-λαστιχα της αριστερής μεριάς.225/40/18 φοράω και λογικά λόγω Bridgestone δεν τα πήρα στο χέρι. :dizzy: :vava:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#568361 Και σκέψου ότι το λάστιχό σου είναι 89mm προφίλ. Κι εσένα φλίδα είναι.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
diplomat (01/12/17) έγραψε:Πούσσε ελπίζω να μην αυτοχτόνησες (aka 18άρες και 90mm προφίλ στους ελ καρόδρομους). :hmmm:

Tα έλεγα και τα έγραφα, αλλά δε μ' ακούγατε (και καλά κάνατε :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#568377 Έχω κάνει 17.500 km και έχω ένα γδάρσιμο στο ένα ελαστικό επειδή όπως έκανα όπισθεν για να μπω στο στενό του σπιτιού μου που είναι αδιέξοδος με άγχωσε ένας ντελιβεράς που ανέβαινε ανάποδα δίχως αύριο και βρήκα ευτυχώς μόνο το λάστιχο στο κράσπεδο. :protest:
Τα επόμενα λογικά θα είναι ή τα pirelli pz4 ή τα Michelin pilot sport 4Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sargus
#568382 Ερώτηση άσχετου:
Το παραπάνω λάστιχο της φωτογραφίας το εμπιστεύομαστε να τρέξουμε ή πάμε για αλλαγή κατευθείαν;
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
sargus έγραψε:Ερώτηση άσχετου:
Το παραπάνω λάστιχο της φωτογραφίας το εμπιστεύομαστε να τρέξουμε ή πάμε για αλλαγή κατευθείαν;

Επειδή το είχα και εγώ άγχος είχα πάει την επόμενη μέρα από τον λαστιχά μου για να τον ρωτήσω και μου είπε ότι έχει βρει το προστατευτικό και δεν υπάρχει λόγος να προβώ σε αλλαγή.Υποθέτω πως αν χρειαζόταν θα μου το έλεγε γιατί και αυτός θέλει να πουλήσει. :hmmm:
Πάντως από τότε έχω κάνει 5.000km χωρίς να έχω χάσει καθόλου αέρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#568388 Εγώ πάντως φίλε Θανάση δεν ξέρω αν θα το κράταγα αυτό το λάστιχο. Σε αντίστοιχη φάση στο Audi πριν κάνα 5μηνο πήγα και άλλαξα τα 2 του ίδιου άξονα. Αντίστοιχα τώρα στο προχθεσινο συμβάν το ένα λάστιχο ιιιισως και να σωζόταν αλλά δεν το ρίσκαρα. Καλύτερα Κινέζικο αλλά καινούριο.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#568393 Αν βρήκε το rim protector, να πάει γι αλλαγή!?

Επίσης το καλύτερα Κινέζικο αλλά καινούργιο, δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος... ανάλογα με την κατάσταση αυτού το οποίο αντικαθιστά πάντα... και αφού θα άλλαζες τετράδα τόσο γρήγορα...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#568395 Έχει κάνει καρούμπαλο ή έτσι φαίνεται στην φωτό;
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#568397 17.500km έχουν πάνω και το αμάξι κλείνει 1 χρόνο στα χέρια μου την 1η Μαρτη.Η αλήθεια είναι ότι του έχω κάνει πολλές καγκουρόβολτες (παραλιακή,Πάρνηθα,Πεντέλη) :shifty: και σκοπεύω να τα αλλάξω.
Όχι δεν έχει κάνει καρούμπαλο,έτσι φαίνεται στη φωτογραφία.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
rx8_drifter έγραψε:
Nikos! έγραψε:Οπότε για να καταλάβω η πρόταση του φορουμακιου τούτου είναι υψηλότερο προφίλ και μικρότερο πέλμα στο cupra του Στεφ που φοράει 19άρες???

Και το φόρουμ λέγεται πετρολχετζ?

< >

Σε φόρουμ πετρολεζ καταρχήν δε μπαίνεις να πεις ο κατασκευαστής ξέρει καλυτερα :iconcool:

Κατά δεύτερον, όσο πιο ΦΛΙΔΑ τόσο πιο αισθαντικο? Ούτε σε τελειωμένα καγκουραδικα τέτοιοι αφορισμοι :lol:

Καλά εδώ αυτοκινητιστικά θέματα εξελίσσονται σε πολιτικές συζητήσεις (που είναι και το αγαπημένο σπορ του φόρουμ, οι πολιτικές δηλαδή συζητήσεις), αυτό σε πείραξε? Οπότε μην μπαίνεις τώρα σε αυτή τη συζήτηση διότι ειδικά εσένα δε σε συμφέρει. :s_howdy

Σχετικά με το δεύτερο. Ποίος είπε για φλΟΙδα? Που τα διάβασες αυτά? Ούτε φλΟΙδα, ούτε όμως μπαλόνι. Τόσο, όσο για να στηρίζεται το πλαϊνό (σωστά τα τροφέα Ρ που έβαλε ο Ντιμάρας :inlove: ) αλλά αν το μπαλονιάσεις (ακόμα και 2%) θα μαγουλιάζει. Τώρα αν πέσει σε λακκούβα όπως λέει και ο ίδιος ο Στεφ τι να κάνουμε, that's life. Αν όμως βάλει σκληρό πλαϊνό περισσότερο αυτό θα τον σώσει παρά να το μπαλονιάσει.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#568401 Δηλαδη αν αντι για 235/35-19 παει σε 235/40-18 που συμφωνα με τον υπολογιστη που εβαλε ο Γρηγορης (HF) πιο πανω εχει διαφορα 0,8% θα μαγουλιαζει, χασει πελμα και αλλα τρομερα;

Το οτι ειναι υπερβολη, υπερβολαρα οι 19ρες με τοσο χαμηλοπροφιλα λαστιχα για αυτους τους δρομους το ειδε και ο Στεφαν. Θα πληρωσει δε μια ακομα τετραδα για να δει αν θα την παλεψουν , αλλα σε αυτον τον δρομο μονο με 40-50 και πολλη προσοχη περνας.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#568404 Έψαχνα σε διαφορά σαιτ και δεν βρίσκω πουθενά τα pz4,αλλά μόνο pzero.
Τι διάολο,τα κατάργησαν;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Νίκος Παππάς έγραψε:Δηλαδη αν αντι για 235/35-19 παει σε 235/40-18 που συμφωνα με τον υπολογιστη που εβαλε ο Γρηγορης (HF) πιο πανω εχει διαφορα 0,8% θα μαγουλιαζει, χασει πελμα και αλλα τρομερα;

Το οτι ειναι υπερβολη, υπερβολαρα οι 19ρες με τοσο χαμηλοπροφιλα λαστιχα για αυτους τους δρομους το ειδε και ο Στεφαν. Θα πληρωσει δε μια ακομα τετραδα για να δει αν θα την παλεψουν , αλλα σε αυτον τον δρομο μονο με 40-50 και πολλη προσοχη περνας.

Εννοείς να βάλει άλλη ζάντα. Δηλαδή να αγοράσει 18άρες. Γιατί να το κάνει αυτό είπαμε? Καμία παραπάνω προστασία δε θα δώσει το 0,8% και θα έχει πληρώσει και ζάντες. Καλύτερα να βάλει ελαστικά με σκληρά πλαΐνά.

Ο συγκεκριμένος μόνο δρόμος δεν ονομάζεται, πάντως.