Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By postruck
Deleted User 1 έγραψε:Κίνησα την αγορά ελαστικών της Κορίνθου 10 η ώρα το βράδυ παρασκευής! Πόσο ακόμα? :lol:

Μαμά έβο τα χω με τα πίσω Κινέζικα... :shifty:

stefan,κρίμα για την ζημιά που έπαθες στα μέρη μας. Σε ποιο σημείο ηταν ακριβώς και οσον αφορά το βουλκανιζατερ,να υποθέσω οτι είχε σήμα χανκουκ,στην πινακίδα? :hmmm:
Βάλε τα πιρελι και μόλις καθαρίσει η Επιδαύρου,δοκίμασε την "ειδική" μέχρι κάτω :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Nikos! έγραψε:
NickTG έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Govus έγραψε:Εγώ θα το πω κι ας με βρίσετε ...

Μήπως θα ήταν φρονιμότερο να πας σε 225/40/19; Αν είναι τεχνικά εφικτό (πλάτος ζάντας κλπ.), αυτό το +2,3 % στη διάμετρο ίσως να σε σώσει στους κωλόδρομους :oops: .

Γιατί να αλλάξει την εργοστασιακή διάσταση?

Τι ξέρουμε εμείς περισσότερο από τον κατασκευαστή?

< >

Αυτό ισχύει μόνο για τα λάστιχα υποθέτω έτσι?
Γιατί αν θυμάμαι καλά το αμάξι σου δεν είναι εργοστασιακό. :hmmm:

Πωωω ρε φίλε μου την είπες τώρα

Κέρδισες.

Πάω να κρυφτώ :ninja:

Είναι και αυτό μια λύση.

:s_thumbsup :s_thumbsup[/quote]
Είμαι σίγουρος ότι το προτιμάς από το να πάρεις την απάντηση που σου αρμόζει στην εξυπνάδα που πέταξες. :)

< >[/quote]

Ώπα ρε αγριεμένε evoλόγε, θα σκίσεις κανα καλσόν :lol:

Μιά χαρά στα λέει, και πολύ λογικό το σχόλιο για την διάσταση. Αν και ειναι καινούργιο το αμάξι, ίσως υπάρχει υλικο στα ιντερνετς με εμπειρίες απο άλλη διάσταση στέφαν. Εστω και λίγο ψηλότερο προφιλ μπορεί να σώσει καταστάσεις
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#568251 Οπότε για να καταλάβω η πρόταση του φορουμακιου τούτου είναι υψηλότερο προφίλ και μικρότερο πέλμα στο cupra του Στεφ που φοράει 19άρες???

Και το φόρουμ λέγεται πετρολχετζ?

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Nikos! έγραψε:Οπότε για να καταλάβω η πρόταση του φορουμακιου τούτου είναι υψηλότερο προφίλ και μικρότερο πέλμα στο cupra του Στεφ που φοράει 19άρες???

Και το φόρουμ λέγεται πετρολχετζ?

< >

Υπερβολές.

Η άποψη δύο χρηστών -> πρόταση φορουμακιου;

Και επειδή προτείνουν ψηλότερο προφίλ δεν θα έπρεπε το φόρουμ να λεγεται πετρολχεντς;;;

Που θα έπρεπε να γράφουν τότε, στο μανουλες του facebook?
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#568255 Αν πρότειναν όμως χαμηλότερο προφιλ και φαρδύτερο πέλμα τότε θα ήξεραν παραπάνω από το εργοστάσιο;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#568260 Τότε θα ήταν τρού πετρολχετζ. Whatever that means.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
postruck έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Κίνησα την αγορά ελαστικών της Κορίνθου 10 η ώρα το βράδυ παρασκευής! Πόσο ακόμα?

Μαμά έβο τα χω με τα πίσω Κινέζικα... :shifty:

stefan,κρίμα για την ζημιά που έπαθες στα μέρη μας. Σε ποιο σημείο ηταν ακριβώς και οσον αφορά το βουλκανιζατερ,να υποθέσω οτι είχε σήμα χανκουκ,στην πινακίδα? :hmmm:
Βάλε τα πιρελι και μόλις καθαρίσει η Επιδαύρου,δοκίμασε την "ειδική" μέχρι κάτω :s_gamer

Το σημείο είναι στο 27ο χλμ εκεί που έχει κι ένα Aegean πρατήριο καμιά 500μ πριν κάνεις δεξιά για το ράντζο. Κλασική καρμανιόλα χρόνια τώρα αλλά τώρα ήταν στη χειρότερη κατασταση ever.

Εικόνα

To βουλκανιζατέρ είναι στην Παλαιά Εθνική κοντά στα Jumbo.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#568263 Αν καποια τετοια λακουβα σου εσκισε τα λαστιχα και κυκλοφορεις συχνα σε τετοιους δρομους, η αλλαγη διαστασης σε 18ρες δεν θα ηταν καθολου κακη ιδεα.

Just my 2c
Άβαταρ μέλους
By gianik
#568264 Ίσως αυτό που έγινε να είναι για "καλό" του φίλου μας του Stefan...

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#568265 Για αρχή θα δοκιμάσουμε τα (θεωρητικά) πιο ανθεκτικά λάστιχα και ΠΟΛΥ περισσότερη προσοχή από πλευράς μου, και βλέπουμε. Πιο πιθανό να πουλήσω το αμάξι και να πάρω κάτι άλλο παρά να του αλλάξω τις 19αρες. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Νίκος Παππάς έγραψε:Αν καποια τετοια λακουβα σου εσκισε τα λαστιχα και κυκλοφορεις συχνα σε τετοιους δρομους, η αλλαγη διαστασης σε 18ρες δεν θα ηταν καθολου κακη ιδεα.

Just my 2c

Ναι και εγώ αυτό πιστεύω έτσι όπως το βλέπω νταξει χαλια είναι ο δρόμος αλλά όχι και να σκιστούν λάστιχα. Από την άλλη δεν έχω καθόλου εμπειρία από 19αρες και 35 προφιλ και αν θέλει τόσο πια ειδική μεταχείριση, ίσως να φταίνε και τα λάστιχα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#568282 Εγώ πάλι όπως βλέπω τον δρόμο θα περνούσα με 100% προσοχή, ακόμα και με λιγότερα επικίνδυνα specs από αυτά του Στεφάν.

Για τα ελαστικά, ενδεχομένως καλά κάνουμε και τραβάμε τα μαλλιά μας, αλλά εάν όντως έπαιξαν ρόλο στην προστασία των ζαντών, έχουν ένα ελαφρυντικό.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#568284 Είναι πολύ πιθανό να φταίνε σε μεγάλο βαθμό τα λάστιχα, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι οι ζάντες παρέμειναν άθικτες. Ούτε γρατζουνιά όμως.

Το βίντεο είναι στο γύρνα, στο αντίθετο ρεύμα. Σκεφτείτε ότι εγώ πήγα να αποφύγω τις ανωμαλίες δεξιά και έπιασα σχεδόν μέση του οδοστρώματος και έπεσα στα 2 κοψίματα που φαίνονται.

diplomat έγραψε:Για τα ελαστικά, ενδεχομένως καλά κάνουμε και τραβάμε τα μαλλιά μας, αλλά εάν όντως έπαιξαν ρόλο στην προστασία των ζαντών, έχουν ένα ελαφρυντικό.

+1

Αυτό είπα εξαρχής. Αν μου γλίτωσαν τις ζάντες χαλάλι.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#568285 StefanAlfisti -> :s_smile

Videos featuring Audi, Peugeot and Seat -> :s_sad

:lol: :lol: :lol:

Παρά τα άγχη τους πάντως, αυτές τις 19άρες :inlove: ΔΕΝ τις βγάζεις. Συμφωνώ με την προτίμηση του Στεφάν να το πουλήσει από να τις αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#568287 Να κάνεις κάνα view να βγάλουμε κάνα ψιλό για Alfa Romeo! :rtfm: :x