Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
#567802 Καλά και αυτό το χάλι των κοντινενταλ δεν δικαιολογείται. Φορούσα 225-40-18 σε πιρελια 4 χρόνια και ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#567803 Κι εγω ριχνω αρκετο φταιξιμο στα Κοντι ειναι η αληθεια. ΟΚ κρατηρας σα λεπιδι μεν αλλα κι αυτα ανοιξαν λες και ηταν απο βουτυρο. Βεβαια αν ετσι προστατευτηκαν οι ζαντες, ας ειναι.

Δευτερα παντως μπαινουν Πιρελλια, τελος. Το ελεγα πριν καν το παρω το αμαξι οτι θα ηθελα να τα αλλαξω με το καλημερα τα λαστιχα.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#567804 Δες μην σου πήρε λίγο η ζάντα. Τσεκαρε την.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#567805 Οι ζαντες αθικτες. Σχεδον απιστευτο. Αντε η μια που εχει μια δυο γρατζουνιτσες που μαλιστα ειναι σε σημειο που φαινονται μονο οταν ειναι χωρις λαστιχο η ζαντα.

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#567806 Το βασικό είναι να αναθεωρήσεις το θέμα μεικτής ασφάλειας, τουλάχιστον για 1-2 χρόνια.

Just my 2c
Άβαταρ μέλους
By gianik
#567807 Αυτό με την μικτή είναι μεγάλο φάουλ Στέφαν συμφωνώ κ εγώ... Έδωσες τόσα λεφτά, κρίμας είναι...

.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#567809 Κριμα τετοια ατυχια. Μηπως να αλλαξεις και τις ζαντες με 18αρες?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#567810 Περαστικά Στέφανε...

Με μικτή τι ακριβώς θα κέρδιζε στη συγκεκριμένη περίπτωση; Γενικά όμως συμφωνώ κι εγώ να υπάρχει, τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#567811 Η μικτή έχει απαλλαγή, οπότε θα πλήρωνε την απαλλαγή.

Δε νομίζω να συνέφερε.

Κάποιες εταιρίες έχουν εγγύηση στα ελαστικά. Μια φορά σε μια λακκούβα η πιρελι μου τα άλλαξε, βεβαίως βοήθησε ο βουλκανιζατερας. Τώρα δε ξέρω τι παίζει, Στεφ ρώτα το Φωκά.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#567812 Γι αυτο θα βαλω 4αδα καινουρια τωρα για να χω την εγγυηση. Θα μου παει κατι παραπανω αλλα θα χω ενα αγχος λιγοτερο. Με την ελπιδα βεβαια τα πιρελλια να ειναι και λιγο πιο ανθεκτικα.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
Nikos! έγραψε:Η μικτή έχει απαλλαγή, οπότε θα πλήρωνε την απαλλαγή.

Δε νομίζω να συνέφερε.

Κάποιες εταιρίες έχουν εγγύηση στα ελαστικά. Μια φορά σε μια λακκούβα η πιρελι μου τα άλλαξε, βεβαίως βοήθησε ο βουλκανιζατερας. Τώρα δε ξέρω τι παίζει, Στεφ ρώτα το Φωκά.

< >

Και η Good Year είχε 1 χρόνο όταν έβαλα τα Assymetric 3 πριν 3.5 χρόνια.

2 χρόνια χλωμό.
Τελευταία επεξεργασία από elteo και 23 Φεβ 2019, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#567815 να περασεις με τα πιρελλι απο την ιδια λακουβα,με τον ιδιο τροπο, με τα ιδια χιλιομετρα να δουμε αν θα σκιστουν.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
elteo έγραψε:2 χρόνια χλωμό.

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Και ο ένας αξίζει βέβαια.

Μήπως δίνει καμιά επεκτασούλα?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#567817 Ενα χρονο εχουν συνηθως αλλα ειναι αρκετο γιατι ουτως ή αλλως τοσο υπολογιζω να κρατανε τα λαστιχα στο Cupra. Ηδη σε 2 βδομαδες εχω 1200χλμ εκ των οποιων 3 καγκουροβολτες λιμανακια και μια παρνηθα. Αν πεις οτι μπαινεις και μεγαρο ουτε χρονο δε βγαζεις.

< >