Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimviii έγραψε:4-5μετρα,οπου στην ακρη του εχει τσιμεντενια σκαλα 18 σκαλοπατια περιπου σχηματος Π που παταει στο εδαφος

Όσο πιο "μέσα" στον πρόβολο και όσο λιγότερο νερό, τόσο το καλύτερο.

Όταν βραχεί το χώμα μπορει να κρατήσει το 50% του βάρους του σε νερό, μπορεί και παραπάνω.

Να έχεις το νου σου για πιθανές ρηγματώσεις
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 21 Φεβ 2019, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#567555 Απ οτι καταλαβαινω σε αυτο το μπαλκονι πανω απο 4 νοματαιοι δεν ειναι να κατσουν για καφεδακι :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Απ οτι καταλαβαινω σε αυτο το μπαλκονι πανω απο 4 νοματαιοι δεν ειναι να κατσουν για καφεδακι :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
4 σαν εμένα ή σαν τον koubeast?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
belgarion έγραψε:
g8777 έγραψε:Απ οτι καταλαβαινω σε αυτο το μπαλκονι πανω απο 4 νοματαιοι δεν ειναι να κατσουν για καφεδακι :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
4 σαν εμένα ή σαν τον koubeast?

< Note >

Νομιζω οτι μπλακονι μεν, εισοδος του σπιτιου δε. Που σημαινει οτι δεν καθεσαι εκει για καφε. Υποδεχεσαι και χαιρετας κοσμο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#567587 Ελιά είναι, δεν έχει ανάγκη. Μια φορά στο κάθε τόσο της ρίχνεις και λίγο νερό. Κι αν βγάλει καρπό και είναι μικρός της δίνεις λίγο ακόμα. Αν το παρακάνεις θα φουσκώσουν οι ελιές αλλά θα χάσουν σε γεύση.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Y.V έγραψε:Και να μετρησεις 23 cm σε βαθος, μια γλαστρα που εχει κανα μετρο υψος, πως θα καταλαβεις τι γινεται στο βαθος που ειναι και οι ριζες; :hmmm: :lipsealed: :shifty: :lol:

το εσωτερικο υψος της ειναι 75 εκατοστα.Αφαιρουμε και γυρω στα 10 εκατοστα ελαφροπετρα πηγαμε στα 65 εκατοστα.
Το χωμα δεν ειναι ξεχειλο στη γλαστρα,ειναι 4-5 εκατοστα κατω απο το χειλος.Πηγαμε στα 60 εκατοστα.
Ε με 23 εκατοστα ακιδα ειμαστε σχεδον στη μεση,οπου ειναι ικανοποιητικο πιστευω για να παρουμε ενδειξη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
markvag έγραψε:
Ρίξε λίγο νερό καλέ μου άνθρωπε, βάλε λίγο το χέρο στο χώμα στη χειρότερη να δεις αν είναι υγρό για να είσαι σίγουρος!

προχειροδουλειες στην ελιτσα μου δεν κανω. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
sknipper έγραψε:Ελιά είναι, δεν έχει ανάγκη. Μια φορά στο κάθε τόσο της ρίχνεις και λίγο νερό. Κι αν βγάλει καρπό και είναι μικρός της δίνεις λίγο ακόμα. Αν το παρακάνεις θα φουσκώσουν οι ελιές αλλά θα χάσουν σε γεύση.

δεν την εχω βαλει για να βγαλω λαδι :rtfm: :x
Ειναι καλωπιστικη η ελιτσα μου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Y.V έγραψε:Θα την πας σε καλλιστεια; :lol:

τενεκε λαδι θα παρεις τελευταιος :x
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimviii έγραψε:
sknipper έγραψε:Ελιά είναι, δεν έχει ανάγκη. Μια φορά στο κάθε τόσο της ρίχνεις και λίγο νερό. Κι αν βγάλει καρπό και είναι μικρός της δίνεις λίγο ακόμα. Αν το παρακάνεις θα φουσκώσουν οι ελιές αλλά θα χάσουν σε γεύση.

δεν την εχω βαλει για να βγαλω λαδι :rtfm: :x
Ειναι καλωπιστικη η ελιτσα μου :inlove:
Ε, τότε πρέπει να μας την δείξεις. Μας έχεις ανεβάσει καμιά φωτό στην τελική της μορφή με γλάστρα, χώματα κλπ; Ή φοβάσαι μην σου τη ματιάσουμε και πιάσει δάκο; :shifty:
Για καλλωπιστική συμφέρει να την έχεις ξερή, με ελάχιστο νερό να κάνει ρυτίδες-παλαίωση. Περιποίηση τύπου μπονσάι, με τον νυχοκόπτη θα ρυθμίζεις το μέγεθος των φύλλων να μην πάρει πολύ οξυγόνο και μεγαλώσει. :whistlink: