dimviii έγραψε:Επισης ασφαλιστικες αρνηθηκαν να αποζημειωσουν ολικες/μερικες ζημιες που εγιναν σε πιστα.Παντα βγαλσιμο οι πινακιδες,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Προφανώς...
Amen and a-women!

dimviii έγραψε:Επισης ασφαλιστικες αρνηθηκαν να αποζημειωσουν ολικες/μερικες ζημιες που εγιναν σε πιστα.Παντα βγαλσιμο οι πινακιδες,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

red_monster έγραψε:Πολύ μέτριο το αποτέλεσμα με την αεροτομή. Χαλάει ένα όμορφο και αρμονικό σουλούπι
dimviii έγραψε:thanasisr16 έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Λάδια θα αλλάξω ή στα 15Κ χλμ ή στο χρόνο. Ότι από τα δύο γίνει πρώτο. Εκτός κι αν στο μεταξύ μπω Μέγαρο.
Κάτι είχε ειπωθεί ότι μπορεί να υπάρχει όρος στην εγγύηση σχετικά με την χρήση σε πίστα,ισχύει;
Έχεις στο πρόγραμμα να βάλεις φιμέ;
εχετε υποψιν σας,οτι καποιες αντιπροσωπειες αρνηθηκαν να επισκευασουν μεσα στην εγγυηση μοτερ/σαζμαν/φρενα κλπ απο αυτοκινητα που ειχαν μπει σε πιστα.Ψαρευαν φωτο απο κλαμπ αυτοκινητων κλπ.
Παντα σβησιμο στις φωτο οι πινακιδες,ή καλυτερα βγαλσιμο πινακιδων οταν παμε πιστα.
Επισης ασφαλιστικες αρνηθηκαν να αποζημειωσουν ολικες/μερικες ζημιες που εγιναν σε πιστα.Παντα βγαλσιμο οι πινακιδες,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Deleted User 1 έγραψε:thanasisr16 έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Λάδια θα αλλάξω ή στα 15Κ χλμ ή στο χρόνο. Ότι από τα δύο γίνει πρώτο. Εκτός κι αν στο μεταξύ μπω Μέγαρο.
Κάτι είχε ειπωθεί ότι μπορεί να υπάρχει όρος στην εγγύηση σχετικά με την χρήση σε πίστα,ισχύει;
Έχεις στο πρόγραμμα να βάλεις φιμέ;
Ναι είναι η επόμενη δουλειά μόλις τελειώσω με το sound system και την κάμερα. Το αποτέλεσμα του Busso με τις Llumar είναι εξαιρετικό αλλά δεν με βολεύει αυτός ο εγκαταστάτης που είναι Νίκαια. Θα δω τι θα κάνω. Μάλλον θα πάω σ' αυτόν που μου χει βάλει και στο Peugeot κι ας μην είναι Llumar.
Govus έγραψε:red_monster έγραψε:Πολύ μέτριο το αποτέλεσμα με την αεροτομή. Χαλάει ένα όμορφο και αρμονικό σουλούπι
Εγώ πάντως το πίσω μέρος του δικού μου, δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς θα έδειχνε χωρίς την αεροτομή![]()
Άσε που στα hatch οι εργοστασιακές αεροτομές κάνουν δουλειά στην αεροδυναμική.

Focusman91 έγραψε:Εγω που ειμαι καγκούρι και μενω Περιστερι αρεσκω τρελα αεροτομη στο βυσσινι Leon!!!!
thanasisr16 έγραψε:Focusman91 έγραψε:Εγω που ειμαι καγκούρι και μενω Περιστερι αρεσκω τρελα αεροτομη στο βυσσινι Leon!!!!
Μόνο στο Περιστέρι έχει κάγκουρες;![]()

diplomat έγραψε:Πω ρε φούστη. Να 'ναι το πρώτο και το τελευταίο Στέφανε.
Θυμάμαι που έλεγα στον μπούσσο να προτιμήσει 17" αντί για 18" στο δικό του γι' αυτό το λόγο... γαμώ τους καρόδρομούς μας γαμώ.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]