Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Deleted User 1 έγραψε:Προφανώς δεν είναι θέμα ζωής και θανάτου απλά κερδίζεις το live traffic των google maps ενώ ταυτόχρονα βλέπεις την πορεία σου στους built in χάρτες. Ίσως κερδίζεις και κάνα MB δεδομένων! :lol:

Στο 3008 που εχεις πρόσβαση για δοκίμασε το, κάνει διαφορά ;
Οτι παίζει παίζει, να εχεις και το google maps και το εργοστασιακό , αλλά ψιλό άχρηστο ειναι , δεν εχω κάνει ποτέ αυτό τον συνδιασμο
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#567266 Τρομερό το χρώμα! Έχει φέρει ένα desire red και στη Βελμάρ προχθές που ξαναπήγα. Που τα ξεφυτρώνουν ακόμα τα 1800αρια FR δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτοί έλεγαν ότι στοκ τέλος και πλέον μόνο 2λτ. :hmmm:

H αεροτομή αυτή παίρνει τα πλαϊνά σπολεράκια? Έχω τους κωδικούς τους εάν θες.

Cupra Rear Door Left/Right Vertical Spoiler

5F4854815041 48,50
5F4854816041 48,50
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#567271 Πραγματικά υπέροχος ο λέοντας. :inlove:

Οι αεροτομές όμως σε hatchback είναι pet peeve of mine. Δεν τις πάω καθόλου. :oops:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#567284 Πολύ μέτριο το αποτέλεσμα με την αεροτομή. Χαλάει ένα όμορφο και αρμονικό σουλούπι

:oops:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Deleted User 1 έγραψε:Τρομερό το χρώμα! Έχει φέρει ένα desire red και στη Βελμάρ προχθές που ξαναπήγα. Που τα ξεφυτρώνουν ακόμα τα 1800αρια FR δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτοί έλεγαν ότι στοκ τέλος και πλέον μόνο 2λτ. :hmmm:

H αεροτομή αυτή παίρνει τα πλαϊνά σπολεράκια? Έχω τους κωδικούς τους εάν θες.

Cupra Rear Door Left/Right Vertical Spoiler

5F4854815041 48,50
5F4854816041 48,50

Ναι έλα ντε,υποτίθεται ότι από 1/9/18 μόνο 2.0 και ότι έχει απομείνει στοκ,τόσο μεγάλο στοκ είχανε;
Νομίζω ότι μπαίνουν αλλά δεν πολύ τρελαίνομαι να τα βάλω.
Εσυ που έχεις το virtual cockpit το full link σου εμφανίζει τους χαρτες και στο virtual ή μόνο τους εγκατεστημένους χάρτες τους εμφανίζει στο καντράν; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
red_monster έγραψε:Πολύ μέτριο το αποτέλεσμα με την αεροτομή. Χαλάει ένα όμορφο και αρμονικό σουλούπι

:oops:

Εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά και το cupra του Στέφανου που έρχεται με στάνταρ την αεροτομή δεν νομίζω ότι χαλάει την αρμονία,ίσα ίσα που γεμίζει πιο πολύ το πίσω μέρος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
thanasisr16 έγραψε:Ναι έλα ντε,υποτίθεται ότι από 1/9/18 μόνο 2.0 και ότι έχει απομείνει στοκ,τόσο μεγάλο στοκ είχανε;
Εσυ που έχεις το virtual cockpit το full link σου εμφανίζει τους χαρτες και στο virtual ή μόνο τους εγκατεστημένους χάρτες τους εμφανίζει στο καντράν; :hmmm:

Εκεί είναι το θέμα ότι έλεγαν ότι δεν έχουν στοκ και ξαφνικά εμφανίστηκαν αμάξια.

Στο vc δείχνει μόνο τους μαμίσιους χάρτες. Δε βγάζει google maps από android auto.

thanasisr16 έγραψε:Εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά και το cupra του Στέφανου που έρχεται με στάνταρ την αεροτομή δεν νομίζω ότι χαλάει την αρμονία,ίσα ίσα που γεμίζει πιο πολύ το πίσω μέρος

Εμένα νομίζω είναι άλλη αεροτομή, πιο μαζεμένη. :hmmm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#567294 Πω ρε Στέφανε η σπλιττεριά... :inlove:

Η μαζεμένη αεροτομή του cupra είναι μια χαρά ΙΜΗΟ. Η χειρότερη που έχω δει τελευταία είναι στο νέο Corolla:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Deleted User 1 έγραψε:
thanasisr16 έγραψε:Ναι έλα ντε,υποτίθεται ότι από 1/9/18 μόνο 2.0 και ότι έχει απομείνει στοκ,τόσο μεγάλο στοκ είχανε;

Εκεί είναι το θέμα ότι έλεγαν ότι δεν έχουν στοκ και ξαφνικά εμφανίστηκαν αμάξια.

Στο vc δείχνει μόνο τους μαμίσιους χάρτες. Δε βγάζει google maps από android auto.

thanasisr16 έγραψε:Εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά και το cupra του Στέφανου που έρχεται με στάνταρ την αεροτομή δεν νομίζω ότι χαλάει την αρμονία,ίσα ίσα που γεμίζει πιο πολύ το πίσω μέρος

Εμένα νομίζω είναι άλλη αεροτομή, πιο μαζεμένη. :hmmm:

Ναι έχεις δίκιο!
Για τα λάδια τι σου είπαν;
Δωρεάν έλεγχος στα 1.500km και αλλαγή στον χρόνο ή στα 15.000km ή πιο νωρίς;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
diplomat έγραψε:Πω ρε Στέφανε η σπλιττεριά... :inlove:

Ποια σπλιτεριά ρε? Γελάει ο κόσμος! :lol:

thanasisr16 έγραψε:
Ναι έχεις δίκιο!
Για τα λάδια τι σου είπαν;
Δωρεάν έλεγχος στα 1.500km και αλλαγή στον χρόνο ή στα 15.000km ή πιο νωρίς;

Τον τεχνικό έλεγχο των 1500χλμ εγώ τον έκανα μιας και ήταν μέσα το αμάξι. Τουλάχιστον έτσι είπαν. Ούτως ή άλλως δεν πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από οπτικός έλεγχος.

Λάδια θα αλλάξω ή στα 15Κ χλμ ή στο χρόνο. Ότι από τα δύο γίνει πρώτο. Εκτός κι αν στο μεταξύ μπω Μέγαρο.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Deleted User 1 έγραψε:Λάδια θα αλλάξω ή στα 15Κ χλμ ή στο χρόνο. Ότι από τα δύο γίνει πρώτο. Εκτός κι αν στο μεταξύ μπω Μέγαρο.

Κάτι είχε ειπωθεί ότι μπορεί να υπάρχει όρος στην εγγύηση σχετικά με την χρήση σε πίστα,ισχύει;
Έχεις στο πρόγραμμα να βάλεις φιμέ;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
thanasisr16 έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Λάδια θα αλλάξω ή στα 15Κ χλμ ή στο χρόνο. Ότι από τα δύο γίνει πρώτο. Εκτός κι αν στο μεταξύ μπω Μέγαρο.

Κάτι είχε ειπωθεί ότι μπορεί να υπάρχει όρος στην εγγύηση σχετικά με την χρήση σε πίστα,ισχύει;

εχετε υποψιν σας,οτι καποιες αντιπροσωπειες αρνηθηκαν να επισκευασουν μεσα στην εγγυηση μοτερ/σαζμαν/φρενα κλπ απο αυτοκινητα που ειχαν μπει σε πιστα.Ψαρευαν φωτο απο κλαμπ αυτοκινητων κλπ.
Παντα σβησιμο στις φωτο οι πινακιδες,ή καλυτερα βγαλσιμο πινακιδων οταν παμε πιστα.
Επισης ασφαλιστικες αρνηθηκαν να αποζημειωσουν ολικες/μερικες ζημιες που εγιναν σε πιστα.Παντα βγαλσιμο οι πινακιδες,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
thanasisr16 έγραψε:

Ναι είναι η επόμενη δουλειά μόλις τελειώσω με το sound system και την κάμερα. Το αποτέλεσμα του Busso με τις Llumar είναι εξαιρετικό αλλά δεν με βολεύει αυτός ο εγκαταστάτης που είναι Νίκαια. Θα δω τι θα κάνω. Μάλλον θα πάω σ' αυτόν που μου χει βάλει και στο Peugeot κι ας μην είναι Llumar.