< Note >
< Note >
drdino έγραψε:Θα έδινα τα 20 ευρώ τραγουδώντας Παντελίδη αν το ζητούσε ο γιός μου, κι ας σήμαινε ότι θα έτρωγα μπομπότα.

KiloMeater έγραψε:Οκ, δεν στο ζήτησε αλλά το δέχτηκε. Μην κολλάς στα 20 ευρώ. Στο κάτω κάτω, κάποιος έκατσε και δούλεψε για αυτό και πρέπει να πληρωθεί.drdino έγραψε:Θα έδινα τα 20 ευρώ τραγουδώντας Παντελίδη αν το ζητούσε ο γιός μου, κι ας σήμαινε ότι θα έτρωγα μπομπότα.Άμα μου το ζήταγε θα το σκεφτόμουνα, όμως αγγλικά το θέλει αλλά άμα το έβρισκα ελληνικά θα του έλεγα αυτό βρήκα....
dimik έγραψε:Στα αρχαία δε ακόμα καλύτερα
< >
drdino έγραψε:Θα έδινα τα 20 ευρώ τραγουδώντας Παντελίδη αν το ζητούσε ο γιός μου, κι ας σήμαινε ότι θα έτρωγα μπομπότα.
Serf έγραψε:Παιδί ελληνικής καταγωγής ή ελληνόπουλο (ότι προτιμά ο άμεσα ενδιαφερόμενος) θέλουμε να ακούσει την ιστορία του Οδυσσέα, ήρωα που έχουμε κάνει σημαία μας ως ελληνικό έθνος, και θα του το πάρουμε στα αγγλικά ενώ έχει μια βασική - το λιγότερο - εξοικείωση με τα ελληνικά. Είναι λίγο οξύμωρο παρόλα τα είκοσι ευρώ διάφορα στο κόστος. Από την άλλη, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του.
Zorz έγραψε:Ο Παντελίδης έγινε ο Ζαμπέτας/Διονυσίου/Καζαντζίδης των millenials;![]()

Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]