red_monster έγραψε:Σωστά, συγνώμη.Andreasdik έγραψε:Όχι άλλο φυσικό αέριο, ήμαρτον
Γιατί να μην γράφετε και η άλλη όψη του νομίσματος?
Έχει πολύ σχέση εξάλλου με το seat topic.
red_monster έγραψε:Σωστά, συγνώμη.Andreasdik έγραψε:Όχι άλλο φυσικό αέριο, ήμαρτον
Anonymous Founder έγραψε:Σωστός, εννοούσα να μεταφέρεις τις χτεσινές σχετικές δημοσιεύσεις σε νέο θέμα.Dimsabas έγραψε:., κάνε ένα νέο θέμα για το φυσικό αέριο, αν δεν προσβάλλει το πιούρνες του φόρουμ.
Το φόρουμ δεν έχει κανένα πρόβλημα και το θέμα μπορείς να το ανοίξεις μόνος σου, δεν απαιτούνται ιδιαίτερα δικαιώματα για το άνοιγμα νέου θέματος.

Andreasdik έγραψε:Η Seat πάντως είναι η σημαντικότερη εταιρεία στο φυσικό αέριο. Το προσφέρει σε όλα της τα οικογενειακά μοντέλα (Mii, Ibiza, Leon και Leon station), είναι η πρώτη που έβγαλε μικρό σουβλάκι (Arona), ενώ θα είναι η πρώτη που θα βγάλει και μεσαίο σουβλάκι (Ateca).red_monster έγραψε:Σωστά, συγνώμη.Andreasdik έγραψε:Όχι άλλο φυσικό αέριο, ήμαρτον
Έχει πολύ σχέση εξάλλου με το seat topic.
funkyreverend έγραψε:Η ερώτηση εδώ είναι αν το "ψηλό" ήταν δική σου επιλογή ή βρέθηκες με αυτό από γονείς κλπ. Γιατί και ο Στέφαν147 είχε q5 αλλά αμφιβάλλω αν ήταν βάσει δικών του αναγκών. Και εγώ θα ξαναγύριζα σε χαμηλό, αλλά είμαι και λίγο ό,τι να 'ναι αυτοκινητιστικά, σαν τον cosneo.
Αντίστοιχο φαινόμενο νομίζω είναι με τα αυτόματα κιβώτια. Επίσης θα ξαναγύριζα σε χειροκίνητο αλλά μόνο αν άξιζε τον κόπο οδηγικά ή ήταν δραματικά φθηνότερο.
Το εγχείρημα έλαβε χώρα σε ελεγχόμενες συνθήκες.
! Πω πω! Και ωραίες αλλαγές! Σαν σούπερκαρ πριν 25 χρόνια!Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]