Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#54846 Oσοι ζειτε στα βορεια ισως κανετε λευκο ΣΚ !!

https://www.facebook.com/pages/Weather2 ... 99?fref=nf
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#55458 Η ώρα είναι 13:25 με τη θερμοκρασία στην πόλη της Αλεξ/πολης στους 5.C με βροχή. Είμαι βέβαιος ότι στα βουνά χιονίζει.
Ευλογημένος τόπος, σε 20 λεπτά είσαι σε δασωμένα ψηλά βουνά , 20 λεπτά και σε πανέμορφες παραλίες.
Μετά το μεσημεριανό φαγητό θα ...χιονιστώ έστω και μόνος μου αφού η συγκάτοικος είναι λίιιγο φοβιτσιάρα και ανησυχεί μήπως μας μαζέψουν από του χαντάκ.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
mousatos έγραψε:Η ώρα είναι 13:25 με τη θερμοκρασία στην πόλη της Αλεξ/πολης στους 5.C με βροχή. Είμαι βέβαιος ότι στα βουνά χιονίζει.
Ευλογημένος τόπος, σε 20 λεπτά είσαι σε δασωμένα ψηλά βουνά , 20 λεπτά και σε πανέμορφες παραλίες.
Μετά το μεσημεριανό φαγητό θα ...χιονιστώ έστω και μόνος μου αφού η συγκάτοικος είναι λίιιγο φοβιτσιάρα και ανησυχεί μήπως μας μαζέψουν από του χαντάκ.

Ζηλευω λιγο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#56313 Ξεκίνησα σήμερα στις 11:30 από Αλεξ/πολη με νοτιά, ηλιοφάνεια και 14C για να συναντήσω ελαφριά χιονόπτωση και 2C στα σύνορα με τη Βουλγαρία ούτε δυο ώρες αργότερα !!
Σουραλιστκή περίπτωση, μιλάμε για 170km προς βορρά διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#56325 Μιας και στα μερη μου βλεπω χιονια για πρωτοχρονια και ανυπομονω να ερθει η παραμονη να ξεκινησω για βορεια .... :metalo:

Παμε και ενα βινδεο.... :lol:

Υ.Γ. haldex 4motion και τα μυαλα στα μπλεντερ. Προσεκτικα παντα!!
(με λιγο σπασιμο 2ας ενιοτε να σκαψουμε αυλακια για τους πισω... :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
mousatos έγραψε:Ξεκίνησα σήμερα στις 11:30 από Αλεξ/πολη με νοτιά, ηλιοφάνεια και 14C για να συναντήσω ελαφριά χιονόπτωση και 2C στα σύνορα με τη Βουλγαρία ούτε δυο ώρες αργότερα !!
Σουραλιστκή περίπτωση, μιλάμε για 170km προς βορρά διαφορά.

Μακαζα?

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#56539 Τοσο κρυο δεν μου αρεσει!!!

Πρεπει να ντυσω και τον Σπαικ στην βολτα του σημερα!!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#56622 Πεντελη άκουσα πριν στον Alpha το χει στρωσει!! Θα δούμε και μεις στα ΔΠ άσπρη μερα? Για να δούμε.

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#56633 Κωστη περνα απ το χωριο μου , μου χει σφαξει η γιαγια ενα κοκκορι δεν εχει πως να μου το στειλει ρε συ :lol:

Υ.γ
Αμοιβη :20 φρεσκα αυγα.. :s_wink