Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#565057 Δυστυχώς , δεν υπήρχε περίπτωση. Τώρα λέει 24000 φώτο από τις κάπου 35.000 που ήταν σύνολο. Το καλό είναι οτι οι παλιές "καλές" που ήταν από το 2005 2006 είναι μέσα.

Καθώς και απείρων χρηστών που συνεισφέρουν
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#566027 Δεν μου αρέσει που από το πουθενά πρέπει να δώσω 70€ για το κτηματολόγιο.
Για τον ΕΝΦΙΑ μια χαρά ξέρουν τα στοιχεία, για το κτηματολόγιο τα ξέχασαν.

Δεν μου αρέσει που πρέπει να μαζέψω κάμποσα χαρτιά και πρέπει να συνεννοηθούμε 5 διαφορετικά άτομα.

Δεν μου αρέσει που πρέπει να πληρώσει ο καθένας ξεχωριστά για το ίδιο ακίνητο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#566033 Με θλίβει απίστευτα που ένα κοριτσάκι (11 ετών - συναδέλφου της συζύγου) παλεύει για τη ζωή του στα καλά καθούμενα. Εδώ και 2 εβδομάδες βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, με παράλληλες επεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί απόστημα στον εγκέφαλο που (κατά πάσα πιθανότητα, μιας και επίσημη διάγνωση δεν υπάρχει ακόμη...) προήλθε από ιγμορίτιδα.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
NickTG έγραψε:Δεν μου αρέσει που από το πουθενά πρέπει να δώσω 70€ για το κτηματολόγιο.

Δεν μου αρέσει που πρέπει να μαζέψω κάμποσα χαρτιά και πρέπει να συνεννοηθούμε 5 διαφορετικά άτομα.

Διόρθωση κτηματολογικού φύλλου?

Κάτι τέτοια σαν του Scotch διαβαζω και σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να παραπονιεμαι για το τι αντιμετωπίζω καθημερινά...
Όλα να πάνε καλά!!
< Note >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Scotch έγραψε:Με θλίβει απίστευτα που ένα κοριτσάκι (11 ετών - συναδέλφου της συζύγου) παλεύει για τη ζωή του στα καλά καθούμενα. Εδώ και 2 εβδομάδες βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, με παράλληλες επεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί απόστημα στον εγκέφαλο που (κατά πάσα πιθανότητα, μιας και επίσημη διάγνωση δεν υπάρχει ακόμη...) προήλθε από ιγμορίτιδα.

Πφφφ. Γ@μησε τα. Να πανε ολα καλα για το κοριτσακι και να ειναι μονο μια ασχημη αναμνηση και για το ιδιο και για τους δικους του.
Δυστυχως απο τη μαλ@κια της καθημερινοτητας καποια πραγματα δεν τα εκτιμαμε... :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:Με θλίβει απίστευτα που ένα κοριτσάκι (11 ετών - συναδέλφου της συζύγου) παλεύει για τη ζωή του στα καλά καθούμενα. Εδώ και 2 εβδομάδες βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, με παράλληλες επεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί απόστημα στον εγκέφαλο που (κατά πάσα πιθανότητα, μιας και επίσημη διάγνωση δεν υπάρχει ακόμη...) προήλθε από ιγμορίτιδα.

:help: Περαστικά ελπίζω και εύχομαι!
Άβαταρ μέλους
By 224v
#566102 Και εγω ελπιζω το καλύτερο για το κοριτσακι, η επιστημη κανει θαυματα και εχει την επιστημονικη γνωση να γιατρεψει δυσκολες καταστασεις...
Άβαταρ μέλους
By Dodger

Αυτά είναι τα άσχημα :( γαμώ τον ΕΝΦΙΑ μετά, την εφορία και τις ομάδες... Περαστικά
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Focusman91 έγραψε:
NickTG έγραψε:Δεν μου αρέσει που από το πουθενά πρέπει να δώσω 70€ για το κτηματολόγιο.

Διόρθωση κτηματολογικού φύλλου?

Κάτι τέτοια σαν του Scotch διαβαζω και σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να παραπονιεμαι για το τι αντιμετωπίζω καθημερινά...
Όλα να πάνε καλά!!
< Note >

Ένταξη στο κτηματολόγιο.

Εννοείται πως τα σοβαρά είναι οι περιπτώσεις σαν του Scotch.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#566518 Θελω να κατεβασω την Οδυσσεια σε audio book να το ακουει ο μικρος
Δε μου αρεσει που το βρισκω δωρεαν χυμα (νόμιμα) στο ιντερνετ στα αγγλικα (το ποιο και θα του βαλω τελικα) ενω στα ελληνικά μονο επι πληρωμη (~20 ευρώ)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#566520 Καταλαβαίνεις φυσικά ότι άλλη αγορά η αγγλική και άλλη η ελληνική.
Εεπ ,αν θυμάμαι καλά έγραφες ότι σχεδόν δεν μιλάτε ελληνικά πλέον, οπότε ποιός ο λόγος να ταλαιπωρήσεις το παιδί, προτιμότερο να την ακούσει στα αγγλικά για να εξασκήσει και την γλώσσα.
Ως πολίτης του κόσμου βέβαια είμαι σίγουρος ότι σειρά έχει η Μαχαμπαράτα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#566532 Του λέω να το ακούσουμε, λέει Ναι, αγγλικά μου λέει. Έκανα μια προσπάθεια για ελληνικά και δέχθηκε...Δυστυχώς δεν το βρήκα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#566533 Θα έδινα τα 20 ευρώ τραγουδώντας Παντελίδη αν το ζητούσε ο γιός μου, κι ας σήμαινε ότι θα έτρωγα μπομπότα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
drdino έγραψε:Θα έδινα τα 20 ευρώ τραγουδώντας Παντελίδη αν το ζητούσε ο γιός μου, κι ας σήμαινε ότι θα έτρωγα μπομπότα.
Άμα μου το ζήταγε θα το σκεφτόμουνα, όμως αγγλικά το θέλει αλλά άμα το έβρισκα ελληνικά θα του έλεγα αυτό βρήκα....