Καθώς και απείρων χρηστών που συνεισφέρουν
https://jimmuclarku.blogspot.com/
NickTG έγραψε:Δεν μου αρέσει που από το πουθενά πρέπει να δώσω 70€ για το κτηματολόγιο.Διόρθωση κτηματολογικού φύλλου?
Για τον ΕΝΦΙΑ μια χαρά ξέρουν τα στοιχεία, για το κτηματολόγιο τα ξέχασαν.
Δεν μου αρέσει που πρέπει να μαζέψω κάμποσα χαρτιά και πρέπει να συνεννοηθούμε 5 διαφορετικά άτομα.
Δεν μου αρέσει που πρέπει να πληρώσει ο καθένας ξεχωριστά για το ίδιο ακίνητο.
Scotch έγραψε:Με θλίβει απίστευτα που ένα κοριτσάκι (11 ετών - συναδέλφου της συζύγου) παλεύει για τη ζωή του στα καλά καθούμενα. Εδώ και 2 εβδομάδες βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, με παράλληλες επεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί απόστημα στον εγκέφαλο που (κατά πάσα πιθανότητα, μιας και επίσημη διάγνωση δεν υπάρχει ακόμη...) προήλθε από ιγμορίτιδα.
Scotch έγραψε:Με θλίβει απίστευτα που ένα κοριτσάκι (11 ετών - συναδέλφου της συζύγου) παλεύει για τη ζωή του στα καλά καθούμενα. Εδώ και 2 εβδομάδες βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, με παράλληλες επεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί απόστημα στον εγκέφαλο που (κατά πάσα πιθανότητα, μιας και επίσημη διάγνωση δεν υπάρχει ακόμη...) προήλθε από ιγμορίτιδα.
Περαστικά ελπίζω και εύχομαι!

γαμώ τον ΕΝΦΙΑ μετά, την εφορία και τις ομάδες... Περαστικά
Focusman91 έγραψε:NickTG έγραψε:Δεν μου αρέσει που από το πουθενά πρέπει να δώσω 70€ για το κτηματολόγιο.Διόρθωση κτηματολογικού φύλλου?
Για τον ΕΝΦΙΑ μια χαρά ξέρουν τα στοιχεία, για το κτηματολόγιο τα ξέχασαν.
Δεν μου αρέσει που πρέπει να μαζέψω κάμποσα χαρτιά και πρέπει να συνεννοηθούμε 5 διαφορετικά άτομα.
Δεν μου αρέσει που πρέπει να πληρώσει ο καθένας ξεχωριστά για το ίδιο ακίνητο.
Κάτι τέτοια σαν του Scotch διαβαζω και σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να παραπονιεμαι για το τι αντιμετωπίζω καθημερινά...
Όλα να πάνε καλά!!
< Note >
drdino έγραψε:Θα έδινα τα 20 ευρώ τραγουδώντας Παντελίδη αν το ζητούσε ο γιός μου, κι ας σήμαινε ότι θα έτρωγα μπομπότα.Άμα μου το ζήταγε θα το σκεφτόμουνα, όμως αγγλικά το θέλει αλλά άμα το έβρισκα ελληνικά θα του έλεγα αυτό βρήκα....
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]