αν ναι δεν νομιζω οτι αξιζει, σιγα το εφε δηλαδη...
elteo έγραψε:Αυτό κάνει και το δικό του.Όχι, δεν κάνει το Leon του έτσι.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
diplomat έγραψε:Κάτι για 1,450 ευρώπουλα διαβάζω στα σχόλια.Ναι.

Για κανένα λόγο όμως!
< >
Αν υποθεσουμε οτι το 3008 1.2Τ ΕΑΤ8 ηταν μολις 1λτ κατω στις ιδιες ακριβως συνθηκες ενω το Audi ηταν 3λτ πανω, προσπαθω να καταλαβω πως γινεται να υπαρχει τετοιο οικονομικο θεμα στη χωρα και ο κοσμος να ψωνιζει τοσο πολυ suv. Ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στην πρακτικοτητα για ενα οικογενειάρχη?

< >
Επίσης, αν υποθέσουμε ότι πλέον η ηλικία του στόλου έχει ανέβει αρκετά, έχει πολλή διαφορά αν πάρεις Ateca έναντι Leon αν είναι να το κρατήσεις για 10+ χρόνια; Ο επιμερισμός του έξτρα κόστους αγοράς αμβλύνει πολύ τα πράγματα.
Σκόρπιες σκέψεις, το ξέρω, αλλά έχω παρατηρήσει αλλαγή καταναλωτικού μοντέλου που θέλει λίγη παραπάνω παρατήρηση και σκέψη. Κρίση δεν σημαίνει παύση των πάντων.
Επί του θέματος, τα SUV έχουν, όπως έχουμε πει πολλάκις, ορατά οφέλη στην πρακτικότητα, πόσα παραπάνω είναι διατεθειμένος κάποιος να ξοδέψει είναι το ερώτημα. Υπενθυμίζω ότι η αγορά κινείται με αποφάσεις που δεν υπακούν στη λογική πιο συχνά από όσο πιστεύουμε.
< Note >
Ήδη σκέφτομαι (ξανά για πρώτη φορά στη ζωή μου) ότι πρέπει να πάρω Suvάκι.
Focusman91 έγραψε:Ο πατέρας μου ένας λόγος που ήθελε κατηγορία τζιποειδους, ήταν ότι προτιμούσε να σκαρφαλώσει παρά να χρειάζεται να σκύψει για να μπει στο χαμηλό κάθισμα ενός μικρομεσαίου, μεσαίου κλπ. Γιατί μετά θα τονε ποναγε η πλάτη του.
< Note >
Με αφορμη αυτο το ποστ, ειναι παρα πολλοι αυτοι που καθονται στο γραφειο λαθος με αποτελεσμα να εχουν θεματα σε αυχενα, μεση , καρπους.
Τα "χαμηλα" αυτοκινητα επιβαρυνουν το προβλημα οταν μετα απο ωρες καθιστης δουλειας πρπει να χαμηλωσεις κι αλλο για να κατσεις, ειδικα αν εχεις παρκαρει σε ψηλο πεζοδρομιο διπλα.
Η γυναικα μου οποτε της δειχνω ενα αμαξι που μου αρεσει, BMW Mpack
πχ, μου λεει χαμηλο ειναι
ενω η ιδια ολο suv δειχνει. Ευτυχως που ο μικρος γουσταρει καμπριο και μας βαζει και τους δυο στην θεση μας
Fiat Panda 7,6l/100km
funkyreverend έγραψε:Επί του θέματος, τα SUV έχουν, όπως έχουμε πει πολλάκις, ορατά οφέλη στην πρακτικότητα, πόσα παραπάνω είναι διατεθειμένος κάποιος να ξοδέψει είναι το ερώτημα. Υπενθυμίζω ότι η αγορά κινείται με αποφάσεις που δεν υπακούν στη λογική πιο συχνά από όσο πιστεύουμε.
Το θέμα της πρακτικότητας είχε καλυφθεί προ πολλού με τα mpv.

Mόνο εγώ είμαι τζόβενο και δεν έχω τέτοια θέματα?