Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#565272 Καναμε και την πρωτη μας μοντιτσα σημερα. Δεν ειναι ακριβως αυτο που περιμενα και θα τα ακουσει ο μλκ ο Πολωνος αλλα εχει την πλακα του.

ΕικόναΕικόνα

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#565277 Δεν φαίνεται και μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν.Αλλα και πάλι ωραίο είναι,άστο έτσι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#565283 Σε μια φωτογραφία στο site φαινόταν πάντως ο τρόπος που άναβαν.
Το αντίστοιχο της Audi δεν θα μπορούσε να γίνει εύκολα...
Αυτό που κάνει εδώ είναι να ανάβει τα δύο φώτα με μια μικρή διαφορά φάσης.
Προσωπικά δεν θα έμπαινα στον κόπο (ή πόσο μάλλον στα έξοδα), αλλά αφού σου αρέσει, κράτησέ το, δεν είναι άσχημο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#565305 Προσωπικά σαν προβληματικό μου φαίνεται, αλλά γούστα είναι αυτά είπε η μαϊμού κι έφαγε το σαπούνι.

Stefan, δεν έχει επιλογή το Leon μέσω VCDS για pacelights;
Άβαταρ μέλους
By JimClark
thanasisr16 έγραψε:Δεν φαίνεται και μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν.Αλλα και πάλι ωραίο είναι,άστο έτσι.

o άνθρωπος έδωσε ένα σκασμο λεφτά, καλοτάξιδο ρε Στεφάν κιόλας, και θα έχει λεδ αλαρμ που συγχρονίζουν χειρότερα από τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια του λιδλ;

Θα ζητούσα αν δε μπορεί να το κάνει, να τα επαναφέρει όπως ήταν πριν
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#565309 Στο γκιφ έχεις βάλει το Κιτ και απ' τις δύο πλευρές?
Όντως δεν φαίνεται να ανάβουν σε σειρά αλλά έχουν πολλή φασαρα! :inlove:

< Note >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
drdino έγραψε:Προσωπικά σαν προβληματικό μου φαίνεται, αλλά γούστα είναι αυτά είπε η μαϊμού κι έφαγε το σαπούνι.

+1
Βέβαια τα γούστα που μετράνε σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι του Stefan, καθώς δεν θα το βλέπει όταν οδηγεί, αλλά του πίσω οδηγού που θα το βλέπει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
Focusman91 έγραψε:Στο γκιφ έχεις βάλει το Κιτ και απ' τις δύο πλευρές?
Όντως δεν φαίνεται να ανάβουν σε σειρά αλλά έχουν πολλή φασαρα! :inlove:

< Note >

Μάλλον το αριστερό είναι αλλαγμένο και το δεξί όχι. Εμένα μου άρεσε.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#565335 Κι εμένα μου αρέσει το αριστερό. Γιατί το δεξί δεν φαίνεται να το έχει αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#565336 Τρελό χάζι Στέφανε, κράτησέ τα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#565343 Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι dynamic indicator ,περισσότερο με λειτουργία διαφοράς φάσης μοιάζει. https://www.youtube.com/watch?v=O2Soy8Ay25I στο 1:38
(εκτός αν φταιει ότι είναι gifκαι όχι βιντεο)
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
REALZEUS έγραψε:
drdino έγραψε:Προσωπικά σαν προβληματικό μου φαίνεται, αλλά γούστα είναι αυτά είπε η μαϊμού κι έφαγε το σαπούνι.

+1
Βέβαια τα γούστα που μετράνε σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι του Stefan, καθώς δεν θα το βλέπει όταν οδηγεί, αλλά του πίσω οδηγού που θα το βλέπει. :lol:

Φοβάμαι ότι υπάρχει κινεζιά στο alibaba που δείχνει το πίσω μέρος του αμαξιού μας στο καντράν για να γουστάρουμε όταν στρίβουμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#565388 Λοιπον...

Στο gif εχω βαλει μονο το αριστερο ανταπτορακι για να δω live τη διαφορα. Ο πωλητης εαν ηθελε να ειναι απολυτως ακριβης στην περιγραφη του θα επρεπε να τα λεει semi-dynamic αυτα τα φωτα γιατι στην ουσια αυτο που κανει ειναι να δινει σημα με διαφορα φασης στο εξωτερικο φαναρι.

Τεσπα...σημασια εχει οτι ηταν αφορμη να βαλω χερι στο αμαξι και αυτο μου αρκει για την ωρα. Μαλλον θα τα αφησω ετσι και ισως επιχειρησω να αλλαξω αυτα των καθρεφτων που ειναι μονοκομματα και συμφωνα με τα βιντεακια γινονται αυτο που υποσχονται.

Επισης με coding μπορεις να τα φτιαξεις pacecar αλλα αν η καγκουρια που εβαλα ειναι μια φορα χριστουγεννιατικο δεντρο, τα pacecar ειναι δεκα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Αυτο το χεις δει??