Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#564365 Όσο πιο φθηνά, τόσο πιο καλά προφανώς. Παίζουμε γύρω στα 20+ για κάτι καλό, αλλά ιδανικά μένουμε κάτω από αυτά.
Και όχι, δεν έχω διάθεση να ξηλωθώ, γιατί ξέρω πως και πάλι το αυτοκίνητο θα είναι πολύ κατώτερο αυτού που... θα αντικαταστήσει. Οπότε...
:lipsealed:

Προφανώς και δεν θα δώσω τα λεφτουδάκια μου άνευ λόγου και αιτίας και υπάρχουν ελάχιστα αυτοκίνητα που μου κάνουν κλικ...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Anonymous Founder έγραψε:Όσο πιο φθηνά, τόσο πιο καλά προφανώς. Παίζουμε γύρω στα 20+ για κάτι καλό, αλλά ιδανικά μένουμε κάτω από αυτά.
Και όχι, δεν έχω διάθεση να ξηλωθώ, γιατί ξέρω πως και πάλι το αυτοκίνητο θα είναι πολύ κατώτερο αυτού που... θα αντικαταστήσει. Οπότε...

Προφανώς και δεν θα δώσω τα λεφτουδάκια μου άνευ λόγου και αιτίας και υπάρχουν ελάχιστα αυτοκίνητα που μου κάνουν κλικ...
Βασικά αν δεν σε ενδιαφέρουν τα συστήματα ασφαλείας μόνο το 308 με το 8αρι μπορώ να σκεφτώ που να είναι καλό μέσα έξω και με κάτω από 22.000€ λογικά

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#564370 Γιατί να μην με ενδιαφέρουν τα συστήματα ασφαλείας; :help:
Δεν τα έχει το 308, ή είναι απλά πανάκριβα;
Ειδικά το αυτόματο φρενάρισμα, με ενδιαφέρει πολύ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#564371 https://www.car.gr/19558943-citroen-c3- ... -eat6-feel

Σε προσφορα λεει ο εμπορος, ακριβως κατω απο τα 20Κ. Αλλα δεν ξερω αν χρειαζεστε τους χωρους.

Το απλο C3 αρκει ακομα και για μικρη οικογενεια, δεδομενου οτι στα "μεγαλα" ταξιδια θα εχεις το εταιρικο.

Ειπες κατι περι ποιοτητας που δεν εχουν τα μικρα σε σχεση με τα suv της κατηγοριας. Εντοπισες διαφορες ποιοτητας, συναρμογης κλπ μεταξυ των C3 /C3 aircross?

ΕΔΙΤ.
https://www.car.gr/12056923-citroen-c3- ... eat6-shine
Η με 16.500 το παραπανω.

Αυτος ο εμπορος εχει πιο χαμηλες τιμες απο αλλους :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#564372 Ωραια. Και γιατι 308;;

Γιατι οχι b seg;

ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ;

Εικόνα

:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry

208 ταπανταολα καθεται και σε περιμενει.

DO IT. :x
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:https://www.car.gr/19558943-citroen-c3-aircross-1-2-pt-110-s-s-eat6-feel

Σε προσφορα λεει ο εμπορος, ακριβως κατω απο τα 20Κ. Αλλα δεν ξερω αν χρειαζεστε τους χωρους.

Το απλο C3 αρκει ακομα και μικρη οικογενεια, δεδομενου οτι στα "μεγαλα" ταξιδια θα εχεις το εταιρικο.

Ειπες κατι περι ποιοτητας που δεν εχουν τα μικρα σε σχεση με τα suv της κατηγοριας. Εντοπισες διαφορες ποιοτητας, συναρμογης κλπ μεταξυ των C3 /C3 aircross?

To συγκεκριμένο είναι μεσαία έκδοση η οποία έχει αρκετές ελλείψεις. Σκέψου ακόμη και η πλούσια, πρέπει να μπει το αυτόματο φρενάρισμα έξτρα.
Το C3 με το C3 Aircross έχουν διαφορές, στην ποιότητα που σου μεταφέρουν. Όχι όμως σημαντικές, δεν δικαιολογούν τα χρήματα της διαφοράς.
Αν υπήρχε ένα λίγο πιο αναβαθμισμένο C3 απλό, θα το προτιμούσα. Όχι πως έχει κάποιο έντονο κουσούρι, αλλά λέμε...

Θα δω τι παίζει και στην αδελφή Peugeot.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Όσο πιο φθηνά, τόσο πιο καλά προφανώς. Παίζουμε γύρω στα 20+ για κάτι καλό, αλλά ιδανικά μένουμε κάτω από αυτά.

Φευγει το 120?

το 500Χ 1.3 DCT Cross ποσο παει με εκπτωση και χωρις εξτρα; υπαρχει 500Χ 1.3 150 χειροκινητο με καλο εξοπλισμο? τιμη?
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί να μην με ενδιαφέρουν τα συστήματα ασφαλείας; :help:
Δεν τα έχει το 308, ή είναι απλά πανάκριβα;
Ειδικά το αυτόματο φρενάρισμα, με ενδιαφέρει πολύ.
Γιατί είναι πακέτο που κάνει 1.000€ extra,με αποτέλεσμα τόσο το 1.2 όσο και το 1.5 active να περνάνε τα 17.000€ ΛΤΠΦ οπότε από 21.600€ που μπορεί να είναι και λιγότερα με τις εκπτώσεις που παίζουν, πας για 24.500+

< Note >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Ρίχνω ματιές και προς τα V40 για να γουστάρει ο popolaros, μεταχειρισμένα μπας και βρω κάτι καλό, αλλά και εκεί βλέπω μεγάλες ελλείψεις στον εξοπλισμό και επίσης δεν έχω ιδέα τι παίζει με το αυτόματο κιβώτιο.

Το αυτόματο του V40 είναι το διπλοσύμπλεκτο που χρησιμοποιούσε τότε και η Ford, δεν ξέρω ποιος είναι ο κατασκευαστής όμως... :hmmm:

g8777 έγραψε:ΓΙΑΤΙ;

Είπαμε!

Εικόνα

:rtfm:

:sorry:

Πέφτουν ένα ένα τα κάστρα... :sorry:

alexm έγραψε:Βλέπω κάποια countryman εντός (οριακά) budget με λίγα χιλιόμετρα

.

Είπε να πάρει κάτι που να μην χαλάει όμως... :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#564393 @markvag Διπλοσύμπλεκτο σε V40 δε νομίζω να έχει μπει.
Μτχ countryman θα είναι κουκλάκι για το ..Θα το πηγαίνει συνεργείο εκεί που πηγαινε και την 120i.
Και με λογικό κόστος.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Anonymous Founder έγραψε:δεν ξέρω πότε θα έρθει η νέα Corolla (που αναμένω να είναι πανάκριβη, ειδικά σε hybrid που μου αρέσει πολύ)

Το Auris Hybrid ειναι ακομη διαθεσιμο, με εκπτωσεις ~1500-2000 €, περιπου στις 20.000 €. Φυσικα πασχει στο οτι ειναι υπο αντικατασταση και δεν το λες και ακριβως ελκυστικο-κομψο.
"Τικαρει" ομως καποια κουτακια: Εχει ποιοτητα, αξιοπιστια, μεγαλη εγγυηση, καλο κιβωτιο - υβριδικο συστημα, μαζεμενες διαστασεις, επαρκεις χωρους.

Το "διαφορετικο" στην περιπτωση αυτη σου το δινει το Hybrid.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
kostis20 έγραψε:Μτχ countryman θα είναι κουκλάκι για το .. Θα το πηγαίνει συνεργείο εκεί που πηγαινε και την 120i.
Και με λογικό κόστος.

Σωστο ειναι αυτο, τωρα που τους εχουν μαθει. Μην πανε χαμενα και τα κονε που αναπτυχθηκαν. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#564407 Countryman αρέσει πολύ και στους δύο, αλλά είναι παλιό και εκτός εγγύησης. Εννοούμε πάντα το πρώτο σε έκδοση facelift, όχι την ανοικονόμητη αηδία που χωρίς αιδώ πουλάει τώρα η BMW ναι;

Τελικά, με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου έδωσαν νέα τιμή για το C3 Aircross, το πακέτο ασφαλείας είναι μέσα, επομένως πέφτει η τιμή σε κάτω από 23Κ. Και πάλι δεν το λες φτηνό...

Το Auris για κανένα λόγο, αν και ομολογουμένως το υβριδικό είναι καλύτερο από το απλό, αλλά και πάλι είναι χάλι μέσα-έξω. Η νέα Corolla είναι πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο και σαν υβριδικό κάνει τικ πολλά κουμπάκια, αλλά πάλι θα είναι εκτός budget φοβάμαι...

Getrag διπλοσύμπλεκτο σημαίνει πρόβλημα να υποθέσω; Γενικώς, διπλοσύμπλεκτο θα ήθελα να αποφύγω αν γίνεται εντελώς (και όχι μόνον ειδικώς το DSG).

Η 120i θα αντικατασταθεί. Και απλά κοιτάμε με τι. Απλούστατα, είναι εντελώς ακατάλληλο αυτοκίνητο για να οδηγείς καθημερινά σε μποτιλιάρισμα. Οπότε, κοιτάζουμε με τι θα αντικατασταθεί. Δυστυχώς, δεν έχω και χώρο (ούτε και χρήματα...) για να την κρατήσω. Και είναι τρελή υπερβολή να έχουμε 3 αυτοκίνητα 2 άνθρωποι. Απλώς δεν βιάζομαι να φύγει αύριο, κοιτάζουμε με την ησυχία μας τι υπάρχει.