Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
rx8_drifter έγραψε:Τώρα που το είπες εντυ, γιατί μέσα σε ολα τα συγκαμμενα που γράφεις καμιά φορά λες και κάτι της προκοπής, τελευταίο Αρκά διαβάσαμε?

Προσπαθώ να πιστέψω αυτό που διαβασα :dizzy:

νταξει... ο τυπος εχει γινει τοξικος πλεον. Εχει ξεφυγει... και γενικα οσο πλησιαζουμε στις εκλογες θα οξυνεται το τοπιο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
rx8_drifter έγραψε:Τώρα που το είπες εντυ, γιατί μέσα σε ολα τα συγκαμμενα που γράφεις καμιά φορά λες και κάτι της προκοπής, τελευταίο Αρκά διαβάσαμε?

Σε ποιό αναφέρεσαι;
Άβαταρ μέλους
By g8777
drdino έγραψε:

Σε ποιό αναφέρεσαι;

Εικόνα

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:
drdino έγραψε:

Σε ποιό αναφέρεσαι;

Εικόνα

:inlove:

Παλιό.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#564252 Το πρόβλημα του Αρκά είναι ότι έχει γίνει υπερβολικά προβλέψιμος και μονόχνωτος με αποτέλεσμα να χάνεται η όποια 'ψυχαγωγική' αξία του.

Ακόμα και οι κομματοφρουροί και κομματοχουλιγκάνοι που κάνουν share τα σκίτσα του στο φβ νομίζω έχουν αρχίσει να βαριούνται.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#564253 @g: παλιό είναι αυτό, πού το θυμήθηκαν;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:+ Αρκάς

#algos

Ναι έχουμε γκώσει στα ποστάκια "γιατί δε λέει για τη ΝΔ ο Αρκας", sure.

#dynamite
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:@g: παλιό είναι αυτό, πού το θυμήθηκαν;
Τσιτσιπας κλπ;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:+ Αρκάς

#algos

Ναι έχουμε γκώσει στα ποστάκια "γιατί δε λέει για τη ΝΔ ο Αρκας", sure.

#dynamite

Ο Αρκάς τουλάχιστον δεν προσπαθεί να κοροϊδέψει 5χρονο ότι 'τα χώνει και στη ΝΔ'.
Άβαταρ μέλους
By g8777
drdino έγραψε:@g: παλιό είναι αυτό, πού το θυμήθηκαν;

Η αλήθεια είναι ότι ο πολυγραφότατος Αρκας μας έχει κάνει να χάσουμε τη μπάλα με το τι είναι πρόσφατο η όχι. :lol:
Εγώ πρώτη φορά το είδα τώρα να κυκλοφορεί. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Ο Αρκάς τουλάχιστον δεν προσπαθεί να κοροϊδέψει 5χρονο ότι 'τα χώνει και στη ΝΔ'.

Άρα η αναφορά σου στον Αρκά ήταν 100% άσχετη από όλες τις πλευρές σε αυτό που έγραψα.
Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση, συνέχισε την υπέροχη δουλειά που κάνεις.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#564264 Αυτό που έγραψες ήταν ένα κωλοτσούξιμο επί προσωπικού.
Και μια συνταγή για ραπανάκια να έβαζα δεν θα άλλαζε κάτι.

Ο Αρκάς ήταν το πιο κοντινό στο #algos.

Πες τώρα κανά ψέμα για λουιβιτο για να μην πάει τζάμπα το guest.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#564270 Προσωπικά ό,τι γράφω αναφορικά με τον έντυ είναι προσπάθεια να τον βοηθήσω, γιατί όπως έχω γράψει πολλάκις, είναι από τους αγαπημένους μου χρήστες και πιστεύω ότι αδικεί συστηματικά τον εαυτό του. Είναι πολύ έως εντελώς απίθανο να μαλλιοτραβηχτώ μαζί του (αλλά και με οποιοδήποτε άλλο χρήστη), ειδικά για παρόμοιου είδους θεματολογία.

Αναφορικά με τον αρκέηντιαν, η γκρίνια μου (δεν μπορώ να πάρω στο λαιμό μου άλλους) αφορά ξεκάθαρα την πρόδηλη κομματικοποίησή του και την κατακόρυφη πτώση στην ποιότητα του περιεχομένου του. Δεν αφορά άλγος, αλλά απογοήτευση και στεναχώρια για το κλείσιμο της καριέρας του, ήτοι στεναχωριέμαι για λογαριασμό του, και το κάνω γιατί σέβομαι την ιστορία του, εν αντιθέσει με luckηδες.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#564271 @ EDDIE_147
Ο μόνος που έχει νιώσει τσούξιμο, οπως αρνείσαι να αντιληφθείς, στις τελευταίες σελίδες είναι εσύ.
Απλά έλεγα στον diplomat ότι ο λόγος που σε τσούζει το Luben είναι προσωπικό σου θέμα που δε μας αφορά, το να floodάρεις
το forum επ αυτού είναι κάτι το αχρείαστο.

Άνοιξε τώρα τα τεφτέρια για επιθέσεις επι προσωπικού με μητρικά γάλατα γιατί μόνο για τέτοια είσαι.

@diplomat
Προφανώς και ο Αρκάς δεν έχει την παραμικρή συνάφεια με την προηγούμενη κουβέντα.
Τα του Αρκά είναι υπαρκτά και περιφέρονται στη Βουλή, και ό,τι πει κανείς είναι για αυτά και όχι γιατί δεν χτυπά τη ΝΔ. Αντίθετα εδώ και 2 σελίδες ασχολούμαστε με πλήρως αποδεκτό ποστάκι και η καούρα είναι για κάτι που δεν υπάρχει και ωχ τι κακό που πάθαμε.