- 04 Φεβ 2019, 12:54
Ξανακάνω highjack το θέμα (γιατί αν έχω καταλάβει κοιτάμε τα ίδια αυτοκίνητα με τον Κώστα, επιπλέον, και οι δύο αγοράζουμε για... την γυναίκα!

)..
Έχω αρχίσει και απελπίζομαι πάντως, γιατί:
-Τα σούπερμίνι είναι λύση ανάγκης και δεν έχουν την ίδια ποιότητα στο εσωτερικό σε σχέση ακόμη και με τα B-SUV (500X, C3 Aircross, κλπ).
-Τα B-SUV αν βάλεις σοβαρό εξοπλισμό, εκτοξεύονται σαν τιμή.
-Τα C-SUV είναι απλά απλησίαστα (και τα περισσότερα δεν μας αρέσουν, ούτε μας χρειάζονται)
-Τα απλά C-segment πουλάνε όλο και λιγότερο και συχνά δεν έχουν τις ίδιες επιλογές σε εξοπλισμό, αλλά πλέον είναι η τελευταία μου ελπίδα μπας και βρούμε κάτι καλό. Θα ρίξω μια ματιά στο 308 φυσικά, ενώ δεν μου κάνει κλικ το Renault, και δεν ξέρω πότε θα έρθει η νέα Corolla (που αναμένω να είναι πανάκριβη, ειδικά σε hybrid που μου αρέσει πολύ). Εννοείται VAG άκυρο μιας και μιλάμε για αυτόματο, Mercedes με τίποτε, BMW βγαίνει ακριβά αν βάλεις 1-2 απαραίτητα εξτρά έφτασες γρήγορα σε τιμές για άλλα πορτοφόλια...
Ρίχνω ματιές και προς τα V40 για να γουστάρει ο popolaros, μεταχειρισμένα μπας και βρω κάτι καλό, αλλά και εκεί βλέπω μεγάλες ελλείψεις στον εξοπλισμό και επίσης δεν έχω ιδέα τι παίζει με το αυτόματο κιβώτιο. Ξαναλέω, η βενζίνη και το αυτόματο είναι μη διαπραγματεύσιμα. Ιδανικά το αυτόματο να είναι με μετατροπέα ροπής, ενώ οτιδήποτε VAG έχει απορριφθεί λόγω αυτού (κάποια και για άλλους λόγους...).