Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
citastak έγραψε:
Asimov έγραψε:Μηχανάκι, αυτή η μάστιγα

Πήγα και στάθηκα δίπλα του. Πολύ χαμηλο για μηχανάκι εκτός αν είναι κανένα Τσαλι. Επίσης πως και δεν άφησε χρωμα/ δεν έφτασε το δικό μου.
Σκάτε ΟΛΕ

< >

Δεν ειναι μηχανακι. Καροτσι -πλατφορμα σαν αυτα που εχουν οι ρακοσυλλεκτες.
Άβαταρ μέλους
By georgex72
#562825 Εχει λιγο κοκκινο χρωμα χαμηλα στο φτερο....
Λογικα πορτα δεν χρειαζεται να αλλαξεις... επισκευαζεται...

Εμένα η σύζυγος κατάφερε να κάνει αυτό...η μπροστινή πόρτα σώθηκε....η πίσω πάει για αλλαγή...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Νίκος Παππάς έγραψε:
citastak έγραψε:
Asimov έγραψε:Μηχανάκι, αυτή η μάστιγα

Πήγα και στάθηκα δίπλα του. Πολύ χαμηλο για μηχανάκι εκτός αν είναι κανένα Τσαλι. Επίσης πως και δεν άφησε χρωμα/ δεν έφτασε το δικό μου.
Σκάτε ΟΛΕ

< >

Δεν ειναι μηχανακι. Καροτσι -πλατφορμα σαν αυτα που εχουν οι ρακοσυλλεκτες.

Αρκετά πιθανό :)
Άβαταρ μέλους
By citastak
#562877 Πέρναγα από ένα στενό και μια κυρία πέρασε και μου κοπάνησε τον καθρέπτη. Και φυσικά σηκώθηκε και εφυγε. Ευτυχώς μόνο γρατζουνιές.
Τα έχω πάρει κρανίο. Μέσα σε 2 μέρες μας έχουν καταγδάρει.
Δεν ξέρω αν θέλω να το φτιάξω. Σκέφτομαι ότι θα ξαναγίνει και πάλι θα πληρώνω. Από την άλλη δε μου αρέσει το αυτοκίνητό μου να είναι έτσι
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#563112 Ρε τον λέοντα, έχει σημαδέψει το φόρουμ κανονικά. :inlove:

Παίζει να έχω προτείνει το fr (με τρέηλερ πρόταση το 150άρι) σε τρεις - τέσσερις φίλους που ψάχνονται ΑΤΜ. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#563117 Από τα αυτοκίνητα που πραγματικά μεταμορφώνονται με 2-3 στοιχεία εξοπλισμού. Εάν υπολογίσει κανείς ότι προσφέρεται σε νορμάλ τιμές και με τοπ μοτέρ και όχι μόνο 1000-1200αρια 3κύλινδρα τότε we've got a winner.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
diplomat έγραψε:Ρε τον λέοντα, έχει σημαδέψει το φόρουμ κανονικά. :inlove:

Παίζει να έχω προτείνει το fr (με τρέηλερ πρόταση το 150άρι) σε τρεις - τέσσερις φίλους που ψάχνονται ΑΤΜ. :lol:

Βέβαια μόνο τα fr-cupra είναι ωραία σαν σχέδιο και εμφάνιση
Τελευταία επεξεργασία από thanasisr16 και 28 Ιαν 2019, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sargus
#563128 Μπα, εμένα όλα μου αρέσουν. Είναι ωραίο σχέδιο το άτιμο. Απλό, κλασικό, διαχρονικό.
Θα το περιέγραφα (αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο δηλ.) με την Αγγλική έκφραση "easy on the eyes"!
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
sargus έγραψε:Μπα, εμένα όλα μου αρέσουν. Είναι ωραίο σχέδιο το άτιμο. Απλό, κλασικό, διαχρονικό.
Θα το περιέγραφα (αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο δηλ.) με την Αγγλική έκφραση "easy on the eyes"!

Το αντίθετο από το civic σου :lol:
Όχι αντίθετο ως προς την ομορφιά,αλλά στο απλό και κλασσικό.Εσυ από όπου περνάς θα προκαλείς κεφαλογυρίσματα :metalo: :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By sargus
#563144 Όντως! Ακριβώς το αντίθετο σε αυτό το θέμα.
Και σκέψου ότι είμαι τύπος "leon" στη ζωή μου και όχι "civic" αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα και πήρα το civic!
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#563147 Πρωινό γρήγορο πλύσιμο, μετά από μήνα με χιόνια και βροχές, να φύγουν τα πολλά

(Νομίζω απ' τις πιο κολακευτικές γωνίες για Ε90 με μίζερες 16άρες ζάντες)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
sargus έγραψε:Όντως! Ακριβώς το αντίθετο σε αυτό το θέμα.
Και σκέψου ότι είμαι τύπος "leon" στη ζωή μου και όχι "civic" αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα και πήρα το civic!

Αλλά σε ανταμοίβει το ότι είναι ξεχωριστό και μετά από 10 χρόνια και πάλι θα είναι ιδιαίτερο σαν σχέδιο