Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By edmond
Anonymous Founder έγραψε:Φαντάζομαι ήδη την εικόνα να πάω στην αντιπροσωπεία με την 1 και να φεύγω με το C3, έστω κι αν θα το οδηγεί άλλος...
:s_shout :s_shout

Καταλάβαμε Γρηγόριε :iconcool: (χρόνια πολλά btw).
Οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί :shifty:

καποιοι τις αποφασεις που θα παρθουν τις ειχαν μαντεψει ενα χρονο πριν. :shifty:

πολυχρονος Γρηγορη!
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#562925 Συνέχεια στο serial...Subaru XV 1,6 cvt AWD. :dizzy:
Κάναμε 100 χμ περίπου χθες .
Εντάξει τι να πω ...ΑΜΑΞΑΡΑ. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ο κινητήρας.Ακόμα και το CVT μου άρεσε έτσι όπως το έφτιαξαν στη SUBARU.Πολύ καλύτερη λειτουργία από το τραγικό Lexus NXh που είχα οδηγήσει παλιότερα.
Το καινούριο σασί του 2019 φοβερό.Εκτός από το πολύ ωραίο design ,άρεσε και στη γυναίκα :inlove: , το αμάξι είναι βράχος.Η λειτουργία των αναρτήσεων φοβερή.Απίστευτα άνετο και με ελάχιστες κλίσεις και φοβερό έλεγχο του αυτοκινήτου,χωρίς να το νιώθεις πλαδαρό.Και όλα αυτά με 22cm απόσταση από το έδαφος.Βγήκα και σε κάτι χωράφια ,με νεροφαγώματα επίσης δεν κατάλαβε τίποτα.Υπάρχει επίσης Χmode & hill descent.
Το εσωτερικό πολύ ωραίο επίσης.Πολύ καλά υλικά και συμπαθητικό design.Πολύ άνετα καθίσματα
και μεγάλοι χώροι.Το πορτ μπαγκαζ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αλλά οι πολλαπλοί και η τετρακίνηση έχουν το τίμημα τούς,ενώ και η εξάτμιση έχει σηκωθεί αρκετά ψηλά προφανώς για να αυξηθεί η γωνία διαφυγής.
Γενικά σου έβγαζε μία αίσθηση ποιότητας το αυτοκίνητο,ενώ ήταν αγχολυτικό στην οδήγηση.Ο συνδυασμός CVT και τετρακίνησης σε αφήνει να παίζεις μόνο με το γκάζι αδιαφορώντας για την επιφάνεια του δρόμου ,αν βρίσκεσαι υπό κλίση ή οτιδήποτε άλλο.
Το πρόβλημα είναι ο κινητήρας. Είναι οριακός για το αυτοκίνητο αλλά το CVT βοηθάει αρκετά.
Ένιωσα οτι δυσκολεύεται περισσότερο στις επιταχύνσεις από στάση,στις ρεπρίζ μου φάνηκε πιο ζωντανό.Στην ΑΟ με 140- 150 πάει άνετα με απόλυτη ησυχία .Από εκεί και πάνω όμως δυσκολεύεται αρκετά. Εγώ το ένιωσα έντονα μιας και η διαφορά με το A5 είναι χαοτική.Στην αντιπροσωπεια μου είπαν οτι θέλει λίγο συνήθεια το CVT και καλό θα ήταν να πάω ένα Test Drive μαζί τους για να μου δείξουν ορισμένα πράγματα. Σημειώνω εδώ ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή κινητήρα ο δίλιτρος δεν εισάγεται και δεν υπάρχει χειροκίνητο,μoνο cvt.
Το άλλο πρόβλημα είναι οτι πλέον βγαίνουμε εντελώς εκτος budget.To subi κάνει 28Κ με καλό εξοπλισμό βέβαια.Έχει τα πάντα εκτός απο ηλιοροφή.
Πήγαμε μετα να δούμε το 500Χ και ξενέρωσα τελείως .Πολύ χειρότεροι οι χώροι,ειδικά τα καθίσματα μου φάνηκαν πολύ στενά,το εσωτερικό έδειχνε φτηνιάρικο σε σχέση με το Subaru...Βέβαια με LED ,ηλιοροφή 1,3Τ 150ps DCT βγάινει 25Κ. Από το λίγο που οδήγησα βέβαια είναι πολύ σφιχτό ουσιαστικά ξεχνάς οτιδήποτε εκτός δρόμου.
Αυτά ακούω απόψεις.
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#562928 Κωστή από την στιγμή που σας άρεσε το Σκουμπι και για να το συζητάς την αντέχεις την υπέρβαση του μπάτζετ, είναι προφανές νομίζω.

Ειδικά αφού και το 500Χ δεν σας τρέλανε.

Αμάξι για γρήγορα ταξίδια έχεις, αυτό θα εξυπηρετεί την γυναίκα, αν της αρέσει περισσότερο νομίζω ότι λήγει το θέμα.

Απλά όταν θα το οδηγείς εσύ θα σκέφτεσαι τα παραπάνω

Από το Mi A1.
Εδιτ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν φέρνουν το διλιτρο μοτέρ η γιατί δεν έβαλαν τον 1,6Τ που έχουν.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#562929 Ο 1,6Τ του Levorg σίγουρα λόγω ρύπων.
Για τον δίλιτρο τώρα η επίσημη δικαιολογία είναι πάλι οι ρύποι αλλά το Forester πωλείται κανονικά με δίλιτρο...
Το άλλο περίεργο είναι ότι στην Ευρώπη δεν έχει έρθει ακόμα το νέο forester που έχει την ιδια πλατφόρμα με to XV ,αλλα το παλιότερο μοντέλο που έχει και αυτό τιμή 28Κ ,όπως το XV ,αλλά δίλιτρο με παρόμοιο εξοπλισμό. :dizzy:
Απλά δεν αρέσει στη γυναίκα... :twisted:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#562930 28Κ γι αυτο? Οσο καλο και να ειναι βαζει αυτογκολ απο τα αποδυτήρια μ αυτο το μοτορι.

Εικόνα

Ρυποι 145??? :dizzy:

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#562933 Κωστή, τα δύο αυτοκίνητα τα χωρίζει χάος! Αν μπορείς να πάρεις το Subaru, πάρτο, είναι αμαξάρα.
Από εκεί και μετά, το 500Χ να ξέρεις θα είναι πολύ πιο οικονομικό, και σε αγορά και σε χρήση (συντήρηση, κατανάλωση).
Αλλά προφανώς, σε σχέση με το Subaru είναι κουβαδάκι.
Άβαταρ μέλους
By fot
#562944 Εμένα δεν μου φαίνεται άσχημη ιδεα ο 1.6 για μέσα στη πόλη και χαλαρά ταξίδια. Ίσα ίσα, πολύ αξιόπιστος θα είναι στα συνεχή σταματά ξεκινά και αφού σου δίνει το αυτοκίνητο τόσα αλλά όπως πχ άνεση... γιατί όχι;

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#562987 Η αλήθεια είναι πως το εν λόγω μοτορι χαντακωνει το πολυ καλο κατα τα άλλα σύνολο και τα 14 δευτερόλεπτα ειναι κάπως τραγικά.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
mirage έγραψε:Η αλήθεια είναι πως το εν λόγω μοτορι χαντακωνει το πολυ καλο κατα τα άλλα σύνολο και τα 14 δευτερόλεπτα ειναι κάπως τραγικά.

Ε, ναι ρε παιδιά. Και σε αυτήν την τιμή, ε;
Άβαταρ μέλους
By g8777
KiloMeater έγραψε:Ναι
Άμα δε σου αρέσει , κανένα θεμα, μη το αγοράσεις .

Καί όμως έχει δίκιο ο Διάκος. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#562995 Τα 14 όντως ακούγονται κάπως,αλλά έχουν να κάνουν με το πρόγραμματισμο του cvt.
Αν πατάς φρένο στην εκκίνηση και δώσεις γκάζι, πέφτει 1.5 sec.Κατι σαν ,launch.
Είναι θέμα πάντως οι επιδόσεις.Δεν αντιλέγω.
Από την άλλη δε νομίζω ότι το 0-100 είναι τόσο σημαντική μέτρηση ,ειδικά για τέτοιο αυτοκίνητο.Οι ρεπριζ είναι πολύ σημαντικές.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#562998 Οι οποίες ρεπριζ είναι ικανοποιητικές;
Δεν το γνωρίζω, αλλά ατμοσφαιρικό μοτέρ 1.600cc, μάλλον σε τραγικές θα πόνταρα.