< >
< >
Με το ζορι βολευτηκα στη θεση οδηγησης, για να συνδυασω τιμονι και καθισμα ωστε να μην βρισκουν τα γονατα και να βλεπω τον πινακα οργανων.

JasonLouk έγραψε:Γιατί τόσο τεράστια απαίτηση για ski hatch? Μαγνητικές μπάρες οροφής για όσες φορές χρειαστεί δεν αρκούν?
King Alexander έγραψε:Εγώ απορώ γιατί δεν το αποφασισες ακόμα για το ,i30. Βρήκες όσα το δυνατόν περισσότερα έχει η κατηγορία, με επιπλέον εργονομικό κάθισμα, πολυετή εγγύηση, πλήρες εξοπλισμό ασφαλείας (που ήταν το ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ κριτήριο αγοράς, για είναι ασφαλής η κόρη και η οικογένεια) .
Δεν τα βρήκες όλα αυτά στη μικρότερη κατηγορία και έψαξες, καλώς, στη μικρομεσαία.
Τι σε προβληματίζει, ότι ξεπέρασες την αρχική τιμή που στοχευες;
Υ.Γ. αν θέλεις να είναι και ευχάριστο στην κόρη σου, αποφασίστε τι χρώμα της αρέσει ( ελπίζω όχι ροζ , θα το χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια) .
NickTG έγραψε:Δεν ξέρω αν έχουν τίποτα διαφορές σε τιμές και εξοπλισμό αλλά μπορείς να δεις και το ΚΙΑ Ceed.
kantoniou έγραψε:Μεταξυ i30 Dist και Ceed Premium (τοπ εκδοσεις) το Hyundai ειναι πιο φθηνο και εχει το "ski through", εργοστασιακους αισθητηρες σταθμευσης και οθονη 8" αντι 7". Το Ceed εχει ρεζερβα αντι για κιτ και τα +2 χρονια εγγυηση. Σε αυτη την εκδοση, παω για το i30.
Στις επομενες εκδοσεις (Style vs Uptown) η τιμολογιακη διαφορα κλεινει, ο εξοπλισμος ειναι ιδιος (πλην οθονης) και το Ceed με την εγγυηση και τη ρεζερβα ειναι μαλλον προτιμοτερο.
g8777 έγραψε:
ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ
KiloMeater έγραψε:Οι φωτό παραπάνω πρέπει να ειναι λίγο παραπλανητικές
Αν και δεν εχω μπει στο 308 , η λογική με τα μικρά τιμονακια ειναι οτι βλέπεις τον πίνακα οργάνων απο πάνω και όχι μέσα απο αυτα
Η γωνία λήψης ειναι κάπως, εκτιμώ οτι τραβήχτηκαν απο το ύψος στήθους
Asimov έγραψε:g8777 έγραψε:
ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ
Δεν είναι για σένα
Asimov έγραψε:
Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]