Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
rx8_drifter έγραψε:Για τον Θέμο η κουβέντα παλικαρι, άσε αυτά τα αφοριστικα και την μπάλα μέσα στο γήπεδο πλζ.

Πού σπούδασες εσύ παλικάρι μου; Για καμιά μΠάτρα σε κόβω, τίποτε άριστο® δεν έχει το ποστ σου. :s_omg :x

:s_dance
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Hellenic tifosi έγραψε:Συλλυπητήρια στους οικείους του, και λήγει εκεί.

+σκατόμυαλοι φασίστες που βρίζουν το νεκρό Φύσσα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#562347 To έχουμε σκίσει στην ισαπόσταση πάντως... Ο Φύσσας δεν είχε πειράξει κανέναν μέχρι που τον καθάρισε ο χρυσαυγίτης. Ο Θέμος είχε σπείρει μίσος και το κακό συναπάντημα για χρόνια. Μια ματιά στα σχόλια του Πρώτου Θέματος θα σας πείσει.

Από εκεί και μετά, κακώς ασχολούμαστε με τον εν λόγω, έστω και μετά θάνατον... Δυστυχώς για όλους μας, "το έργο του" θα παραμείνει, μιλώ για τον οχετό που πούλησε και πουλάει το Πρώτο Θέμα.

Το μόνο κρίμα είναι πως ο εν λόγω, θα μπορούσε να είχε διαφορετική πορεία (αν το ήθελε). Δεν το θέλησε και γι' αυτό ακούγονται και γράφονται αυτά με το θάνατό του. Ο καθένας όπως στρώσει θα κοιμηθεί.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#562348 Στο κούφιο μυαλό αυτού που είχε βρίσει μπορεί να είχε πειράξει.

Και δεν είναι ισαπόσταση αλλά αρχή του να σέβεσαι κάποιον που έχει πεθάνει και για τον οποίο δεν έχει νόημα η κριτική.
Το τι ήταν ο μακαρίτης, τι δημοσιογραφικό προϊόν παρήγαγε και τι γενικότερο ρόλο έπαιζε το ξέρουν όλοι.
Πολύ περισσότερο αυτοί που έσπευσαν να του κάνουν την αγιογραφία.

Τα άλλα είναι θέμα χαρακτήρα του καθενός.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:To έχουμε σκίσει στην ισαπόσταση πάντως... Ο Φύσσας δεν είχε πειράξει κανέναν μέχρι που τον καθάρισε ο χρυσαυγίτης. Ο Θέμος είχε σπείρει μίσος και το κακό συναπάντημα για χρόνια. Μια ματιά στα σχόλια του Πρώτου Θέματος θα σας πείσει.

.

«Θέλω να γίνουν όλο τους σε χέρι ενός αναρχικού
ή το αίμα που τρέχει, ενός μπάτσου νεκρού.
Μια θηλειά στο λαιμό, κάθε […] κι αλήτη, ή μια σφαίρα καρφωμένη σε κεφάλι ασφαλίτη.»

Πόσες φάπες θα σου ρίξω αυτή την εβδομάδα μικρέ μου φίλε ; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#562352 Σοβαρα τωρα;

Ολος ο Ποινικος Κωδικας aka Θεμος vs Φυσσα;

:lol:

Για να καταλαβεις, καποιος γραφει ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΟΣΕΤ αλλα whataboutism The Doors /The End.

ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧA
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
red_monster έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:To έχουμε σκίσει στην ισαπόσταση πάντως... Ο Φύσσας δεν είχε πειράξει κανέναν μέχρι που τον καθάρισε ο χρυσαυγίτης. Ο Θέμος είχε σπείρει μίσος και το κακό συναπάντημα για χρόνια. Μια ματιά στα σχόλια του Πρώτου Θέματος θα σας πείσει.

.

«Θέλω να γίνουν όλο τους σε χέρι ενός αναρχικού
ή το αίμα που τρέχει, ενός μπάτσου νεκρού.
Μια θηλειά στο λαιμό, κάθε […] κι αλήτη, ή μια σφαίρα καρφωμένη σε κεφάλι ασφαλίτη.»

Πόσες φάπες θα σου ρίξω αυτή την εβδομάδα μικρέ μου φίλε ; :inlove:

Σοβαρά ε; :lipsealed:

Ε τότε, καλά του κάνανε, μην το συζητάς! :s_omg

:s_shout :s_shout

Άριστο® ποστ! :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:Τελικά δεν εντοπίζεται μόνον πρόβλημα στην ελληνική γλώσσα, αλλά και στην αναλυτική σκέψη... :s_wacko

:vava:

Και παρόλα αυτά σε κάθε ευκαιρία σε γλεντάω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
g8777 έγραψε:Εικόνα

Δεν είναι whataboutism, ούτε σύγκριση ούτε δεν ξέρω τι άλλο φαντασιώνεσαι.
Γενική θέση απέναντι σε κάποιον που πέθανε.

Είτε είναι δημοσιογράφος που τα έπαιρνε από το απέναντι καφενείο από αυτό που υποστηρίζω, είτε κάποιος που έκανε εγκλήματα με ιδεολογική ομπρέλα, είτε δικτάτορας, είτε βασανιστής της χούντας, είτε είναι αγέννητο παιδί.

Το τι έκανε καθένας είναι γνωστό.
Το χέσιμο στον τάφο νεκρού είναι κάποιου είδους φετίχ που δεν μπορώ να καταλάβω.

Αν δεν ασπάζεσαι αυτή τη μικροαστική® άποψη --> παίζεις διαγωνισμό χεσίματος με τον κάθε πυροβολημένο που θεωρεί άξιο χεσίματος μετά θάνατον όποιον γουστάρει.

Καλή διασκέδαση και τραβήξτε καζανάκι όταν τελειώσετε. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
red_monster έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Τελικά δεν εντοπίζεται μόνον πρόβλημα στην ελληνική γλώσσα, αλλά και στην αναλυτική σκέψη... :s_wacko

:vava:

Και παρόλα αυτά σε κάθε ευκαιρία σε γλεντάω :hmmm:

Μα φυσικά, το δίχως άλλο...
:s_empathy
:s_thumbsup

Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι λιγότερο από έναν τόσο λαμπρό (παν)επιστήμονα. :s_blush
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#562364 Υποδειγματική και η ανακοίνωση του Τσίπρα:

Ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της Αριστεράς και εμού προσωπικά. Η ζωή κι ο θάνατος όμως, έχουν τους δικούς τους κανόνες που επιβάλλουν τον σεβασμό πάνω και πέρα από διαφορές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους φίλους και τους συνεργάτες του".
Άβαταρ μέλους
By Serf
Corto Maltese έγραψε:Δίπλωματ δε σε είχα για τόσο ποτισμένο μέχρι το μεδούλι στον μικροαστισμό. Πέθανε κάποιος; Είναι η ώρα του απολογισμού. Αν αυτός είναι παντελώς αρνητικός, κρίμα αλλά είχε 61 χρόνια να αλλάξει το πρόσημο

Συμφωνώ απόλυτα. Όπως πλέκουμε το εγκώμιο (θετικός απολογισμός) κάποιου που προσέφερε στην χώρα/στους πολίτες αυτής/στην κοινωνία όταν αποδημήσει, είναι απόλυτα λογικό να αναφερθούν τα αρνητικά κάποιου (αρνητικός απολογισμός), το πως επηρέασε αρνητικά μια κοινωνία, κτλ όταν αποδημήσει.

Δηλαδή όταν αφήσει το μάταιο τούτο κόσμο ο Τσοχατζο, θα πρέπει να πούμε:

"Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπήρξε ένας αμφιλεγόμενος πολιτικός. Η ζωή κι ο θάνατος όμως, έχουν τους δικούς τους κανόνες που επιβάλλουν τον σεβασμό πάνω και πέρα από διαφορές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους φίλους και τους συνεργάτες του".

???

Και όλα καλά; Λαμόγιο/κλέφτης ήταν; Δε θα πρέπει να το αναφέρουμε για να μην προσβάλουμε τον νεκρό;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#562373 Εχει μια σπάνια ομορφιά το να κανεις μαζεμένη την κριτική αυτή τη μέρα που πεθαίνει ο άλλος.

Δεν μίλησε κανείς για εξαγνισμό, αγιοποίηση η δεν ξέρω γω τι άλλο serf.
Για σεβασμό στο θάνατο κάποιου έγινε λόγος αλλά φαίνεται ότι αυτό ήταν εκτός ύλης για κάποιους.