Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Deleted User 1 έγραψε:Δε γουστάρω μία για το ποστάκι μου αλλά δεν κρατιέμαι...

Είστε τέρμα υποκριτές γιατί η πολιτική σας ορθότητα περιορίζεται στις ιδεολογίες σας. Όταν χλευάζουν τίποτα άλλους νεκρούς που ήταν του γούστου σας ωρύεστε δίχως αύριο. Θλιψιc. :thumbsdown:

Έχεις δίκιο.

Από την άλλη, είναι πολύ θλιβερό να βλέπεις στα συλλυπητήρια να επαινούν και το χυδαίο έργο του. Μπορείς πολύ απλά να συλληπηθείς τους δικούς του, όμορφα και ευγενικά(όπως η ανακοίνωση του Ποταμού), χωρίς να αποθεώνεις και την πορεία του(όπως Αδωνις, Σαμαρας, και λοιποί).
Άβαταρ μέλους
By junior gt
g8777 έγραψε:Κανονικα σε κατι τετοιες στιγμες οι κανονες λενε οτι αν δεν εχεις να πεις κατι καλο, μην πεις τιποτα.

Αυτό μόνο και μέχρι εκεί.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο γι'αυτό τον άνθρωπο που ήταν το απόλυτο τίποτα.
Τίποτα από αξιοπρέπεια,
τίποτα από αρχές,
τίποτα από ιδεολογία,
τίποτα σαν άνθρωπος γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
junior gt έγραψε:
g8777 έγραψε:Κανονικα σε κατι τετοιες στιγμες οι κανονες λενε οτι αν δεν εχεις να πεις κατι καλο, μην πεις τιποτα.

Αυτό μόνο και μέχρι εκεί.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο γι'αυτό τον άνθρωπο που ήταν το απόλυτο τίποτα.
Τίποτα από αξιοπρέπεια,
τίποτα από αρχές,
τίποτα από ιδεολογία,
τίποτα σαν άνθρωπος γενικότερα.

Σεβομαι την αποφαση σου Τζουνιορα. Μην πεις τιποτα Τζουνιορα.
Εικόνα

Τζουνιορα, μονο να, παρε ενα μαντηλι να σκουπισει τα δακρυα του ο Στελιος Μαιστρελλης για το κλεμμενο του 2003. :s_cry

Μερικοι βλεπεις δεν το ξεπερεσαν ποτε.

:s_cry :s_cry :s_cry
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#562303 Όχι διπλωμάτη μου, να με συμπαθας, αλλά αυτοί που γράφουν τις αγιογραφίες για τον Θέμο, δεν το κανουν για να ριξουν μπανανοφλουδες στον Τζι και στον τρίφτη του κάθε φόρουμ. Ειλικρινά δλδ, απορώ πως σου ήρθε αυτό το σενάριο και το πιστεύεις κι ολας :roll:
Όλοι αυτοί τον έχουν περί πολλού γιατι ήταν απ τους πιο χρήσιμους στο πανηγύρι που είχε στηθεί, με το αζημίωτο.

Αν λοιπόν κάτι δεν πρέπει επ ουδενί να περάσει είναι η εν γένει αξιοποίηση και το ξέπλυμα αυτής της συνομοταξίας.
Αν εσένα αυτό σου φαίνεται δευτερεύον, λυπάμαι αλλά εγώ προσωπικά το να κρατάς ίσες αποστάσεις όταν έχεις απέναντι σου τέτοιες τακτικές είναι λάθος.
Προφανώς μπορείς να τα προσπεράσεις όλα και να μην ασχοληθείς καθολου Αλλά όχι και να κατηγορουμαστε για υποκρισία :)
Άβαταρ μέλους
By diplomat
rx8_drifter έγραψε:Όχι διπλωμάτη μου, να με συμπαθας, αλλά αυτοί που γράφουν τις αγιογραφίες για τον Θέμο, δεν το κανουν για να ριξουν μπανανοφλουδες στον Τζι και στον τρίφτη του κάθε φόρουμ. Ειλικρινά δλδ, απορώ πως σου ήρθε αυτό το σενάριο και το πιστεύεις κι ολας :roll:

Κι όμως, ακούγοντας λίγο το σχετικό ράδιο (θα ζητήσω βαρέα από τον τζι), επιβεβαιώνεται αυτό το σενάριο, βγάζοντας στη σέντρα σχόλια που δεν άρεσαν στα σόσιαλ μύδια.

Απροπό, για τους αγιογράφους πολιτική ιδιότητας, προφανώς η μπανανόφλουδα δεν αφορά τον ίδιο στόχο, αλλά τους αντιπάλους τους, χτίζοντας το προφίλ του ορκισμένου κριτή των δεύτερων.
Άβαταρ μέλους
By g8777
diplomat έγραψε:Κι όμως, ακούγοντας λίγο το σχετικό ράδιο (θα ζητήσω βαρέα από τον τζι), επιβεβαιώνεται αυτό το σενάριο, βγάζοντας στη σέντρα σχόλια που δεν άρεσαν στα σόσιαλ μύδια.

Απροπό, για τους αγιογράφους πολιτική ιδιότητας, προφανώς η μπανανόφλουδα δεν αφορά τον ίδιο στόχο, αλλά τους αντιπάλους τους, χτίζοντας το προφίλ του ορκισμένου κριτή των δεύτερων.

Πιστοι στις διδαχες του Δασκαλου. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
diplomat έγραψε:Ούτε ψόφους, ούτε επικήδειους βγήκε να γράψει κάποιος εδώ τρίφτερ. Εγώ ουσιαστικά συμφώνησα με αυτό:

Κανονικα σε κατι τετοιες στιγμες οι κανονες λενε οτι αν δεν εχεις να πεις κατι καλο, μην πεις τιποτα.

Xωρίς αλλά, εξαιρείται ο/η/το, βλέπε παραπομπή [12] κοκ. Δε βλέπω τί καλό μπορεί να βγει εάν μπεις σε τέτοια διαδικασία, αυτό είναι όλο.

Οπότε το αφήνεις έτσι και μένει τελικά η εντύπωση ότι χάσαμε το άψογο παλικάρι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#562310 Τον θυμάστε στους 4T?
[*]https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=2000&month=8&issue=280&cat=Αντίλογος&number=6980
[*]https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=2004&month=3&issue=333&cat=Αντίλογος&number=9643
[*]https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=2002&month=4&issue=305&cat=Αντίλογος&number=8188

εγώ τον συμπαθούσα γιατί δεν προσποιούνταν , έλεγε αυτός είμαι και εξαγοράζομαι αν η τιμή είναι καλή. Κάποια πράγματα τα έλεγε έξω απ'τα δόντια και για κάτι φεγγάρια είχε δώσει στήλη και μεροκάματο στον ΚΚ όταν τα τσούγκρισε με τους 4Τ . Μέχρι που τα σχόλια έγιναν υπέρ του δέοντος καυστικά και σταμάτησε να τα δημοσιεύει , αλλά νομίζω το τσεκ συνέχισε να το στέλνει κανονικά . Ο ΚΚ δεν απολύθηκε ποτέ αλλά μετά απ'αυτό πήρε το καπελάκι του έφυγε κι από εκει , είχε αξιοπρέπεια . Όλα αυτά , αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#562315 Δίπλωματ δε σε είχα για τόσο ποτισμένο μέχρι το μεδούλι στον μικροαστισμό. Πέθανε κάποιος; Είναι η ώρα του απολογισμού. Αν αυτός είναι παντελώς αρνητικός, κρίμα αλλά είχε 61 χρόνια να αλλάξει το πρόσημο
Άβαταρ μέλους
By axel12p

Αυτό δυστυχώς ισχύει εν μέρει σε αυτή την περίπτωση. Γιατί αν έχεις να πεις κάτι κακό προσβάλεις τον νεκρό, ενώ αν έχεις να πεις κάτι καλό προσβάλεις τους ζωντανούς.
Γενικά οι υπερβολές καλό είναι να λείπουν.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
axel12p έγραψε:

Αυτό δυστυχώς ισχύει εν μέρει σε αυτή την περίπτωση. Γιατί αν έχεις να πεις κάτι κακό προσβάλεις τον νεκρό, ενώ αν έχεις να πεις κάτι καλό προσβάλεις τους ζωντανούς.
Γενικά οι υπερβολές καλό είναι να λείπουν.

Συλλυπητήρια στους οικείους του, και λήγει εκεί.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
g8777 έγραψε:Για τον συγκεκριμενο οφειλουμε στην αξιοπρεπεια μας να κανουμε μια εξαιρεση και να πουμε το αυτονοητο στους Σαμαραδες. :)

Η Αξιοπρέπεια εχει νόημα οταν εφαρμόζεται καθολικά, όταν εφαρμόζεται επιλεκτικά και όποτε μας βολεύει δεν λέγεται αξιοπρέπεια, βρε άλλη λεξούλα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#562334 Κλασική αριστερή λογική.

Οι δικοί μας νεκροί είναι ιεροί οι δικοί σας εινια έτσι και γιουβέτσι
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#562336 Για τον Θέμο η κουβέντα παλικαρι, άσε αυτά τα αφοριστικα και την μπάλα μέσα στο γήπεδο πλζ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
red_monster έγραψε:
g8777 έγραψε:Για τον συγκεκριμενο οφειλουμε στην αξιοπρεπεια μας να κανουμε μια εξαιρεση και να πουμε το αυτονοητο στους Σαμαραδες. :)

Η Αξιοπρέπεια εχει νόημα οταν εφαρμόζεται καθολικά, όταν εφαρμόζεται επιλεκτικά και όποτε μας βολεύει δεν λέγεται αξιοπρέπεια, βρε άλλη λεξούλα

Μαλλον ερμηνευεις τη λεξη "αξιοπρεπεια" κατα το δοκουν, δεν νομιζω να εχεις αγνοια της ετυμολογιας της. :s_no

Πχ η αξιοπρεπεια ΜΟΥ με κανει να γονατιζω μπροστα στον Κουφοντινα και να πιανω τα τσιλιμπιθρονια μου μπροστα στον Ανθιμο. :s_roses