Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#561714 Πέρασε Φεντερερ....ΦΟΒΕΡΟΣ!
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#561745 Μου ρθε ενα ωραιο στο fb:
Πουτανα τα χεις κανει ρε Συριζα:
Οι δεξιοι τρεχουν στα συλλαλητηρια, και οι αριστεροι καθονται σπιτι να δουνε τεννις... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#561867 Δικαστήριο ΕΕ: Συνιστά το sampling παραβίαση του δικαιώματος του παραγωγού;

Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκαν οι προτάσεις του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Maciej Szpunar, στην υπόθεση δύο μελών του συγκροτήματος Kraftwerk κατά μίας γερμανικής εταιρείας παραγωγής μουσικής, της Pelham.Με τις προτάσεις του ο γενικός εισαγγελέας Szpunar προτείνει στο Δικαστήριο της ΕΕ να αποφανθεί ότι το sampling (δειγματοληψία) θα πρέπει να θεωρηθεί ότι συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων του παραγωγού φωνογραφήματος, όταν λαμβάνει χώρα χωρίς την άδειά του.Οι προτάσεις, οι οποίες δεν είναι δεσμευτικές για το Δικαστήριο αλλά συχνά υιοθετούνται στις αποφάσεις του, ενδέχεται να έχουν σημαντική επίδραση στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς το sampling αποτελεί μία ευρύτατα διαδομένη τεχνική, ειδικά σε συγκεκριμένα μουσικά είδη.

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/dikas ... -paragogoy

:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#562207 Κρίμα. Μόνο 61...
Δεν πρόλαβε να χαρεί τα εκατομμύρια.

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Άβαταρ μέλους
By g8777
#562216 Κανονικα σε κατι τετοιες στιγμες οι κανονες λενε οτι αν δεν εχεις να πεις κατι καλο, μην πεις τιποτα.

Εκτος αν μιλαμε για Θεμους. :s_roses

Στα τσακιδια, +1 στον Κορτο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By VPap
Corto Maltese έγραψε:

+1
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:Κανονικα σε κατι τετοιες στιγμες οι κανονες λενε οτι αν δεν εχεις να πεις κατι καλο, μην πεις τιποτα.

Εκτος αν μιλαμε για Θεμους. :s_roses

Στα τσακιδια, +1 στον Κορτο. :iconcool:

well... Karma is a bitch... ε g μου?
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:Δεν σε πιάνω πασά μου. :hmmm:

Καλα ασε... θα στειλω τον Κουμπιστ να στο ψυθιρισει... :lol: