Μια χαρά είναι όλα εκτός της έκπτωσης για ιντερνετ. Αγοράζεις ταμπλετ και σου δίνει και επιδότηση να πληρώσεις κάποιον να σου δείξει 5 πράγματα.
230€ + 60€ Δεν το λες και άσχημα

MIXOStsi έγραψε:Το διάβασα...
Θα το δούμε στην πράξη.
Ειδικότερα δεν μου κάθετε καλά:
"Το πρόγραμμα θα δίνει την δυνατότητα σε όσους απο τις οκτώ Περιφέρειες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, πήραν το κοινωνικό μέρισμα να πάρουν εντελώς δωρεάν laptop ή tablet και ;internet για 12 μήνες."
.....
"Ο ωφελούμενος επιλέγει υποχρεωτικά Συσκευή και Τηλεπικοινωνιακή Σύνδεση..."
Για 3G tablet θα πρέπει να βάλεις τουλάχιστον +100€ απ την τσέπη σου και το πρόγραμμα που θα σου προσφέρουν θα επιδοτείται μέχρι 31/10/15 (άρα όχι 12 μήνες)...
Αν έχουμε και ξεστοκάρισμα αρχαίων h/w κλπ, ζήτω που καήκαμε.
Βέβαια οκ, απ' το τίποτα κάτι είναι κι αυτό...
Panosss έγραψε:Προσπαθώ να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας μέσω winbank και μου βγάζει μήνυμα: 'Υπέρβαση του Μέγιστου Επιτρεπτού Ημερήσιου Ορίου Κλήσεων.'
Τι σημαίνει αυτό;
: Τι την θέλετε, είστε ο δικαιούχος, κλπ, κλπ.
) η Εφημερίδα των Συντακτών πρωτοσέλιδο με σχετικό άρθρο στο οποίο αναφέρει πως, κάποιοι προιστάμενοι ΔΟΥ, αν υπάρχει μη ληξιπρόθεσμη οφειλή, αλλά υφίστανται προφανώς οι επόμενες δόσεις ΕΝΦΙΑ, ζητάνε να εξοφληθεί το σύνολο του ποσού ΕΝΦΙΑ για να τη χορηγήσουν, αλλιώς ... καλό τέλος Φεβ 2015.
)
"Αγαπητέ κύριε/α,
Στην εγγραφή Δαπανών συμπληρώνονται τα έξοδα που εκπίπτουν όπως είναι π.χ. τα υλικά για την ατομική επιχείρηση (π.χ. αναλώσιμα, γραφική ύλη), και ως εκ τούτου καταχωρούνται στην καρτέλα "Δαπάνες".
Πάντα στην διάθεσή σας
Κέντρο εξυπηρέτησης Συναλλασσομένων Γ.Γ.Δ.Ε."
QsisVTS έγραψε:δοκίμασε στις οφειλές εκτός ρύθμισης
ArrowsFA1 έγραψε:Κατά την άποψη αρκετών (και λογίστριας που ρώτησα), στο (α) πάει οτιδήποτε για το οποίο υπάρχει ονομαστικό τιμολόγιο, ενώ στο (β) πηγαίνουν αποδείξεις λιανικής όπου δεν αναγράφεται το ΑΦΜ του λήπτη, καθώς και λογαριασμοί στο όνομα τρίτου που πάντως αποτέλεσαν έξοδο του επαγγελματία. Έτσι έκανα κι εγώ στην αρχή.
........
Τι ισχύει όμως τελικά;;;
Η προθεσμία λήγει στις 2 Φεβρουαρίου οπότε υπάρχει ακόμη χρόνος για διόρθωση.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]