Αλλά εγώ γενικά ειμαι υπέρ της ντόπιας κουζίνας στα ταξίδια οπότε ίσως να μην είμαι αντικειμενικός.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Αλλά εγώ γενικά ειμαι υπέρ της ντόπιας κουζίνας στα ταξίδια οπότε ίσως να μην είμαι αντικειμενικός.

kyr80 έγραψε:@νίκο
Αν σκεφτείς ότι περίπου 50 μέρες το χρόνο μένω Γερμανία+ κανένα μήνα συνολικά ταξίδια στην Ευρώπη, τρώω αρκετές φορές το χρόνο σε vapiano. Έχω δοκιμάσει πρακτικά τα πάντα. Σαλάτες, πίτσα, μακαρονάδες, γλυκά.
Και μάλλον δεν κατάλαβες τη σύγκριση. Δεν είπα ότι είναι junk food. Στα χρήματά τους και στη συγκεκριμένη πόλη τρως καλύτερα σε ταβερνείο.
Όπως στη Θεσσαλονίκη τρως καλύτερα σε γυράδικο παρά στα μακ. Στην Καρδίτσα τρως μπέργκερ σπέσιαλ καρδιτσιώτικο και όχι στα γκούντις κλπ κλπ

kyr80 έγραψε:Ωραία. ΑΝ είσαι τόσο συχνά, όπως είμαι και εγώ στη Γερμανία, τότε τρως σε Vapiano.
Αν πας 5 μέρες στη ζωή σου, για ποιο λόγο να το κάνεις;

CARυοθραύστης έγραψε:Τρως στα Μακ για... Να πάρεις δυνάμεις;;;
Τώρα βγάζουν νόημα όσα λες
Nikos! έγραψε:CARυοθραύστης έγραψε:Τρως στα Μακ για... Να πάρεις δυνάμεις;;;
Πες το όπως θες...τρως κάτι να στυλωθείς μετά το περπάτημα...
CARυοθραύστης έγραψε:Τρως στα Μακ για... Να πάρεις δυνάμεις;;;
GTS έγραψε:<br abp="789">Και εμενα μου φανηκε λιγο...<br abp="790"><br abp="791">Δεν υπαρχει κατι καλυτερο να φας εκει που πας; Πχ στο Ισραηλ φανταζομαι θα εχει φαλαφελ ή κεμπαμπ;
rx8_drifter έγραψε:Vapiano ---> GTP εν γενει και ειδικα ως προταση για καποιον που παει να δει για πρωτη φορα Βουδαπεστη.<br abp="719"><br abp="720">Ο Ματιας με τα βιολια την παλευει ή ειναι τουριστιλα πλεον;
Nikos! έγραψε:Τρως κάτι κολλήματα ρε παιδί μου...

Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]