Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By drdino
#55973 Εμένα πάλι μου φαινεται λίγο κάπως να προτείνεται ιταλικό εστιατόριο στην Ουγγαρία. :lol: Αλλά εγώ γενικά ειμαι υπέρ της ντόπιας κουζίνας στα ταξίδια οπότε ίσως να μην είμαι αντικειμενικός.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#55976 @νίκο

Αν σκεφτείς ότι περίπου 50 μέρες το χρόνο μένω Γερμανία+ κανένα μήνα συνολικά ταξίδια στην Ευρώπη, τρώω αρκετές φορές το χρόνο σε vapiano. Έχω δοκιμάσει πρακτικά τα πάντα. Σαλάτες, πίτσα, μακαρονάδες, γλυκά.
Και μάλλον δεν κατάλαβες τη σύγκριση. Δεν είπα ότι είναι junk food. Στα χρήματά τους και στη συγκεκριμένη πόλη τρως καλύτερα σε ταβερνείο.
Όπως στη Θεσσαλονίκη τρως καλύτερα σε γυράδικο παρά στα μακ. Στην Καρδίτσα τρως μπέργκερ σπέσιαλ καρδιτσιώτικο και όχι στα γκούντις κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#55977 +1 @ drdino
Όπως επίσης δε διανοούμαι να πάω σε ελληνικό στο εξωτερικό (ειδικά ως τουρίστας).

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#55982 Πάμε να το πάρουμε διαφορετικά γιατί δεν γίνομαι κατανοητός.

Δεν είπα ο άνθρωπος να ξημεροβραδιάζεται στο vapiano ή να φάει μόνο εκεί και πουθενά αλλού, είπα να το δοκιμάσει ως μια εναλλακτική πρόταση για ένα γρήγορο μεσημεριανό. Αυτό. Τι κόλλημα φάγατε? :lol:

Πάντως, η Ουγγαρία δεν έχει καμιά τρομερή κουζίνα. Μην πείτε το γκούλας.

Έχει γενικώς πολύ ωραία εστιατόρια με ωραίες γεύσεις και πιάτα, άλλα όχι κάτι παραδοσιακό και κλασσικό, όπως το Ελληνικό φαγητό.

Πάντως ένα εστιατόριο που έχω φάει με Ουγγρική κουζίνα στη Βουδαπέστη και ήταν καλό, είναι αυτό:
http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant ... ngary.html

Αλλά το καλύτερο το έχω φάει στα χωριά...

Αααα...κάτι εκνευριστικό είναι ότι υπάρχει τραγικός εξαερισμός της κουζίνας και τα ρούχα σου μυρίζουν "κουζίνα". Κάτι που πάντα μου κάνει αρνητική εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kyr80 έγραψε:@νίκο

Αν σκεφτείς ότι περίπου 50 μέρες το χρόνο μένω Γερμανία+ κανένα μήνα συνολικά ταξίδια στην Ευρώπη, τρώω αρκετές φορές το χρόνο σε vapiano. Έχω δοκιμάσει πρακτικά τα πάντα. Σαλάτες, πίτσα, μακαρονάδες, γλυκά.
Και μάλλον δεν κατάλαβες τη σύγκριση. Δεν είπα ότι είναι junk food. Στα χρήματά τους και στη συγκεκριμένη πόλη τρως καλύτερα σε ταβερνείο.
Όπως στη Θεσσαλονίκη τρως καλύτερα σε γυράδικο παρά στα μακ. Στην Καρδίτσα τρως μπέργκερ σπέσιαλ καρδιτσιώτικο και όχι στα γκούντις κλπ κλπ

Επειδή μιλάμε συγκεκριμένα για Βουδαπέστη, έχω φάει σε 3 διαφορετικά vapiano, όλα πολύ καλά με πολύ καλές τιμές.

Πάνω από 10 ευρώ δε πληρώνω με μπύρα και πιάτο με pasta.

Κάθε μήνα είμαι Βουδαπέστη και μερικές φορές, 2 φορές το μήνα...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#55990 Ωραία. ΑΝ είσαι τόσο συχνά, όπως είμαι και εγώ στη Γερμανία, τότε τρως σε Vapiano.
Αν πας 5 μέρες στη ζωή σου, για ποιο λόγο να το κάνεις;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kyr80 έγραψε:Ωραία. ΑΝ είσαι τόσο συχνά, όπως είμαι και εγώ στη Γερμανία, τότε τρως σε Vapiano.
Αν πας 5 μέρες στη ζωή σου, για ποιο λόγο να το κάνεις;

Για τον λόγο που θα γράψω για 10η φορά. :roll:

Για ένα γρήγορο lunch.

Προσωπικά, όσες φορές έχω πάει σε ταξίδι θα τύχει να φάω σε burger king ή mcdonald's το μεσημέρι κάτι στα γρήγορα για να πάρω δυνάμεις, καθώς το καλό φαγητό έρχεται το βράδυ.

Λέω λοιπόν...από το να φάει κάποιος σε ένα τέτοιο εστιατόριο, μπορεί να δοκιμάσει κάτι εναλλακτικό, φθηνό και σαφώς καλύτερο σε ποιότητα και γεύση.

Υπάρχει περίπτωση κάποιος μεσημεριάτικΟ να φάει το κώλο του σε Ουγγρική κουζίνα και να πάει sightseeing με το γκούλας στο στομάχι? :roll:

Ε από τα 10 γεύματα λοιπόν, μπορεί να δοκιμάσει ένα τέτοιο.

Τρως κάτι κολλήματα ρε παιδί μου... :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#56005 Τρως στα Μακ για... Να πάρεις δυνάμεις;;;

Τώρα βγάζουν νόημα όσα λες :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
CARυοθραύστης έγραψε:Τρως στα Μακ για... Να πάρεις δυνάμεις;;;

Πες το όπως θες...τρως κάτι να στυλωθείς μετά το περπάτημα...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:

Πες το όπως θες...τρως κάτι να στυλωθείς μετά το περπάτημα...

Και εμενα μου φανηκε λιγο...

Δεν υπαρχει κατι καλυτερο να φας εκει που πας; Πχ στο Ισραηλ φανταζομαι θα εχει φαλαφελ ή κεμπαμπ;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#56022 Εχει κατι τέτοια, ναι...αλλα συνήθως τρώω σούσι για lunch.

Αν φας τοσο βαρύ μεσημεριανό πας για ύπνο μετα...

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#56059 Vapiano ---> GTP εν γενει και ειδικα ως προταση για καποιον που παει να δει για πρωτη φορα Βουδαπεστη.

Ο Ματιας με τα βιολια την παλευει ή ειναι τουριστιλα πλεον;
Άβαταρ μέλους
By kyr80

GTS έγραψε:<br abp="789">Και εμενα μου φανηκε λιγο...<br abp="790"><br abp="791">Δεν υπαρχει κατι καλυτερο να φας εκει που πας; Πχ στο Ισραηλ φανταζομαι θα εχει φαλαφελ ή κεμπαμπ;

rx8_drifter έγραψε:Vapiano ---> GTP εν γενει και ειδικα ως προταση για καποιον που παει να δει για πρωτη φορα Βουδαπεστη.<br abp="719"><br abp="720">Ο Ματιας με τα βιολια την παλευει ή ειναι τουριστιλα πλεον;

Nikos! έγραψε:Τρως κάτι κολλήματα ρε παιδί μου... :lol:

Και όχι.... Είμαι εγώ αυτός που τρώει τα κολλήματα... :yahoo:
ΑΝ κατάλαβες, είσαι ο ΜΟΝΟΣ που τα προτείνει σε ταξίδι στη Βουδαπέστη.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#56094 Παμ παρακάτ.

Τώρα που είναι και χιονισμένα, πάμε στο Ρινγκ;;;