Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#557158 Δεν είναι κακό. Αλλά θέλω οπωσδήποτε δευτερόλεπτα, δεν ξέρω τι καταναγκαστικό έχω αλλά αλλιώς δεν ξέρω αν λειτουργεί.
Τις τελευταίες μέρες το έχω γυρίσει στη φάτσα του 645 που έστω και μικρά δείχνει δευτερόλεπτα.
Εικόνα
Αν και η ώρα είναι κάθετα είναι πιο βολικό από όσο περίμενα.
Έχω επιλέξει να μου λέει ημερομηνία, ανατολή/δύση, σφυγμό μέσα στο κουτί, βήματα, εικονίδια.
Αυτό που δεν φαίνεται στην εικόνα είναι ότι μπορεί να έχεις ένδειξη με μπάρες ημικυκλικές μπαταρίας και βημάτων.
Διαλέγεις χρώματα για ώρα, λεπτά, υπόλοιπα, κουτί και μπάρες.
http://apps.garmin.cn/en-US/apps/eaa32b ... BF292D0AE3
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#557164 Η ανανέωση ανά δευτερόλεπτο (δευτερόλεπτα αλλά και σφυγμός) τρώνε αλλά με βάση τις 2-3 ποδηλασίες τις εργάσιμες μέρες συν περίπου 2-3 τρεξίματα την εβδομάδα δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στο πόσο συχνά θέλει φόρτιση. Αποτελούν μικρή κατανάλωση σε σχέση με το GPS.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#559471 Φταίω εγώ που δεν τα πάω μία τα sport watches?
Samsung gear sport. Συγχρονίζω με το Honor 8. Ανοίγω samsung health και περιμένω να φορτώσει τα τρεξιματά μου από το ρολόγι στο κινητό. Κι αφού περιμένω και περιμένω, στο health παραμένουν όλα μηδενικά και Ω του θαύματος, το ρολόι συγχρονίστηκε με την εφαρμογή και μηδένισε κι αυτό!!!
Πάει, χαθηκε το σημερινο μου τρέξιμο!
Τι στο καλό....
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#559704 Τι να κάνω μάνα μου, δώρο ήταν, χωρίς δυνατότητα επιστροφής/αλλαγής (το έφερε ο κουμπάρος από το εξωτερικό, πάρε-βάλε).

Έσβησα και εγκατέστησα ξανά λογισμικά, κλπ. Νάδα. Έβαλα 3rd party apps (strava, endomondo), δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Τουλάχιστον στη σημερινή προσπάθεια συγχρονισμού, δεν μου μηδένισε τα δεδομένα στο ρολόι.
Απ' όσο κοιτάζω στο δίκτυο, πολλοί έχουν αντίστοιχο θέμα με μη-samsung κινητό. Χωρίς να υπάρχουν σαφείς λύσεις.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#559707 Να θυμισω κ σε αυτό το τοπικό έχω ένα σχεδόν καινούριο running pod διαθέσιμο για δώσιμο, αν κανείς ενδιαφέρεται ας μου πει :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By sknipper
elteo έγραψε:Sport watches = Garmin
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά ένας φίλος νέος στον χώρο (με δανεικό-πάρε φόρα και βλέπουμε Polar Μ600) μου έδειχνε τις δυνατότητες και τα μενού της εφαρμογής και ομολογώ εντυπωσιάστηκα.

JimClark έγραψε:Να θυμισω κ σε αυτό το τοπικό έχω ένα σχεδόν καινούριο running pod διαθέσιμο για δώσιμο, αν κανείς ενδιαφέρεται ας μου πει :s_drinks
To είδα, το είδα, και σαν μέγας αριθμολάγνος πολύ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς δεν συνδέεται με το Vivoactive 3, θέλει πιο προχωρημένα μοντέλα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#565923 Προσπαθώ να βάλω api από openweather map για να έχω καιρό σε watch face της Garmin που το υποστηρίζει. Έχει καταφέρει κάποιος να το κάνει να μου πει πως γίνεται;

Γράφτηκα και μου έστειλε το κλειδί. Ακολούθησα τις παρακάτω οδηγίες αλλά μου λέει bad api key. (Εδώ και ένα 4ωρο)

:s_whiteflag

API key:
- Your API key is ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
- Within the next couple of hours, it will be activated and ready to use
- You can later create more API keys on your account page
- Please, always use your API key in each API call

Endpoint:
- Please, use the endpoint api.openweathermap.org for your API calls
- Example of API call:
api.openweathermap.org/data/2.5/weather?q=London,uk&APPID=ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

https://openweathermap.org/appid#use
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#566282 Σε κάποια από αυτά τα κόλπα έχει λήξει η υποστήριξη/συνεργασία και στο λένε στα λόγια ότι θα λειτουργήσει μόνο αν είσαι παλιός και όχι αν το πάρεις τώρα.