Scotch έγραψε:Υπό προϋποθέσεις (κάποιο επενδυτικό πρόγραμμα, καταθέσεις > χ ποσό, καλό εκκαθαριστικό, κλπ), ξέρω για τη χρεωστική (κι αν δεν κάνω λάθος και για την πιστωτική) της HSBC.
Tapatalk & XT1068
Scotch έγραψε:Είναι για οποιοδήποτε νόμισμα. Μάλιστα έχει δωρεάν (χωρίς προμήθεια) αγορές και αναλήψεις σε όλον τον κόσμο, από οποιοδήποτε ΑΤΜ, οποιασδήποτε τράπεζας (δες λεπτομέρειες στα περί "premier account" της hsbc).
Tapatalk & XT1068
vasilis έγραψε:Για καινούργιο λογαριασμό σε τράπεζα που δεν έχει τα στοιχεία σου τι χρειάζεται εκτός από ταυτότητα κ εκκαθαριστικό;
KiloMeater έγραψε:Καταστροφολογία on
Σε περίπτωση κουρεματος καταθέσεων, επιστροφής σε δραχμή κτλ, μετοχές εξωτερικού που διαχειρίζονται από ελληνικό φορέα (πχ eurobank χρηματιστηριακή) έχουν επιπτώσεις;
Σε περίπτωση που βαρέσει κανόνι τι γίνεται με το χαρτοφυλάκιο σου;
nass έγραψε:.... η τράπεζα είναι απλά μεσίτης-αντιπρόσωπος.... οπότε αρκεί να βρεις το νέο αντιπρόσωπο. Πχ. (όχι ίδιο αλλά ενδεικτικό) στην περίπτωση της Citibank όλα πέρασαν στην AlphaBank (εκτός βέβαια αν πέσεις στην περίπτωση να έχεις δώσει εντολή αγοράς που να μην έχει εκτελεστεί οπότε προφανώς τα χάνεις)Οι μετοχές είναι άυλες και η ελληνική τράπεζα ο διαχειριστής σου. Αν αυτός ψοφήσει πρέπει να βρεις άλλον να σου τα διαχειρίζεται. Βασικά πας στους επόμενους και λες αυτά είναι τα στοιχεία της μερίδας μου στο τάδε χρηματιστήριο και θέλω να μου τα διαχειρίζεστε εσείς, ο προηγούμενος ήταν η τάδε ελληνική τράπεζα. Βέβαια δεν θα είναι εντελώς απλό αλλά θα υπάρχει ή θα υπάρξει κάποια σχετική πρόβλεψη.
Dimitris_P έγραψε:Το € έχει πάρει την κατρακύλα!
http://www.naftemporiki.gr/finance/quot ... ario?tab=1
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]