PeterPan έγραψε: Καλά, αλάτι στους δρόμους πουθενά.
Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Μια σκοτούρα για σκουριά λιγότερη. Αρκεί να'χεις καλό λάστιχο πάνω.
PeterPan έγραψε: Καλά, αλάτι στους δρόμους πουθενά.
axel12p έγραψε:Δεύτερη μέρα δοκιμών σήμερα το πρωί για τα Crossclimate και ομολογουμένως εντυπωσιάστηκα!
Τα στενάκια είχαν 20-30 πόντους χιόνι, ενώ στους κεντρικούς το χιόνι είχε πατηθεί και υπήρχε ένα στρώμα πάγου. Παρόλα αυτά τα Crossclimate όχι μόνο δεν ζορίστηκαν πουθενά, αλλά αντιθέτως έβλεπα πως σήμερα το antispin άναβε πολύ λιγότερο σε σχέση με εχθές (ελάχιστα πρακτικά). Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο άνετα πήγαινε στο απάτητο χιόνι!
Μόνο σε δύο περιπτώσεις ζορίστηκε το αυτοκίνητο και οφείλονταν στο ύψος του χιονιού και στο ότι κάθονταν η κοιλιά του αυτοκινήτου πάνω στο χιόνι. Με ένα δυο μπρος-πίσω και το ESP στο off, όλα καλά!
Να σημειώσω πως το αυτοκίνητο είναι ένα ταπεινό δικίνητο Qashqai 1.5d.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγήσω σε περισσότερο χιόνι από το σημερινό, οπότε δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από τα Crossclimate!
ηδη το ψαχνω, εχουν συζητηθει καπουβτα συγκεκριμενα ελαστικα?
mousatos έγραψε:PeterPan έγραψε: Καλά, αλάτι στους δρόμους πουθενά.
Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Μια σκοτούρα για σκουριά λιγότερη. Αρκεί να'χεις καλό λάστιχο πάνω.
και
rocsta έγραψε:Φυσικα. Τα είχα φορεμενα!
Και μιας και πιασαμε την κουβεντα, τα καλυτερα Α/Τ για χρηση σε χιονι ειναι τα michelin latitude cross.
Sent >
mousatos έγραψε:σιγά τα χιόνια , πόλη δίπλα στη θάλασσα
JimClark έγραψε:προτίμησα μικρές "κοψιές" τιμονιού προς την κατεύθυνση που ήθελα
Ωραίο quali! Μαξ pole και Χαμ δίπλα θα γίνει σφα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]