Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#558812 Ήρθε και σε εμααάς . Στις 1 όταν έπεσα για ύπνο δεν είχε τίποτε και τώρα στις 6:30 είναι όλα άσπρα και χιονίζει ελαφρά.Πάω στο φούρνο για ψωμί και τυροπιτάκια .
Θερμοκρασία -1.5 °C
Αίσθηση ψύχους -9.4 °C , τυπικό εβρίτικο ψωφόκρυο.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#558833 Μόνο εμένα δεν μου αρέσει αυτή η άθλια κατάσταση με το χιόνι που μου φέρνει ένα αίσθημα εγκλεισμου και μη λειτουργίας της καθημερινότητας μου.
Έχω ένα αυτοκίνητο στο υπόγειο γκαράζ που για να ξαναπατήσει επιφάνεια της γης θα πρέπει να έχει έρθει άνοιξη μάλλον, τα βαριά χειμωνιατικα μου ρούχα "νομίζω" δεν αρκούν για αυτές τις συνθήκες, ζω σε μια πόλη με καφρους που περπατουν ή οδηγούν όπως και στο στεγνό ή στην ζέστη και οι υπεύθυνοι δεν καθαρίζουν ακόμα και το τελευταίο στενάκι να μπορώ να κυκλοφορήσω απροβληματιστα κλπ.
Κοινώς... δεν είμαι Σκανδιναβος ιθαγενης να μπορώ να προσαρμοστω σ' αυτόν τον εφιάλτη...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#558838 @kilo αλίμονο αν ένας Σκανδιναβος ένιωθε "εγκλωβισμένος" στα 10 εκατοστά χιόνι που θα κρατήσει 2 μέρες το πολύ...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
cosneo έγραψε:Μόνο εμένα δεν μου αρέσει αυτή η άθλια κατάσταση με το χιόνι που μου φέρνει ένα αίσθημα εγκλεισμου και μη λειτουργίας της καθημερινότητας μου.

Δεν είσαι μόνος.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#558851 Το χιόνι είναι ταλαιπωρία. Ειδικά στην Ελλάδα που θέλουμε να έρθει ο δήμος να καθαρίσει το πεζοδρόμιο μας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
cosneo έγραψε:@kilo αλίμονο αν ένας Σκανδιναβος ένιωθε "εγκλωβισμένος" στα 10 εκατοστά χιόνι που θα κρατήσει 2 μέρες το πολύ...

Αυτό είναι καλοκαιράκι... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
cosneo έγραψε:@kilo αλίμονο αν ένας Σκανδιναβος ένιωθε "εγκλωβισμένος" στα 10 εκατοστά χιόνι που θα κρατήσει 2 μέρες το πολύ...

Βέβαια από την άλλη σε αρκετά μέρη της Ελλάδας έριξε πολύ χιόνι. Λένε 70 πόντους με 1μ. Δεν το λες και λίγο. Άσε την Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#558986 Για Φλώρινα, Κοζάνη, Νάουσα, Καστοριά και κάποιες άλλες πόλεις είναι σύνηθες φαινόμενο τα χιόνια τέτοιους μήνες.
Άβαταρ μέλους
By glf
#558988 Εμείς σήμερα κάναμε σκι μπροστά στο σπίτι :) μαθαίνω τη μεγάλη.
Είχα και μια απώλεια στη δέστρα μουΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#559060 Καλή χρονιά είπαμε?

Δεν μου αρέσει που έφυγε η πόρτα από τα ρολόγια της ΔΕΗ με τον αέρα και χτύπησε το αυτοκίνητο.

Παράθυρο +2 πόρτες να ναι καλά η ασφάλεια.

< >