Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#558490 Γενικά επικρατεί ένας χαμός στη Γερμανία.
To vag δε συνεργάζεται καθόλου,και η BMW προς το παρόν μάλλον δε θα συμμετάσχει αλλά θα δώσει 3000 ευρώ σε κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που βρέθηκε με αυξημένους ρύπους.
Επίσης έχουν αρχίσει και κατηγορούν τις περιβαλλοντικές οργανώσεις που ξεκίνησαν το θέμα της απαγόρευσης των diesel απο τις πόλεις,με τις αγωγές, ότι υποκινούνται από οικονομικά συμφέροντα και μάλιστα aπο τη Vag :dizzy:
Μέσα στο χαμό η μπάλα πήρε και τα βεγγαλικά της πρωτοχρονιάς που θέλουν να τα καταργήσουν και αυτά λόγω σωματιδίων που λένε ότι είναι 20% όσων παράγουν τα diesel ετησίως :dizzy:
Πάντως πρώτη φορά είδα τόσα καινούρια βενζινοκίνητα μεγάλου κυβισμού & SUV στη Γερμανία, ενώ οι τιμές των μεταχειρισμένων diesel έχουν πέσει κατακόρυφα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#558526 μ'αρεσαν οι Γιορτές Ελλάδα, πολύ ομως , φυγαμε με δυσκολια :-(
Δε μου αρεσει το 1.5 κιλο που γραφει η ζυγαρια (μετα-πριν) ... αλλα σάρωσα τα πάντα και το οποιο τρεξιμο πηγα να κανω προφανως δεν ηταν αρκετό.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#558535 ε ναι 1.5 δεν είναι τίποτα, αν δεις 3-4-5 και πάνω ίσως να αρχίσεις να ανησυχείς, αλλιώς φλερτάρεις λίγο με την ψύχωση (δεν λέω ότι δεν έχει πάει να μου συμβεί, απλώς είναι λάθος)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#558539 εχω φτιάξει όλα τα ρούχα στα μέτρα που είμαι τώρα , και γενικά μαρεσει όσο είμαι , δε παίζει να πάω παραπάνω.
Ξεκινάμε Σάββατο το βόρειο προγράμμα ....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
KiloMeater έγραψε:εχω φτιάξει όλα τα ρούχα στα μέτρα που είμαι τώρα , και γενικά μαρεσει όσο είμαι , δε παίζει να πάω παραπάνω.
Ξεκινάμε Σάββατο το βόρειο προγράμμα ....

κι εγώ άλλαξα όλα τα παντελόνια μου, αλλά τουλάχιστον με αυτό το θέμα έχω ηρεμήσει, καθώς μένω αμετάβλητος από το καλοκαίρι που σταμάτησα να χάνω τα +/- 1-2 δεν είναι τίποτα

μάλιστα τώρα λόγω κρύου αύξησα και τις θερμίδες μου γιατί μου πέφτει ζόρικος ο φετινός χειμώνας και δεν μπορώ να συνεχίσω την ιδιαίτερα ελαφριά διατροφή μου, από την άλλη θα πρέπει να κάνω και υπερποσπάθεια να πάρω και όλα αυτά που έχασα που απλά δεν γίνεται

μου φαίνεται πιο δύσκολο να βάλω κιλά παρά να χάσω :hmmm:

τώρα που κάνω διάλειμμα θα φάω επιπλέον με το ζόρι να καταλάβεις
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
kovathe έγραψε:1,5 κιλό είναι αμελητέο, παιζει να είναι και νερό και να το χάσεις σε 2 μέρες.

< >

Ψάρια Πάστες μπακλαβάδες και πιτόγυρα στην Ελλάδα ειναι , δεν ειναι νερό :-)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#558549 Ναι μωρέ τώρα...τι συζητάτε σα γκόμενες για 1.5 κιλό? 2 μέρες να φας και να πιεις εορταστικά τελείωσε.

Εγώ +4 έγραψα σε περίπου 15 μέρες παρταρίσματος με ταυτόχρονη διακοπή οποιασδήποτε άσκησης. Αντρίκια πράγματα! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#558554 Τα πολλά γλυκά κανουν παρακράτηση νερου. Το ίδιο και τα πιτογυρα (αλατια, πίτες, λάδια κλπ)
1,5 κιλό μπορεί να είναι και διακύμανση μέσα στην ίδια μέρα.
Μην ανησυχεις καν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
kovathe έγραψε:Τα πολλά γλυκά κανουν παρακράτηση νερου. Το ίδιο και τα πιτογυρα (αλατια, πίτες, λάδια κλπ)
1,5 κιλό μπορεί να είναι και διακύμανση μέσα στην ίδια μέρα.
Μην ανησυχεις καν.

< >

Aυτό με το 1,5 κιλό διακυμανση την ημέρα μου άρεσε :inlove: :inlove: :inlove: , οπότε να μην νοιώθω τύψεις για τις 300ρες Μίλκα που τρώω την ημερα μινιμουμ :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#558787 Αρέσει πολύ! Ολική χιονόστρωση περιοχή Θέρμης όλοι οι δρόμοι κ προς Πανόραμα. Με τον παγωτό το βράδυ θελει μεγάλη προσοχή. Δοκίμασα καινούριες κουβέρτες! Εικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#558808 Στις 22:00 μπροστά από το Αεροδρόμιο Μακεδονία:

Πριν από 5'. Κάτω και δεξιά (ανάμεσα στους δύο φανούς) είναι η αυλόπορτα. 25 εκατοστά χιόνι, μόνο το Disco βγαίνει πια :help: :

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#558810 Μου αρέσει που ολοκλήρωσε το κομμάτι της εθνικής οδού από Θεσσαλονίκη στα Μουδανιά. Μου αρέσει που σε κανένα σημείο δεν αισθάνθηκα άβολα ή αγχωμένος παρά τις αντίξοες συνθήκες