Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#557559 Πήγες Λονδίνο για να τρέξεις; Οου εμ τζι!
Πηγαίνετε στα βουνά, εγώ βγήκα μια υπέροχη βόλτα πριν
Άβαταρ μέλους
By gianik
#557562 Ήμουν σχεδόν 1 ώρα έξω από Λονδίνο κ έκατσα 2 εβδομάδες ρε συ... Λίγο τρέξιμο καλό είναι.

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#558184 Δεν μου αρέσει που μόλις παρέλαβα τη σκυτάλη (γαστρεντερίτιδα) από τον μικρό.
Συν τοις άλλοις χάνω την ημερήσια εκδρομούλα για Ηλεία που είχα προγραμματίσει για αύριο :-(
Τουλάχιστον θα γλιτώσουμε καμιά θερμίδα αυτές τις μέρες

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#558186 Θερίζει η πριονοκορδέλα, ισχύει.
Άβαταρ μέλους
By gianik
drdino έγραψε:Θερίζει η πριονοκορδέλα, ισχύει.
Καλέστε κόσμο σπίτι, πάρτυ γαστρεντεριτιδας, ουα ου

.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#558247 Μου άρεσε η μονοήμερη εξόρμηση για ψώνια :lol:
Δεν μου άρεσε η φωτογραφία που βγήκα από κωλό ραντάρ :protest: :protest: :protest: :rant: τόσα χρόνια και σήμερα με έφαγε η σιγουριά. PeterPan στα 30χλμ πόσα € είναι? Βασικά ποιό πολύ τον πόντο φοβάμαι :innocent:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Thomas_C200K έγραψε:Μου άρεσε η μονοήμερη εξόρμηση για ψώνια :lol:
Δεν μου άρεσε η φωτογραφία που βγήκα από κωλό ραντάρ :protest: :protest: :protest: :rant: τόσα χρόνια και σήμερα με έφαγε η σιγουριά. PeterPan στα 30χλμ πόσα € είναι? Βασικά ποιό πολύ τον πόντο φοβάμαι :innocent:

Θωμά καλό χρονιά με υγεία!
εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν ήπια η ποινή.

Εδώ είναι ένας ωραίος πίνακας. Γενικά 4 χαω μπορεί να σου τα χαρίσουν. Επίσης από εμπειρία το κοντέρ του αυτοκινήτου δείχνει 5-6 χαω περισσότερο. Οπότε αν είσαι τυχερός είσαι στα κάτω των 20 χαω κ γλιτώνεις τον πόντο. Αν είσαι 21-25 είσαι με έναν βαθμό και 70€. Αλλά ο πόντος αυτός διαγράφεται μετά από 2 χρόνια, ανεξαρτήτως αν σου δώσουν κ άλλον πόντο.
Στη χειρότερη στην κατηγορία 21-25 θα είσαι μάλλον.

https://www.allianz-autowelt.de/bussgel ... zu-schnell

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#558319 Επιτέλους μου άρεσε πως η κυβέρνηση της Γερμανίας έδωσε το πράσινο φως για να βελτιωθούν τα πετρέλαια Euro 5 ( ο καθένας με τον πόνο του!).

Αφενός ελπίζω να μην αποχωριστώ τη μπεζ κυρία μου κ αφετέρου φαίνεται πως αξίζει η αγορά Euro 6d temp.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#558342 Τι θα βελτιώσουν στα euro5 δλδ;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
drdino έγραψε:Τι θα βελτιώσουν στα euro5 δλδ;

Θα προσθέσουν SCR, πρόγραμμα, μεγαλύτερο φίλτρο, ή συνδυασμός και των 3
ΕΛπίζω να μην είναι επιδοτούμενα από το κράτος αυτά :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#558364 Κάποιο λινκ; Θα βάλουν δλδ σε ήδη υπάρχοντα αμάξια πρόσθετα αντιρρυπαντικά;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
drdino έγραψε:Κάποιο λινκ; Θα βάλουν δλδ σε ήδη υπάρχοντα αμάξια πρόσθετα αντιρρυπαντικά;

Κωνσταντίνε δεν ξέρω καθόλου κ μάλλον κανείς δεν ξέρει τί θα γίνει κ πως. Στόχος λένε είναι χαμηλότερες εκπομπές είτε με λογισμικό, είτε με καταλύτες κ δοχείο adblue. Αν γίνεται αυτό δεν ξέρω, όλα αυτά παραφιλολογίες είναι. Κυρίως είναι τεράστια αγορά με δις € η μετατροπή.

https://www.autoblog.gr/2018/12/31/h-ge ... tokinhtwn/

Έχει κ link με αγγλική πηγή.

< >