Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#557651 +1. Αν και όσο βλέπω το δικό σου, κόκκινο τέρας, τόσο το κατατάσσω ως σχεδόν εφάμιλλο του ΜΚ1 στο μυαλό μου.

Πήρες εξαιρετικό (γι' αυτό που είναι) τουτούνι. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
red_monster έγραψε::inlove:
Πρέπει να φύγει όμως να φύγει αυτή η κιτρινιλα από μπροστά! :rtfm:

< Note >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
diplomat έγραψε:+1. Αν και όσο βλέπω το δικό σου, κόκκινο τέρας, τόσο το κατατάσσω ως σχεδόν εφάμιλλο του ΜΚ1 στο μυαλό μου.

Πήρες εξαιρετικό (γι' αυτό που είναι) τουτούνι. :inlove:

Σαν αυτοκίνητο το θεωρώ απείρως καλύτερο (και πως να μην είναι με τη διευρυμένη χρήση ελαφρών κραμάτων σε καίρια σημεία)

Εικόνα

σαν σχέδιο νομίζω πως το mk1 παραμένει αξεπέραστο μέσα-έξω

Εικόνα

:inlove:
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 27 Δεκ 2018, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#557661 Το mk1 ποτε δε μπόρεσα να το χωνέψω σαν σχέδιο, από την άλλη το ΜΚ2 είναι εξαιρετικό, ειδικά το ΤΤRS cabrio :inlove:
Ωστόσο το εσωτερικό του είναι αλλού :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#557909 135.500 χλμ. να το αφήσω?

Λίγο πρίν το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.Εικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
red_monster έγραψε:Εικόνα

ζούμε τον έρωτα μας. :inlove:

Και οι κομμώτριες έχουν ψυχή :shifty: :shifty:

Πολύ όμορφο μοντέλο κ ωραίο χρώμα!

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
red_monster έγραψε:Εικόνα

ζούμε τον έρωτα μας. :inlove:

Και οι κομμώτριες έχουν ψυχή :shifty: :shifty:

Ποιος να μου το έλεγε ότι θα το διάβαζα αυτό από έναν αλφιστι .... :innocent: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#558060 Στο punto πρέπει να έχω κοντά 350.000χλμ. Μόλις πάω χωριό θα το δω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#558068 Μέχρι να μπει ο drifter με 430.000+ χλμ και να σας στείλει για σπίρτα όλους.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#558081 Ενδιαφέρον θα είχε βέβαια και η χρονολογία των αμαξιώνε για να προκύψει έτσι ενα τυπικό average χιλιομέτρων/έτος.
Στο δικό μου πχ. (το οποίο πριν 2 εβδομάδες έκλεισε τα 14) μας βγαίνει περί τα 14.300km/έτος. Τα πρώτα 100k όμως τα είχε κάνει στα πρώτα 4 χρόνια. Έκτοτε βοήθησε και ο χαμάλης atos που έπαιξε για αρκετά χρόνια και τελος πάντων έχω στρογγυλοκαθίσει στα πρπ 10κ/έτος.