Προφανώς υπήρξε πολιτική επιρροή στο όλο θέμα
elteo έγραψε:markvag έγραψε:
Και μακάρι τέτοια περιστατικά, που προφανώς και υπάρχουν, όχι μόνο να φτάνουν στη δικαιοσύνη και να καταδικάζονται (εφόσον αποδεικνύονται αληθή φυσικά), αλλά και οι υπεύθυνοι να φεύγουν από το Σώμα, έτσι ώστε να μην αμαυρώνουν την εικόνα της πλειοψηφίας, που δεν έχει σχέση με τέτοιες συμπεριφορές. Θεωρώ πως ο κάθε σωστός αστυνομικός (η πλειοψηφία δηλαδή, που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του υπό πολύ δύσκολες συνθήκες και με ψίχουλα ως αμοιβή), θα θέλει να φεύγουν κάτι τέτοιοι καρκίνοι...corsair έγραψε:
Αν ημουν αστυνομικος πλεον θα φροντιζα να φτάσω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ σε οποιοδηποτε περιστατικό. Γιατι να διακυνδινευσω την ζωη μου ή τον μισθο μου?
Μάρκο εγώ πάλι βλέπω πιο ρεαλιστική τη προσέγγιση του κορσέ.

corsair έγραψε:Αν ημουν αστυνομικος πλεον θα φροντιζα να φτάσω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ σε οποιοδηποτε περιστατικό. Γιατι να διακυνδινευσω την ζωη μου ή τον μισθο μου?

Corto Maltese έγραψε:Προφανώς το mankind γίνει humankind η human-made θα είναι λιγότερο προσβλητικό για τη μισή ανθρωπότητα και αυτό δεν είναι ηλιθιότητα. Ηλιθιότητα είναι να κάνεις ότι δε βλέπεις κάτι αφού στο έχουν δείξει.
cabala10 έγραψε:Politically correct European Parliament urges end to words like 'man-made', 'mankind' and 'layman'Εντάξει το έγραψε η Telegraph με ατζέντα full Brexit που οι μισές ειδήσεις που γράφει αφορούν κανόνες τις ΕΕ για στραβες μπανάνες και οι αλλες προμοταρουν την ατζέντα του wannabe Churchil Boris. Ας θυμίσουμε κι εμεις μαζι τους γιατι εχουμε πήξει στο politically corectness κι έχουν χαθεί οι good old days που οι γυναίκες ηταν στα σπίτια τους και μεγάλωναν τα παιδιά τους σωστα. Όντως εχουμε πιάσει το πικ της ηλιθιότητας αλλα αυτο ηταν ηδη γνωστο.
https://www.telegraph.co.uk/politics/20 ... 8LPUMPJfCY
εχουμε πιασει το πικ της ηλιθιοτητας
QsisVTS έγραψε:Εδώ και καιρό έχουμε πει ότι μόνο οι αστυνομικοί θα τη πληρώσουν
markvag έγραψε:
Δηλαδή έχουμε δύο μόνο επιλογές;;; Είτε οι αστυνομικοί να σπάνε στο ξύλο όποιον πιάνουν, είτε να αρνούνται να κάνουν τη δουλειά τους;;;![]()
![]()
Η επιλογή για παράδειγμα του "δεν χτυπάμε ακινητοποιημένο και αιμόφυρτο ύποπτο" δεν παίζει;;![]()
![]()
Το κομματικό πόρισμα κάπως ετσι θα τα λέει ασχετα αν δεν τεκμαιρετε απο ισχυρά πειστήρια.
corsair έγραψε:markvag έγραψε:
Δηλαδή έχουμε δύο μόνο επιλογές;;; Είτε οι αστυνομικοί να σπάνε στο ξύλο όποιον πιάνουν, είτε να αρνούνται να κάνουν τη δουλειά τους;;;![]()
![]()
Η επιλογή για παράδειγμα του "δεν χτυπάμε ακινητοποιημένο και αιμόφυρτο ύποπτο" δεν παίζει;;![]()
![]()
Ναι, τον σαπισαν στο ξύλο, γι αυτο πέθανε.Το κομματικό πόρισμα κάπως ετσι θα τα λέει ασχετα αν δεν τεκμαιρετε απο ισχυρά πειστήρια.
Υπάρχει η επιλογη του να παραδοθεις επίσης στην θέα των αστυνομικών και να μην κάνεις μαγκιές με τζάμια και να τους αναγκάσεις να σε κυνηγάνε.
Για κάποιο λόγο, εχουν καταδικαστεί πριν καν την δίκη... λες και αδειασαν US style 3-4 γεμιστηρες πανω του.
Στην δικη μου ατζέντα περιμενει κανεις να μιλησει το δικαστηριο, τα στοιχεία και φυσικά οι ποινές ειναι ανάλογες των ευθυνών.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου οφείλεται σε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου, που σχετίζονται με τα πολλαπλά τραύματα που έφερε στο σώμα του

Corto Maltese έγραψε:Προφανώς το mankind γίνει humankind η human-made θα είναι λιγότερο προσβλητικό για τη μισή ανθρωπότητα και αυτό δεν είναι ηλιθιότητα. Ηλιθιότητα είναι να κάνεις ότι δε βλέπεις κάτι αφού στο έχουν δείξει.

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]