Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#557609 τωρα ειναι οτι ειναι, πληρωθηκε ....
καποια στιγμη αναλογα τις τιμες της αγορας θα αλλαξει η καρτα γραφικων και ισως χ2 η μνημη
μερικα highlights

κουτι COOLERMASTER MASTERCASE H500P
AMD Ryzen 5 2600X Six Core-CPU (3,6GHz-4,25 GHz/19 MB CACHE/AM4) και του καρφωσα μια ψυκτρα Noctua NH-U14S
ΜΒ --> B450 AORUS ELITE
16 GB-Corsair VENGEANCE DDR4 2666 MHz
6 GB NVIDIA GEFORCE GTX 1060 DVI, HDMI, x3 DP – GeForce GTX VR ready
Τροφοδοτικό CORSAIR 550W-TXm-SERIES™ MODULAR 80 PLUS® GOLD
1 TB Samsung 860 EVO 2,5" SSD
256 GB INTEL® 760p M.2 NVMe PCIe SSD (εδω θα καθησουν τα Win10)
+αμαρτια ξερω αλλα υπαρχει λογος, ενα +4ΤΒ barracuda HDD
Λαμπακια LΕD, memory card readers, 5g WAN,
Asus Xonar sound
Άβαταρ μέλους
By g8777
#557610 Για όνομα τθεου και τσπαναΐας έφτασες κοντά στα δύο χιλιάδες ευρώ ( σαράντα πενηνταευρα !!1!1!) για να φτιάξεις σύστημα με τροφοδοτικό με ΣΎΡΙΖΑ; :omg:

Πάρε εδώ μηχάνημα πασοκικο :inlove: να τρώει Watt η μάνα καί να δίνει και στο παιδί. :adminpower:

https://newstore.gr/computers-accessories/hardware/trofodotica/seasonic-prime-ultra-750w-atx-black-power-supply-unit-ssr-750tr/?sl=el

Το καλύτερο τροφοδοτικό της αγοράς, αντάξιο τών εκατό εικοσαευρων που ξοδεψες για το πισι. Σε κάτι τέτοια δεν χωράνε οπαδικα,σε θέλω άπλα. :adminpower:

Καλά για τον χρονισμό των μνημών δεν θα πω τίποτα , ας σε κρίνει ο Καμπαλα. :help:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#557613 πως έχουν πέσει τόσο πολύ οι SSD :s_omg

πρέπει να αρχίσω να ψήνω για αγορά καινούργιο εταιρικό λαπτοπακι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#557614 έχουν πέσει γιατί έχει πέσει πολύ το κόστος παραγωγής τους, αλλά και η ποιότητά τους βεβαίως, με τις νέες μεθόδους είναι φθηνοί αλλά πολύ λιγότερο ποιοτικοί (όχι βέβαια σε σημείο που θα απασχολήσει σοβαρά τον οικιακό χρήστη)

άντε να πέσουν και οι ram
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#557639 Το τροφοδοτικό είναι οριακό νομίζω, καλά θα κάνεις να τσεκάρεις τι ζητάει το καθένα από τα υποσυστήματα και να υπολογίσεις αν φτάνει.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:Θέλω ν' αγοράσω ένα TV Box για τους γονείς. Κριτήριο, όσο πιο απλό στην χρήση γίνεται, χωρίς απαιτήσεις για υψηλές αναλύσεις. Στόχος, να βλέπουν κάναν αγώνα σε stream και Netflix (δεν έχουν ακόμη, σκέφτομαι να αγοράσω την συνδρομή για όλη την οικογένεια).

Υπάρχει κάτι κάτω από 100€ καλύτερο από το Xiaomi Mi Box S;
Υπάρχει και το απλό, αλλά λέω να προτιμήσω το S γιατί η διαφορά είναι μικρή και αυτά τα λίγα παραπάνω που έχει το κάνουν πιο πλήρες.

Έχε υπόψη σου ότι το δικό μου παρουσιάζει το κάτωθεν bug.

https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comm ... color_bug/

Λύση δεν φαίνεται να υπάρχει και συμβαίνει διαρκώς
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#557662 Τι ανοησίες είναι αυτές...; Ας κατηγορήσουν το κράτος για τους φόρους και τα τέλη ή ας παρέχουν πιο ανταγωνιστικές υπηρεσίες. Έτσι δε γίνεται στην ελεύθερη αγορά ;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#557663 Ανοησίες ξεανοησιες τα ίδια έκαναν και με το uber και προσπαθούν να πατήσουν σε εκείνο το δεδικασμένο, και φοβάμαι ότι είναι τόσο ηλίθιοι που ίσως το περάσουν