Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#557160 Ευχαριστώ παιδιά.

Έχασε σίγουρα ευθυγράμμιση και θέλει αρκετή λαμαρινοδουλειά. Θεωρητικά πληρώνει η ασφάλεια του άλλου. Να δούμε...
Άβαταρ μέλους
By corsair
REALZEUS έγραψε:Δεν μου αρέσει που ήμουν παρκαρισμένος (νόμιμα και εκτός πεζοδρομίου) και με ερωτεύτηκε ένα Daewoo...

Μα.... πως το καταφερε... οχι απλά να σε βρει, αλλα σε πετάξει κιολας στο πεζοδρομιο :hmmm:

Καλα ξεμπερδαματα... και επεσες και μεσα στις γιορτες... ταμαμ.... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#557166 Μου αρέσει που η μέρα είναι τόσο καλή που μπορώ να βγω με το βρακί στο μπαλκόνι και να δώσω αέρα αρχοντιάς σε όλη τη γειτονιά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#557170 πράγματι, η σημερινή ημέρα είναι φανταστική.
έκανα έναν πρωινό περίπατο στους ελαιώνες και ετοιμάζομαι για το μεσημεριανό γεύμα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#557186 Κρίμα ρε REALZEUS από το πουθενά... Καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα!

Σούπερ μέρα σήμερα! Πλύναμε αυτοκίνητο, μηχανή, κουβαλήσαμε ξύλα και θα αράξουμε για κανα καφέ παραλία τώρα...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#557203 Καλά ξεμπερδέματα....

Δε μου αρέσει που μου χακαραν την πιστωτική κάρτα... Ευτυχώς με ενημέρωσαν από την τράπεζα για ασυνήθιστες κινήσεις, και τις μπλόκαραν. + δεν είχαν εγκρίνει τις προηγούμενες... Θα έκλαιγα παρολίγον 10χιλιαρο Χριστουγεννιατικα.
Και δεν ξέρω τι παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις. Πιστωτική ξανά σε 5 εργάσιμες. Στο εξής μόνο PayPal

< Note >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#557213 Πως τη χακαραν;
Δεν έχεις ειδοποίηση με email /sms για κάθε κίνηση;

Σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάς με το τμήμα αμφισβητήσεων της τράπεζας.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kyr80 έγραψε:Καλά ξεμπερδέματα....

Δε μου αρέσει που μου χακαραν την πιστωτική κάρτα... Ευτυχώς με ενημέρωσαν από την τράπεζα για ασυνήθιστες κινήσεις, και τις μπλόκαραν. + δεν είχαν εγκρίνει τις προηγούμενες... Θα έκλαιγα παρολίγον 10χιλιαρο Χριστουγεννιατικα.
Και δεν ξέρω τι παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις. Πιστωτική ξανά σε 5 εργάσιμες. Στο εξής μόνο PayPal

< Note >

Κανε και scan με κανενα antivirus να δεις μπας και εχεις τσιμπησει τιποτα...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#557215 Έκανα τη μλκία να δεχθώ αποθήκευση των στοιχείων μου από το chrome. Αριθμό κάρτας και Ονοματεπώνυμο. Συμπλήρωνα μόνο ληξη και το 3ψήφιο.
Για την πιστωτική δεν έχω ενεργοποιήσει sms και email. Μόνο για τους λογαριασμούς.
Αν δεν έκαναν την απληστία για αγορές από Αμερική, μάλλον θα τον είχα πιει. Γιατί αγορές από Ευρώπη, με παράδοση Γερμανία, κάνω αρκετές. Στέλνω αρκετά πράγματα στο σπίτι εκεί. Και όταν κάποιος πάει τα κατεβάζει.
Θα το ενεργοποιήσω στην καινούρια κάρτα, δεν ήξερα ότι γίνεται.

Αλήθεια σε περίπτωση που δεν τα μπλόκαραν από την τράπεζα, τί θα μπορούσα να κάνω;
Άβαταρ μέλους
By elteo
kyr80 έγραψε:Έκανα τη μλκία να δεχθώ αποθήκευση των στοιχείων μου από το chrome. Αριθμό κάρτας και Ονοματεπώνυμο. Συμπλήρωνα μόνο ληξη και το 3ψήφιο.

Δεν το πιάσα! :hmmm: Μπήκε κάποιος από τον υπολογιστή σου; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#557224 Όχι δεν μπήκε κάποιος από υπολογιστή μου. Και μην νομίζετε ότι οι συναλλαγές στις οποίες δίνουμε την πιστωτική, ότι είναι ασφαλείς. Φίλη δούλευε στο bournemouth στο FB. Έχουν όλα τα στοιχεία της κάρτας που δίνουμε. Οπότε είναι στη διάθεση κάποιων να κάνουν λαμογιά ή όχι.
Άσχετο, αλλά το τι γινόταν στα παιχνίδια επί πληρωμή, δε λέγεται. Πόσοι γονείς που είχαν αφήσει την πιστωτική μέσα με αποθήκευση, την πάτησαν όταν τα παιδιά τους αγόραζαν "ζωές" π.χ.

Τέσπα φτηνά τη γλιτώσαμε και στο εξής μόνο paypal.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#557226 ο ναι, ο chrome (και όχι μόνο) χακάρονται χαλαρά σε κάτι τέτοια . Εγώ πριν χρόνια έκανα το λάθος και αποθήκευσα όνομα και κωδικούς e-mail για να συμπληρώνονται αυτόματα μόλις φορτώνει η σελίδα και ευτυχώς μου έστειλαν ειδοποίηση για login από Ταϊλάνδη ή κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By rafi
#557247 Μου αρεσε πολυ η σβελτη βολτα χανια-ηρακλειο-χανια. Ειχα πολυ καιρο να κανω καψοβενζινια.
Δε μου αρεσε η εξυπηρετηση στην εκθεση επιπλου χανιωτακης.
Ειχα δει στο σαιτ τους καρεκλες γραφειου σε πολυ καλες τιμες. Ειχα παρει πολλα τηλεφωνα και ποτε δεν το σηκωσαν, οποτε λεω, θα παω θα δοκιμασω και θα φορτωσω 2 καρεκλες να γυρισω χανια. Αμ δε..
Μια καρεκλα μονο εκθεσιακη και η υπαλληλος μου ειπε: ξερετε ειμαστε κυριως ιντερνετικο καταστημα, αν δεν εχει εδω δεν μπορειτε να τις δοκιμασετε.. και τιμολογιο μονο με την αποστολη παραγγελιας, οχι νωριτερα.. τα θελω εντος 2018..

.