Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#55621 Αυτά με τα γκομενετα που σας κάνουν add αλλά και αυτές που έχουν ξεκωλες φώτο προσέξτε τα. Έχω ένα fake που χρειάστηκε κάποτε και το τι πεσίματα και αιτήματα έτρωγα δε λέγεται. Που και που γινόταν χαβαλές να περνάει η ώρα. Πίστευαν ότι θα γ@μισουν...

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#55623 Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες έχει ξεσκιστει το Twitter να στέλνει mail για να ενημερώσω το προφίλ μου, να βρω φίλους..κτλ.
Τον λογαριασμό τον είχα κάνει πριν 2 χρόνια και στην ουσία ποτέ δεν τον χρησιμοποίησα.
Τι έχουν πάθει τώρα τελευταία κ προσπαθούν να μαζέψουν κόσμο;;
Άβαταρ μέλους
ByF&G
bill33 έγραψε:
F&G έγραψε:Απο αυτα που βλεπω εγω και οχι την Paola δηλ λιγουρια αντρες και προκλητικες γυναικες με υπονοουμενα σε διαφορες ομαδες σιγουρα μπαινουν σε αλλο κοσμο σκεψης. Πιο ζορικο!!

Μπάρμπας ;
:s_rofl :s_rofl

Αλλο τι κανω εγω Billy!!
Άβαταρ μέλους
By mirage
vasilis έγραψε:Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες έχει ξεσκιστει το Twitter να στέλνει mail για να ενημερώσω το προφίλ μου, να βρω φίλους..κτλ.
Τον λογαριασμό τον είχα κάνει πριν 2 χρόνια και στην ουσία ποτέ δεν τον χρησιμοποίησα.
Τι έχουν πάθει τώρα τελευταία κ προσπαθούν να μαζέψουν κόσμο;;

Ναι γιατι τα νουμερα ειναι πτωτικα. Τρωνε μεγαλη ηττα απο το instagram
Άβαταρ μέλους
By g8777
panos2171 έγραψε:Αυτά με τα γκομενετα που σας κάνουν add αλλά και αυτές που έχουν ξεκωλες φώτο προσέξτε τα. Έχω ένα fake που χρειάστηκε κάποτε και το τι πεσίματα και αιτήματα έτρωγα δε λέγεται. Που και που γινόταν χαβαλές να περνάει η ώρα. Πίστευαν ότι θα γ@μισουν...

< K910 μου

Εικόνα
Διαβάζω αυτό που βλέπω;
Βλέπω αυτό που διαβάζω;

F&G έγραψε:Με εβαλε καποιος στο fb και καλα και τωρα εχω αιτημα φιλιας απο τη Paola

Εικόνα

Τί γίνεται εδώ μέσα; :omg:
Άβαταρ μέλους
By liostemi
bill33 έγραψε:
F&G έγραψε:Ναι οκ. Ποτε δεν ψαρωνω . Ποιος μου λεει οτι δεν ειναι fake? Αν και νεος στο fb αυτα που βαζουν και λενε μερικοι και μερικες ειναι προκληση.Οσο για τα ανηλικα που ανεφερα δε θελω να το σκεφτομαι. Ξαναλεω. Ακουω ανα καιρους απο μικρα παιδια της γειτονιας οτι μπαινουν στο fb. Απο κει και περα τα παντα ειναι προκληση.

Μπαίνουν στο Fb? Το λες σαν να μπαίνουν σε ακατάλληλα sites!!!Εκτός και αν νομίζεις ότι είναι έτσι επειδή σου έκανε αίτημα φιλίας η paola!!!!! :dizzy:

...είμαι κάμποσα χρόνια στο FB και αιτήματα φιλίας από ..."πάολες" - ή άλλα "περίεργα" - δεν έχω πάρει ποτέ... μάλλον έχει σχέση με το "πώς" και το "πού"... "σουλατσάρει" ο καθένας εκεί μέσα... :innocent:
...ναταλεμεκιαυτα εεεεε!.. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
liostemi έγραψε:
bill33 έγραψε:
F&G έγραψε:Ναι οκ. Ποτε δεν ψαρωνω . Ποιος μου λεει οτι δεν ειναι fake? Αν και νεος στο fb αυτα που βαζουν και λενε μερικοι και μερικες ειναι προκληση.Οσο για τα ανηλικα που ανεφερα δε θελω να το σκεφτομαι. Ξαναλεω. Ακουω ανα καιρους απο μικρα παιδια της γειτονιας οτι μπαινουν στο fb. Απο κει και περα τα παντα ειναι προκληση.

Μπαίνουν στο Fb? Το λες σαν να μπαίνουν σε ακατάλληλα sites!!!Εκτός και αν νομίζεις ότι είναι έτσι επειδή σου έκανε αίτημα φιλίας η paola!!!!! :dizzy:

...είμαι κάμποσα χρόνια στο FB και αιτήματα φιλίας από ..."πάολες" - ή άλλα "περίεργα" - δεν έχω πάρει ποτέ... μάλλον έχει σχέση με το "πώς" και το "πού"... "σουλατσάρει" ο καθένας εκεί μέσα... :innocent:
...ναταλεμεκιαυτα εεεεε!.. :shifty:

Δεν είσαι ανήλικος να φανταστώ!! :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#55714 Σιγουρα να τα λεμε. Ειμαι απροβλεπτος και μερικες φορες παιζω με τη φωτια . Οχι λιγουρης ομως να δημοσιευει κολαρακι ξενο 50ρα και να ρωταει τι θα καναμε αν το ειχαμε κτλ. και να πεφτουν βροχη τα μηνυματα λες και θα γ........... ολοι!!
Άβαταρ μέλους
By mirage
F&G έγραψε:Σιγουρα να τα λεμε. Ειμαι απροβλεπτος και μερικες φορες παιζω με τη φωτια . Οχι λιγουρης ομως να δημοσιευει κολαρακι ξενο 50ρα και να ρωταει τι θα καναμε αν το ειχαμε κτλ. και να πεφτουν βροχη τα μηνυματα λες και θα γ........... ολοι!!

Κιμπαρης
Άβαταρ μέλους
By JBT
#127062 Ενώ δεν ασχολούμαι καθόλου με το ΦΒ παρά μόνο να βλέπω Αρκά :inlove: και μουσικά βίδεο, δεν έχει πολύ καιρό που ανακάλυψα ότι μπορείς να μπεις σε έναν παράλληλο επιστημονικό κόσμο και να βρεις της παναγιάς τα μάτια... :s_coffee

Εχθές ανακάλυψα μάλιστα ότι ένας από τα είδωλά σε έναν τομέα που με ενδιαφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο ποστάρει συχνότατα και σχολιάζει με θέρμη επιστημονικές φώτοζ :omg: Εχθές καθόμουν επί ώρες και παρακολουθούσα παλαιότερες "συζητήσεις", δυστυχώς όμως έχασα τον ύπνο μου, μιας και θα μπορούσα να είμαι ενεργό μέλος τον τελευταίο χρόνο, δεν το ήξερα όμως και το προτζεκτάκι πήγε περίπατο... :( Φοβερό κρίμα γιατί θα μπορούσα να διαθέσω τεράστιο υλικό και γενικότερα υλικό που ίσως να έβλεπαν για 1η φορά :( :( :( :(

Σκατά ρε πστη μου σκατά :x

Θα μού πάρει καιρό να ηρεμήσω, τέτοιο πράγμα είναι εξαιρετικά δύσκολο για οποιονδήποτε να παρουσιάσει, θα μπορούσε να είχε τεράστιες επιπτώσεις στην καριέρα μου :( :(
Άβαταρ μέλους
By JBT
Dodger έγραψε:Ποτέ δεν είναι αργά, δεν μπορείς να "ανακινήσεις" το θέμα;

Το θέμα Εκεί τρέχει όπως πριν, εγώ δεν έχω πλέον πρόσβαση...

Και το θέμα είναι ότι αυτό που θα ήθελα να κάνω (και ξεκίνησα λίγα να κάνω) δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος. Πάραυτα νόμιζαν τα αφεντικά ότι έπιασαν τον παπα απο τα @@ και ότι θα ήμουν για πάντα ο γιεσμαν :roll:

Έφυγα και τελείωσε το παραμύθι :yahoo: