NiTse έγραψε:Νομίζω υπάρχει και τιχουαν επταθέσιο σαν το κοντιακ.To Allspace λες που δεν έρχεται ομως στην Ελλάδα. Όπως κσι το τρίτο της παρέας. το μεγάλο της Seat.
Νομίζω το Kodiaq τα υπερκαλυπτει αυτά τα δύο.
NiTse έγραψε:Νομίζω υπάρχει και τιχουαν επταθέσιο σαν το κοντιακ.To Allspace λες που δεν έρχεται ομως στην Ελλάδα. Όπως κσι το τρίτο της παρέας. το μεγάλο της Seat.
Serf έγραψε:Στα του θέματος τώρα, δεν έχω καταλάβει τι κατηγοριας-διάστασης αυτοκίνητο ψάχνει ο Νίκος όταν, π.χ., Kodiaq & Karoq παίζουν ως υποψήφια.
< Note >
Nikos! έγραψε:Όχι ακριβώς. Κάνω περίπου ένα γέμισμα το μήνα, ήτοι 540 ευρώ το χρόνο.
Ο φόρος σε αυτοκίνητο όπως το Kodiaq είναι περίπου 1.500 ευρώ το χρόνο. Δηλαδή 6000 ευρώ τα 4 χρόνια για κάτι που δεν είναι δικό μου και θα το επιστρέψω πίσω. Οι βενζίνες όλο αυτό το διάστημα είναι 2.160. Δηλαδή το 36%.
Άσε που προκείπτει φόρος και για τα καύσιμα απλά είναι αμελλητέος.
Το έγραψα και πριν. Είναι παράλογα δομιμένος και σε αναγκάζει να μπαίνεις σε τέτοιους προβληματισμούς.
rx8_drifter έγραψε:@ Εδδιε: εφόσον το χρησιμοποιείς μόνο για τη δουλειά σου, δεν νομίζω να φορολογείσαι, ας με διορθώσει κάποιος
rx8_drifter έγραψε:Nikos! έγραψε:Όχι ακριβώς. Κάνω περίπου ένα γέμισμα το μήνα, ήτοι 540 ευρώ το χρόνο.
Ο φόρος σε αυτοκίνητο όπως το Kodiaq είναι περίπου 1.500 ευρώ το χρόνο. Δηλαδή 6000 ευρώ τα 4 χρόνια για κάτι που δεν είναι δικό μου και θα το επιστρέψω πίσω. Οι βενζίνες όλο αυτό το διάστημα είναι 2.160. Δηλαδή το 36%.
Άσε που προκείπτει φόρος και για τα καύσιμα απλά είναι αμελλητέος.
Το έγραψα και πριν. Είναι παράλογα δομιμένος και σε αναγκάζει να μπαίνεις σε τέτοιους προβληματισμούς.
Εσύ αναπολούσες τότε που δεν πλήρωνες οποτε δεν ξέρω τί ακριβώς θεωρείς δίκαιο, αλλά εν τι αύτη περιπτώση πολύ πιθανόν ο φόρος να ειναι όντως αναίτια χαμηλός και να πρέπει να να αναπροσαρμοστεί να είναι δίκαιος
To αυτοκίνητο το χρησιμοποιείς για προσωπική χρήση? Εφόσον το χρησιμοποιείς το ποσό που πληρώνεις ειναι της πλάκας. Το αυτοκίνητο δεν ειναι μόνο βενζίνες, βασικά οι βενζίνες είανι αστείο ποσό στο ολικό κόστος χρήσης ενος αυτοκινήτου
Για να έχεις μια εικόνα, ενα μάζντα 3 στην Ολλανδία αν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις και ως προσωπικό, θα πληρώνεις περίπου 300€ ΤΟ ΜΗΝΑ.
Γενικά τέτοιου είδους παροχες πρεπει να φορολογούνται ως εισόδημα, όποιος θέλει να κάνει την κάβλα του ας το πληρώσει, οι υπόλοιποι θα πάρουν ένα αμάξι που απλά θα κάνουν την δουλειά τους.
@ Εδδιε: εφόσον το χρησιμοποιείς μόνο για τη δουλειά σου, δεν νομίζω να φορολογείσαι, ας με διορθώσει κάποιος

Hellenic tifosi έγραψε:Προφανώς και πρέπει να φορολογούνται, απλώς στην παρούσα φάση η φορολογία είναι αναίτια υψηλή.Αναίτια υψηλή για ποια ΛΤΠΦ και για ποιο ύψος εισοδήματος (άρα κλίμακα φορολογίας);
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]