Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#55310 Βρέθηκε άτομο που να το πέρνει στην τιμή που το ζητάς;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#55334 Εκεί που ήθελα όχι, αλλά εδώ που το έχω φτάσει, ναι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#55349 Θα γίνεις κι εσύ εξακύλινδρος Νικόλα; :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#55355 Ακόμα όχι. Θα μείνω με το εταιρικό :)
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Nikos! έγραψε:Ακόμα όχι. Θα μείνω με το εταιρικό :)

...εφοσον ξεκαθαρισουν συντομα -προς το καλυτερο- και τα νεα φορολογικα για το 2015, ειναι μια καλη ευκαιρια για...αναβαθμιση

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5507305/ :eat:

(την ειχε βαλει ο Eddie_147 σε αλλο τοπικο)
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#55557 Παίζει να είσαι ο μόνος που πιστεύει ότι το φορολογικό (στα πάντα ) θα αλλάξει προς το καλυτερο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Κίκιζας . έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ακόμα όχι. Θα μείνω με το εταιρικό :)

...εφοσον ξεκαθαρισουν συντομα -προς το καλυτερο- και τα νεα φορολογικα για το 2015, ειναι μια καλη ευκαιρια για...αναβαθμιση

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5507305/ :eat:

(την ειχε βαλει ο Eddie_147 σε αλλο τοπικο)

Τι έγκυρες πληροφορίες έχεις για αυτό? Γιατί εγώ πιστεύω ότι θα γίνει ακριβώς το αντίθετο, αν όντως βγει ο Τσίπρας. :lol:

Anyway, νομίζω έχω περάσει αυτό το στάδιο. Χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο για όλη την οικογένεια, όχι κάποιο που θα το κοιτάω στο γκαράζ να χάνει την αξία του και θα το βγάζω μια Κυριακή το μήνα. Δεν έχει νόημα μια τέτοια αγορά.

Οπότε βολεύομαι με το εταιρικό μου και στο μέλλον βλέπουμε. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

:s_thumbsup :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:

:s_thumbsup :s_thumbsup

Καλά γαμάτο.

1.6Τ? Όντως?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#55592 @Νikos! ...κυριως επειδη με ρωτησες...

Γυαλινη σφαιρα, δεν εχω... :lol: Ουτε καποια σχεση εκ των εσω, ή καποια γνωστη κομματικη δοσυλογαρα... :metalo:

Απο αυτα που βλεπω-διαβαζω-ακουω απο ποικιλες πηγες, η εντυπωση που εχω εγω αυτη την στιγμη, ειναι καταρχας οτι τα κουκια δεν βγαινουν, δηλαδη Προεδρος γιοκ, -εκτος εαν μαζευτει κανενας...δοσυλογικος κουμπαρας και...μοιρασει "δωρακια" :yahoo: στα "παιδακια" που υπολοιπονται για να βγει ο Προεδρος...- οποτε παιζει εκλογες.

Για τις εκλογες, επισης με τις μεχρι τωρα ενδειξεις-στατιστικα που υπαρχουν, και παλι δεν φαινεται ξεκαθαρα να βγαινει αυτοδυναμος ο ...Τσιμπλας. Πιο πιθανο ειναι να παρει την θεση του πασοκ, ή στην καλυτερη -για αυτους- να παρουν την θεση της νδ, και η τελευταια το ρολο του πασοκ... :metalo:

Αυτο ως πολιτικο αποτελεσμα για τα δικα μου δεδομενα, μπορει να καθυστερησει μεν λιγο παραπανω, καποιους μηνες στα των αποφασεων που αφορουν φορολογηση αυτοκινητων, αλλα με δεδομενο το προσφατο ιστορικο, την αποδοχη του οικονομικου επιτελειου -και οχι μονο- για ελλειψη των απαιτουμενων εσοδων και κατα συνεπεια τις κατα γενικη ομολογια εσφαλμενες κινησεις τους, θεωρω οτι στην παρουσα φαση, το συγκεκριμενο "αρμεγμα" εχει χτυπησει κοκκινο, εχει κανει τον μικρο του κυκλο, και αρα, θα υπαρχει μια περιοδος, δυο, τριων ετων οπου θα χαλαρωσει ελαφρως, ολα αυτα βεβαια καθαρα κατα την προσωπικη μου εκτιμηση... :)

(αυτα που ακολουθουν, ειναι σε γενικοτερο υφος, δεν απευθυνομαι συγκεκριμενα στο Νικο...)

Σε προσωπικο επιπεδο παντως, θεωρω την παρουσα περιοδο, εξαιρετικη απο πλευρας ευκαιριων σε τετοιου ειδους αυτοκινητα, εχοντας ηδη δει καποιες καλες περιπτωσεις να εχουν εξαφανιστει μεσα σε λιγες μολις μερες, και μαλιστα λογω ελλειψης πλεον καλων περιπτωσεων, να ερχουν αρχισει να επανακαμπτουν οι τιμες σε καποια ελαχιστα καλα που εχουν απομεινει.
Ενα απλο παραδειγμα που εχω προσφατο, ειναι σε Porsche 997S. Μεχρι πριν 3-4 μηνες υπηρχαν δυο πολυ καλες περιπτωσεις στα 32-35κ ευρω. :lipsealed: Δεν κρατησαν ουτε μηνα οι αγγελιες, πλεον δεν υπαρχουν κατω απο 40-45κ ευρω.
Ακομα ομως και σε πιο...προσγειωμενες περιπτωσεις οπως πχ Honda S2000. Πριν 6 μηνες υπηρχαν καποια fl (2004 και επειτα με VSA) στα 12-14κ εξαιρετικα. Πλεον παρομοια εχουν μεινει ενα-δυο, απο 20κ και πανω...

Τετοιες τιμες εντωμεταξυ δεν υπηρχαν ουτε καν στην Γερμανικη αγορα, δεν ειναι τυχαιο αλλωστε το μεγαλο
"σκουπισμα" απο ξενους μαντραδες που ψωνιζαν κατα...ντουζινες, απο κατασχεμενα τραπεζων, μεχρι και απο μαντρες...

Κοντολογοις, οποιος προλαβε, τον Κυριο ειδε...Αυτες οι τιμες ηδη αρχιζουν να φανταζουν ανεκδοτο... :sorry:

P.S Υπαρχει πλεον και στην Ελληνικη αγορα, 520i με 1600αρη turbo 170ps, κοστιζει ομως σχεδον ενα 50αρικο μαζι με το αυτοματο 8αρι κιβωτιο, μην βιαζεστε να χαρειτε... :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#55632 Βασικά είναι παράξενη περίπτωση αυτή η 1,6 γιατί βγαίνει με απόσυρση στα ίδια φράγκα περίπου με τη 2λιτρη 520 και έχουν ίδια τέλη (λόγω ρύπων).

. κάποια μεταχειρισμένα έχουν αυξήσει την τιμή τους επειδή βγάζουν από πάνω τους το κερατιάτικο φόρο πολυτελείας.
Οπότε τα S 2000 του 2004 που ανέφερες μπορεί να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Δυστυχώς αυτό το κέρατο καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την αγορά μεταχειρισμένων.
Εγώ μπορεί να έχω την άνεση να πληρώνω τα σταθερά τέλη 2λιτρου ή και 3λιτρου αλλά θεωρώ τρισμέγιστη |λογοκρισία| να δίνω 700 ευρώ στον κλέφτη που λέγεται κράτος ΕΤΣΙ.
Μην αρχίσουμε πάλι την κουβέντα ότι 2λιτρο=ένδειξη πλούτου. :roll:

Πάντως το να μειωθούν τα τέλη, ειδικά για τα παλιότερα μοντέλα θα ήταν μια αμιγώς ορθολογική κίνηση καθώς πάρα πολλοί θα έσπευδαν να ξανακυκλοφορήσουν ακινητοποιημένα οχήματα --> αυξημένα έσοδα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#55637 Αγορά πάντως >2λτ υπάρχει. Μικρή μεν, αλλά υπάρχει, απλώς ως αγοραστές εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις για το bargain του αιώνα...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#55639 Προφανώς και υπάρχει αλλά είναι σκοτωμένη.

Η Ζ4 που πόσταρε ο . δεν θα έκανε 16Κ ούτε τρακαρισμένη υπό ΚΣ...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:Προφανώς και υπάρχει αλλά είναι σκοτωμένη.

Η Ζ4 που πόσταρε ο . δεν θα έκανε 16Κ ούτε τρακαρισμένη υπό ΚΣ...

Δε ξέρω ποιές θα ήταν οι ΚΣ. Ποτέ δε θα μάθουμε μάλλον.

Στη Γερμανία πάντως, στην ίδια τιμή παίζει...

http://suchen.mobile.de/auto/bmw-z4.htm ... UNREPAIRED
Άβαταρ μέλους
By bill33
#55759 :offtopic: :adminpower:

:s_howdy