- 13 Δεκ 2018, 10:41
224v έγραψε:
Η κακοποιηση παιδιων για οποιοδηποτε λογο φυσικα ειναι κατι το απαραδεκτο και δεν καταλαβα γιατι μπαινει στη συζητηση?
Σαν παράδειγμα πως υπάρχουν πολύ χειρότεροι γονείς ετερόφυλοι, τους οποίους θεωρούμε a priori ικανότερους να μεγαλώσουν ένα παιδί, κάτι που όμως δεν ισχύει. Τίποτα παραπάνω.
224v έγραψε: επιμενεται στο Bolt, ενω δεν εγραψα κατι τετοιο... το αντιθετο μαλιστα, για ποιον λοιπον το γραφετε για να δημιουργειτε εντυπωσεις?? η για την αποψη οτι, "πες πες στο τελος κατι θα μεινει.".
Τι εννοείς πως δεν έγραψες ποτέ κάτι
τέτοιο;;
224v έγραψε:εάν όμως οι γονεις του το επηρεασαν με την συμπεριφορά τους εχω θεμα με τους γονεις του,

Νίκος Παππάς έγραψε:Το βιντεακι δια της υπερβολης θελει να δειξει κατι. Ο νεαρος μπαχαλακιας δεν τα σπαει γιατι ετσι, τα σπαει γιατι κουβαλα οργη η οποια προξενηθηκε απο ολους αυτους που στερουν την ανετη και ασφαλη μετακινηση στο αμαξιδιο της αδελφης του.
Και μιλάμε τώρα για απλά βασικά πράγματα, όπως το να μπορείς να πας από το Α στο Β... Προφανώς και είναι κακό πράγμα η αυτοδικία, αλλά μιλάμε για καταστάσεις ΜΟΝΙΜΕΣ, με παντελή απουσία του κράτους, που δεν σε αφήνουν ούτε καν να μετακινηθείς.
Επιπλέον, είναι αστείο να μιλάμε για αστυνόμευση, όταν πρέπει να καλείς την αστυνομία κάθε 10 μέτρα... Δεν είναι ένας μόνο ο παπάρας, είναι ΟΛΟΙ.
Το ξέρω πολύ καλά το πρόβλημα και το ζω κάθε μέρα, όχι ευτυχώς με καροτσάκι, αλλά με το να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο! Σήμερα το πρωί κάνουν κάτι δουλειές στην απέναντι πολυκατοικία και ο πάρπας με το Sunny (Θεοχαράκης edition) με καροτσάκι παρκάρει στη μέση του δρόμου, αφού ο προηγούμενος είχε βάλει έναν κάδο για να τον κλείσει. Το λέω πως σε 2 λεπτά θα φύγω (πήγαινα να πετάξω τα σκουπίδια) και μου λέει "φύγε τώρα, γιατί σε λίγο θα έρθει γερανός"... Make my day σκέφτηκα

, αλλά εν τέλει ο γερανός δεν ήρθε μέχρι να έρθει η ώρα να φύγω...
Corto Maltese έγραψε:The most culturally chauvinist people in Europe? Greeks, new research suggests
Δεν μπορώ να πω πως πέφτω από τα σύννεφα...
georgetz έγραψε:Περίεργα πράγματα.
Γνωστός μου παντρευτηκε βραζιλιανα στην Αθήνα, μετά απο 8 μήνες γνωριμίας.
Δεν υπήρχε κανένα απολύτως θέμα
(ο γαμος δε κράτησε αλλα αυτό ειναι μια αλλη ιστορία).
Στο δημοτικό ειχαμε μαυρο συμμαθητή, Νταρι. Χωρίς να είναι η πιο συνηθισμένη εικόνα για επαρχιακή πόλη, δεν θυμάμαι ποτέ να μου είπε κατι άσχημο συμμαθητής μου για το παιδί αυτό.
Γκει είχαμε στο στρατό, με τα parade του και ολα. Ξηγημενος κ δεν έφαγε καμια καζούρα. Προφανώς κ συζητήθηκε σε επίπεδο κουτσομπολιου στρατού, καμια έκπληξη, άκουσα πολυ χειροτερα πράγματα (αιμομιξία π.χ)
Πολλοί φίλοι μου δεν πιστεύουν σε καποια θρησκεία ή μετέχουν σε θρησκευτικές εκδηλώσεις για επαγγελματικους/ψηφοθηρικους λογους.
Προφανώς εν ετει 2018, παρά τριχα 2019, η Ελλάδα δεν ειναι νομος 4000, Ζωη Λασκαρη, Μαρθα Βουρτση κ μπακαλογατος.
Εχει ακόμη πολλά περιθώρια για βελτίωση αλλα να λογίζεται κάποιου είδους πλαίσιο.
Εγώ πάλι ακούω συζητήσεις να λένε πόσο άσχημα είναι να έχεις αλλοδαπούς στη γειτονιά και στο σχολείο...
Y.V έγραψε:Εγω ηξερα μεχρι τωρα οτι πολύ μικρο ποσοστο ειναι εκ γεννετης λογω ορμονων κλπ. Το μεγαλυτερο ειναι επικτητο στην παιδικη ηλικια. Αλλαξε κατι; 
Πολλά.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>